Şimdi Ara

erkeklik bitmiş yazık... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

Benim sabah karşı başıma geldi bir olay. Kendi şeridimde hız limitinde ilerliyorum. Arkadaki araç geçmek istedi yol veremedim çünkü geçecek yer yok, tıra mı gireyim? Yapıştı arkama uzunları açtı, farlarla da oynanmış galiba kör gibi hiçbir şey görmeden gittim 1.5- 2 dakika kadar. Şeritten çıkmış olsam suçsuz günahsız birine çarpardım. Bu kadar ucuz işte hayatlarımız.

sizede çok geçmiş olsun Allah korumuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Ülkede kim vurduya gitmemek için çaba gösteriyoruz şaka gibi

Ya Allah aşkına biz de araç kullanıyoruz İstanbul'un merkezinde oturuyoruz abartmayın isterseniz. Evet, insanlarımızda sıkıntı her daim mevcut lakin trafikte kavgalar hep karşılıklı oluyor. İstanbul gibi büyük şehirlerde trafikteyken umursamayacaksın, kimseyi iplemeyeceksin, trafik kurallarına uyacaksın sakin araç kullanacaksın. Ben bunu yaparak 10 yıldır trafikteyim, en dar çıkmaz sokaklarda dahi karşı karşıya geldiğim araç sahipleri ile bile tartışmaya girmemiş, kimseyle kavga etmemişimdir.

Kendini bilen, sakin ve kendine sahip çıkan olgun bir insanın trafikte kavga oranı çok çok düşüktür. Konuyu açan arkadaş da zaten demiş "duramam falan" diye. Duramazsan sonuçlarına da katlanırsın.

Her zaman başkalarını suçlamaktan vazgeçelim kendimize bakalım.

siz beni mi suçlu görüyorsunuz adam kalkıyor arkamdan tahrık edıyor nereye gecsem pesımden gelıyor ısıklarda durduruyor bana bagırıyor sonra senın bacagını koparırım dıyerek tehdıt edıyor sılah cekıyor ben kalkıp ne dıyon lan sen deyınce ben mı suclu oluyorum sabah sabah işe gidiyorum ne işim olur sabahın 8 inde kavga edicem sokakta evli barklı adamım trafık kurallarını ıhlal etmedım sız baskalarını suçlamayın demişsiniz ya bayana silah çeken insanı savunuyorsunuz o zaman ben hatalıyım yani

Mesajım genele idi şahsınıza değil.

peki hocam

• Arabadan inilmez, cam acilmaz. Hele de birisi varken. Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 sene önce teyzemle laleli'ye gittik. Bir mağazadan 2 poşet malımız vardı onu almak için. Park ettim 4 lü yaktım adamın teki geldi çek arabayı demeye başladı bende sinirlendim 5 dk işimiz var dedim o hala aynı şeyi papağan gibi söyluyordu en son çekmıyorum lan işim bitince gidicem dedim millet ayırdı kavga cıkmadan. Malum ırktandılar hemen it sürüsü gibi doluştular ama Türkler sağolsun fazla büyümeden iki tarafı ayırdılar. Dağdan inip mağaza açıyorlar kendılerını bir şey zannedıyor çobanlar.
  • Çok geçmiş olsun Konuyu okurken bir anda kendimi hissettim sizin yerinizde,böyle şerefsizi cezasız bırakmamak beni en çok üzen durum.
  • şimdi kardeş geçmiş olsun olayı senin anlattığın kadarını biliyoruz tabi. ben eşim yanımda olduğumda gayet iyi kullanır kimseye bulaşmadan yoluma giderim ama sen yanında hanımın varken hız yapıp makasa girip içerden ileri geri konuştuysan o senin hatan....

neyse selamlar herkese.
  • Şairin dediği gibi hocam

Dağdan inme ayıların temelli cahiliyetine vizeyle karşılık verildi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

şimdi kardeş geçmiş olsun olayı senin anlattığın kadarını biliyoruz tabi. ben eşim yanımda olduğumda gayet iyi kullanır kimseye bulaşmadan yoluma giderim ama sen yanında hanımın varken hız yapıp makasa girip içerden ileri geri konuştuysan o senin hatan....

neyse selamlar herkese.

öncelikle teşekkür ederim
    hızım 60 km civarıydı adam baktım dibime yapıştı geçmek istiyor ama önümde arabalar var gidecek yeri yok sağdan geçmek istedi orasıda dolu hızımız 60 civarı sağda boşluk bulup geçtim bu kez oda sağa geçti tamponumda gidiyor ama araba dediğim gibi beyaz on cam dahil siyah film olan içi görünmeyen bir araç neyse ışıklara doğru yaklaştık ve o sırada camı açtı tehdit etmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Siz gidin savciliga sikayette bulunun. Esiniz sahidiniz olur. Silahi da arabadan nerden cikardigini da soyleyin. Adami paket ederler silahi da bulurlarsa arabada gun isigini 10 sene sonra gorur

mesajın komik geldi. Başına böyle hırsızlık yaralama tarzı olaylar gelmemiş anlaşılan. İnşallah da gelmez. Adamı paket ederler gün ışıgını 10 sene sonra görürsün diyorsun. Adalet sistemini bilmedigin belli. Emin ol emniyetten senden önce çıkar evine gider sende ifade imzalamak için beklersin.
  • Geçmiş olsun başkan. Bu erkekliğe yaraşır bişey değil zaten . Yapan insan olamaz. Herkes eline silah alınca kendini paşa zannediyor. Hiç durma direk şikayet et hatta olayın noktada mobesse eds ne bilim herhangi bir kayıt alan varsa onu bile talep et.
    Efendilikten şaşmamak lazım
  • bence öteki taraftan yazıyor tabi pamuğun etkisiyle son anında dh'ye girip geberem demiş
  • devlet her önüne gelen 4 milyarı verene 5 yıllık ruhsatı veriyor sonuç böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

Vay orospu çocuğu

Bunu yazmak için girmiştim, elinize sağlık. Daha fazla sinirlenmeden konudan çıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mycete

bence öteki taraftan yazıyor tabi pamuğun etkisiyle son anında dh'ye girip geberem demiş

he he evet öyle kardeşim ne kadar boş insan var şu dünya da en büyük kanıtısın böylesine bir olayda bile işin neresindesin
  • Kadir bey, olayın başladığı andan bittiği ana kadar olan güzergah üzerinde mutlaka mobese vardır (diye düşünüyorum) Herhangi bir adli işlem başlattığınızda zaten malum sığırcığın tacizi görülür (tabi bunlar varsayım)

Ayrıca madem çevrenizde nazınızın geçtiği emniyet mensubu arkadaşlarınız var, bi kurcalattırıverin neymiş ne değilmiş, işi gücü mesleği vs vs... Eşinizin korktuğunu söylediniz, o minik araştırmada korkusunun büyük olasılıkla yersiz olduğu ortaya çıkacaktır. Anlattıklarınızdan çıkarabildiğim kadarı ile boş bir tip. (Tabi olayın içinde olmadığım için bunların tümü varsayım)

Ancak kesinlikle adli işlem başlatın.

Tek korkum 20küsür yaşından sonra silah görmüş devşirme/buçuk polislerden falan çıkarsa, o zaman sıkıntı.

• Hocam okurken sinirlendim de böyle terbiyesizlik yok. Karşı taraf ne kadar absürt bir şey yaparsa yapsın isterse camı açıp ana avrat küfür etsin biz içimizden dua et yanında hanımın var diyip çekip gidiyoruz. Bunların havasını teker teker alacaksın da içerde yatmayı göze almış olman gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yasal yollara başvurun. Böyle insan müsfettelerinin sokakta dolaşmasına müsama göstermemeliyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antisocial_user -- 3 Şubat 2017; 11:43:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

Kadir bey, olayın başladığı andan bittiği ana kadar olan güzergah üzerinde mutlaka mobese vardır (diye düşünüyorum) Herhangi bir adli işlem başlattığınızda zaten malum sığırcığın tacizi görülür (tabi bunlar varsayım)

Ayrıca madem çevrenizde nazınızın geçtiği emniyet mensubu arkadaşlarınız var, bi kurcalattırıverin neymiş ne değilmiş, işi gücü mesleği vs vs... Eşinizin korktuğunu söylediniz, o minik araştırmada korkusunun büyük olasılıkla yersiz olduğu ortaya çıkacaktır. Anlattıklarınızdan çıkarabildiğim kadarı ile boş bir tip. (Tabi olayın içinde olmadığım için bunların tümü varsayım)

Ancak kesinlikle adli işlem başlatın.

Tek korkum 20küsür yaşından sonra silah görmüş devşirme/buçuk polislerden falan çıkarsa, o zaman sıkıntı.

hocam sağolun bulundugum yer bıraz sapha yer kamera yok malesef kurcalttım hocam bılgımız var ne olduğundan o yuzden esım ustune gıtmeyelım diyor polısler bu tarz durumlarda sılah cekmez arkadaslarımın dedikleri yani polis olma olayı yok kişinin

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

Vay orospu çocuğu

yerinde kullanıldığı için küfür olarak değerlendirilmemelidir sayın adminler
  • şikayet etmeyip peşini bırakırsanız siz de üzülürsünüz başkası da üzülür. geçen gün böyle bir olay yaşadım başıma hiçbir şey gelmedi rahatlığıyla ipini koparır kafasına göre hareket eder bu şerefsizler. kesinlikle şikayetçi olun peşini bırakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuchell89 -- 3 Şubat 2017; 11:47:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.