Şimdi Ara

erkeklik bitmiş yazık... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada yazacaklarımı kimse yanlış anlamasın.gerçekleri yazıcam.

serseri insanlarla boş yere uğraşan tartışıp,kavga edip başına dert alan biri gerizekalıdır.çünkü uğraştığı insan gerizekalı ve sizde o kişinin seviyesine iniyorsunuz.buda dünyanın en saçma şeyidir.

serseri insanlarla uğraşmayan yav he he diyen dahidir.he adam baktı sana daha çok üzerine gitti sen öyle deyince işe o zaman gerçek bir dahinin yapması gereken tartışmaya girmeden kafayı koymaktır.çünkü herşey kafada biter
  • Eşimle tekrar konuştum ve son kararımız olayı unutmak kendisi özellikle sonrasında bizi rahatsız edecek diye endişeleniyor yoksa adamın plakası arabasi detay bilgileri hepsi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun dün sabah sollama yaptığım araç gurur yapıp gaza bastı onun yüzünden otobüsün altına giriyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi başıma gelmiş kadar sinirlendim ve gerildim. Geçmiş olsun. Ben olsam ne yapardım bir türlü karar veremedim. En mantıklısı şu yaptığınız gibi duruyor.

İnsanımız ve adalet sistemimiz böyle olduğu sürece bu ve bunun gibi durumlarda hakkınızı aramaya çalışmak ne yazıkki insanın sinirini artırmaktan başka bir işe yaramıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen bende böyle bir sürücüyle karşılaşmıştım ama araç kullanmıyordum yaya halde ışıklardan geçiyordum sağa dönüşte yayaya yol verin tabelasıda var hergün gittiğim yol ordan biliyorum.ben tam eçerken bir araç hızlıca dönüşe girdi bende öne kaçıp el işaretiyle ne yapıyorsun dedim.camı açarak durdumya işte daha ne istiyon dedi bende '' birde durmasaydın dedim '' bir dahakine ezer geçerim deyince ben kendimi kaybettim araçtan in dedim pata küte daldım.adamın ön koltukta oturan bir bayan vardı ya metresi ya sevgilisiydi oda arabadan sopayı alıp bana vurmayı başladı.elinden sopayı alıp adama onlada vurdum.sonuç olarak adamın sol kolunu kırmıştım,kaburgalarında ezilme olmuştu darp raporu aldı vs. bunu marifet olarak yazmadım ama bazılarını gerçekten bu hale getirmek gerekiyor.o gün benim yerimde bir başkası olsaydı ne olurdu ? kendini öteye atamayan birisi ? 100 mt ilerde ilkokul var,ya da yeşil ışığa güvenerek yolda giden birisi ...

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Anı kararı yok abi yarın birgun başkasına sarkacak biran önce devlet ksirlastirisn şunu, silah çekmek ne dağ başında mi yaşıyoruz bir de Izmir yazıyor profilde, bildigimiz kadarıyla en medini diye gecinen şehir

• Elektrik bitti diye okudum

• Oncelikle gecmis olsun. Esiniz icin de uzuldum. Burda konusur dururlar ama suratlarina cevrilmis namluyu gorunce cogu altina yapar.

Bu arada aracinizin markasi ve model yilini yazabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorsan delikanlidir elinden tespih dusurmez ama bir kavgaya 10 kisiden asagi girmezler arkasi olmasa boyle tipler hicler. Bole adamlar arkasina guvenmese zaten sana orda o silahi cekemez. Ulke ne hale geldi arkadas

• Bir aslan gördüm 10 metre
     erkeklik bitmiş yazık...
  • bilmiyorum ama karıma biri silah çektiyse artık namus meselesidir unutamazdım herhalde

bu hikaye sanki csb ye doğru dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Lan şerefsiz bi kadına silah cekçek kadar nasıl düşebilirsin Allahsız köpek inşallah anana bacına yaparlar aynısını

Geçmiş olsun.

Dediğinizde haklısınız ama cümlede ciddi bir sıkıntı var
  • Bazen haklı bile olsan evet haklısınız kusura bakmayın diyip gitmesini bileceksin. 31 yaşındayım hayatın bana öğrettiği en büyük şey şu söz ile özetleniyor

" etme sohbet cahil ile küstürürsün, silme cam kırığı ile totonu kestirirsin "
  • Şunu anlayamadım silahı niye size değil eşinize çekti

• Adam öldürmeye teşebbüs var

• Allah belasını versin böyle tiplerin...Son zamanlarda o kadar çok çoğaldı ki böyle silah taşıyan kendini bilmez itler...
  • şerefsizin evladı, harbi haysiyetsizler.
  • Ben 4-5 e felan giderken bizim sınıfta bir çocuk vardı herkese bulaşır dayak yer ama sürekli arkadaşlarına güvenir hareketlerine devam ederdi inanın ben kavga etmekten çekinen bir insanım fakat bu çocugu en az 3 kere felan dövmüşümdür böyle tipler günlük hayatımızda çook

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öylesine bozuk bir sistemin içinde yaşıyoruz ki iti, uğursuzu, hırsızı, teröristi, dolandırıcısı, sokak serserisi, magandasi vs bizden rahat yaşıyor. Böyle durumlar için ileri seviye savunma veya dövüş sporu bilmek gerekiyor. Öyle ki adam daha o silahı çekmeden sen o silahı alıp adamın bi tarafına sokacaksin. Yoksa hakmış, hukukmus vatandaş için işlemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Siz gidin savciliga sikayette bulunun. Esiniz sahidiniz olur. Silahi da arabadan nerden cikardigini da soyleyin. Adami paket ederler silahi da bulurlarsa arabada gun isigini 10 sene sonra gorur

sen hangi ülkedesin :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.