Şimdi Ara

erkeklik bitmiş yazık... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Trafikte hiç kimse ile muhatap bile olmaya gerek yok bence.Büyük ihtimal bir daha karşına çıkmayacak insanlar he de geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela olay ilk nasıl başladı siz sola geçtikçe o geçti sağa geçtikçe o geçti kısmı nasıl ilk başladı ve camı açtıktan sonra sizin ilk cümleniz ne oldu yani durduk yere silahı çekip eşinizemi doğrultu çok mantıklı gelmedi durduk yere birinin manyakça tavırlar sergilemesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Eleştirdiğimiz zaman çok zeki hukuk öğrencileri eleştirmesini biliyor bizi (?) bundan bir ay önce de bir motosikletli 17 yaşındaki çocuğu, 5 kişi dövdü benziklikte silah çekip görüntüleri de var açın youtube a bakın bu iğrenç sistemle bunlar çözülmez adaletin sağlanması için illa birilerinin ölmesi gerekiyor ki zahmet edip suçluya cezasını versinler yazık çok yazık konu sahibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ...

Bilmeyenler ve merak edenler için:https://www.youtube.com/watch?v=1WbAQXBuJKM

• Olayla ilgili yorum yapmayacagim rezillik resmen.

Tavsiye trafikte dalasma kavga zitlasma kufurlesme boyle seylere girmeyin cogunuzun karisi cocugu var olan size olur arabaya ruhsatli alipta bana kimse karisamaz diyen hic bir sey kaybetmeyecek insanlar var bosverin.

Gerekli yerlere sikayetenizi bildirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

mesela olay ilk nasıl başladı siz sola geçtikçe o geçti sağa geçtikçe o geçti kısmı nasıl ilk başladı ve camı açtıktan sonra sizin ilk cümleniz ne oldu yani durduk yere silahı çekip eşinizemi doğrultu çok mantıklı gelmedi durduk yere birinin manyakça tavırlar sergilemesi.

Hocam özelden numaranızı atın uzun uzun anlatayım size

• Bende her türlü 1e1 girerim 2ye1 de girerim sıkıntı olmaz ama karşı tarafın ne yapacağı belli olmuyor artık. Herkesin belince silah cebinde bıçak. Haliyle çekiniyorum artık ama bişey olursa adamın kafasını yere kazırım
  • Hocam geçmiş olsun erkeklik biteli yıllar oldu öldürmek en kolay şey haline geldi insan hayatının bir önemi yok kavga etmek istiyorsan erkek gibi et ya döversin ya dayak yersin en kötü ama kavga çözüm değil işte bıçak,silah bunları sadece aciz ve korkak insanlar taşır. Tekrar geçmiş olsun merak ettiğim silahı çektiği anda siz ne yaptınız? Şu hayatta en kötü 1-2 sefer başımıza gelebilir tecrübe edinmek lazım.
  • Yazık be olaya bak iyi ki soğuk kanlı davranmışsınız. Öyle bir durumdayız ki geçen kırmızı ışıkta yanımda ki aracın kaputuna gözüm takıldı silecek bölgesinde telefon duruyordu kornaya bastım camı açtım uyarmak için sürücü bayandı sarıda korkup gazladı hani amacım kesinlikle ürtkütmek değildi tam tersi yardım etmek istiyordum ama kim bilir trafikte neler yaşıyor yada yaşananları görüyor ki o kadar korkuyor. Ne hallere geldik be
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

quote:

Gaza getirmek için söylüyorum evet. Tam olarak gaza getirmek için; erkekseniz olayı bırakmayın sonuna kadar gidin !

Çok geçmiş olsun insan müsveddesi dolu ortalık.

teşekkür ederim ben olayı bırakmam yakın dostlarım polis anında buldular adamı ama eşim hala korkuyor bir şey yaparsanız diyor gelir beni bulursa diyor onun da çevresi var ise bizi bulursa diye korkuyor sen yokken bulsa beni ne yapacağım ben diye korkuyor o yüzden elim kolum bağlı şuan düşünüyorum en doğrusu ne diye

Sakın şiddet kullanmayın. Adli yolla halledin.

ispat edemem adli yolla halletmek istesem kamera yok şahit yok :(

eşiniz şahit.

1. derece yakınlar şahit sayılmıyor diye biliyorum.

Konu sahibine..

Mesajı ilk okuduğumda inanmadım.. Daha doğrusu inanmak istemedim. Troll sandım.. Ama daha sonra girince iş değişti.. Yahu arkadaşım Hadi tartışırsın kavga edersin ama silah çekmek nedir ulan ! Hemde bir bayana.. Hemde o bayan eşiniz ise.. Yazıklar olsun. Kesinlikle ama kesinlikle bu işin peşini bırakmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gaza getirmek için söylüyorum evet. Tam olarak gaza getirmek için; erkekseniz olayı bırakmayın sonuna kadar gidin !

teşekkür ederim ben olayı bırakmam yakın dostlarım polis anında buldular adamı ama eşim hala korkuyor bir şey yaparsanız diyor gelir beni bulursa diyor onun da çevresi var ise bizi bulursa diye korkuyor sen yokken bulsa beni ne yapacağım ben diye korkuyor o yüzden elim kolum bağlı şuan düşünüyorum en doğrusu ne diye

eşiniz şahit.

Konu sahibine..

Mesajı ilk okuduğumda inanmadım.. Daha doğrusu inanmak istemedim. Troll sandım.. Ama daha sonra girince iş değişti.. Yahu arkadaşım Hadi tartışırsın kavga edersin ama silah çekmek nedir ulan ! Hemde bir bayana.. Hemde o bayan eşiniz ise.. Yazıklar olsun. Kesinlikle ama kesinlikle bu işin peşini bırakmayın..

4 kişilik aile yoldayız, yolda bir sürtüsme oldu, Karşı tarafın şoför çıktı 4 kişilik ailenin şoförü vurdu, sonra kaçtı.

Ailenin diğer 3 üyesi bu plakalı aractan inip bizimkini vurdu dedi, mahkeme yok canım sizin şahitliğiniz olmaz mı diyecek?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eşiniz şahit.

Konu sahibine..

4 kişilik aile yoldayız, yolda bir sürtüsme oldu, Karşı tarafın şoför çıktı 4 kişilik ailenin şoförü vurdu, sonra kaçtı.

Ailenin diğer 3 üyesi bu plakalı aractan inip bizimkini vurdu dedi, mahkeme yok canım sizin şahitliğiniz olmaz mı diyecek?

Üstat bilirkişi elbet vardır burada.

• Kendi tecrübelerime dayanarak işin sonuna kadar git diyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.