Şimdi Ara

erkeklik bitmiş yazık... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brokengineer

terörist düşmanını hedef alır. maganda ise önüne geleni. bunları etkisiz hale getirmek şart.

teröristlerde önüne geleni hedef alıyor hocam.Dediğim gibi bu silahla dolaşan zırzopların teröristten farkı yok.
  • Bırak bi kadına silah çekmeyi silaha güvenip erkeklik yapmak bile bizim orfumuzde yok bu ortadoğuda asimile oldu millet örf falan kalmadı dikkat edin mümkünse bu ülkede çok dışarı çıkmayın abiler eskisi gibi değil artık bu memleket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam, umarım daha büyümez olay ve sıkntı yaşamazsınız.
    Her zaman söylediğim şey, malesef eşit değiliz. Demokratik bir ülkede değiliz. Sizin yerinize bir savcı, polis amiri, hakim v.s. olsaydı o adamı bulup afedersiniz ağzına sıçarlardı, sonrasında da hiç bir şey olmazdı. Ama normal bir vatandaş olduğunuz için kara kara düşünüyoruz acaba şikayet etsek bu adam dönüp dolaşıp yine bize bulaşır bela olurmu.
    İnsanlık olarak, kültür olarak ne zaman daha anlayışlı ve sabırlı olacağız acaba. Sanırım bunu biz göremeyeceğiz, çocuklarımız bari daha iyi bir ülke görse.
    Akşam eve giderken bizimde trafikte ne yaşayıp göreceğimiz belli değil. Belkide sizde olduğu gibi magandanın biri gelip silah çekecek ama bu sefer sizde olduğu gibi iyi sonuçlanmayacak ve vurulacağız. Hakkımızda hayırlısı.
  • Plakasını alsa polise silah çekti diye şikayet et ebesine atlarlar

• Ates etmedigi surece birsey olmaz ulkedeki ab uyum yasalari sagolsun adam oldurulme yaralama olmadigi surece birsey olmuyor nereden mi biliyorum bir yakinim alacagi ceki odemeyen (6 ay gecmesine ragmen ustune birde arac almis arkadas kendine) adama gidip isyerinde silah zoruyla para aldi adam gidip sikayet ediyor mahkemeye cikti olan sey su suc kanitlanmasina ragmen kamera vs.. Vardi cekimi odemedi beni zor duruma dusurdu bende ofkeme hakim olamadim dedi cezasiz kurtuldu 3 yil hapis cezasi gelecek bes yilda tekrarlarsa alacak iyi halden sorun olmadi yani herkesin bes yilda bir kere demekki kafaya silah dayama hakki var

Dedigim gibi silah ateslenirse dizden vursa bile hapis cezasi var

• Bence biraz soğusun olay , ondan sonra gidin görünün yeri de belli madem. Ben o silahı ulu orta cıkartan adamın kullanacağına da inanmıyorum.

• Demokratik ulke ile bu tur olaylarin ne Alakasi var anlamakta zorluk cekiyorum. Ben belcikada yasiyorum iki yada uc sene once silah ile trafikte otobus soforunu oldurduler.katili bulundu mu tam hatilayamiyorum ama olen otobus soforu evli ve cocuklari oldugunu haberlerde duymustum. Bu ulkeye ilk geldigim yillarda Ben bizzat gozumle gordum arabanin icindeki adamlar tram soforune silahlarini gosterip magandalik yaptilar. Islam ahlaki bi insanin icine islememisse bu tur olaylar kiyamet kopana kadar devam edicek birakin birine silah gosterip korkutmayi yolda giderken tanimadiginiz birisine sert bir sekilde bakip onu korkutmaniz bile kul hakkina girer. Gozunu sevdigim osmanli bu konuda ornek teskil eden en buyuk islam devleti idi.yuce Allah zilzal suresinde kim zerre kadar bir iyilik yaparsa karsiligini, kim de zerre kadar bir kotuluk yaparsada karsiligini gorur derken inanan insan icin durumun ehemniyet teskil ettigini idrak etmek zor olmasa gerek. Fazla uzatmayin olay anlattiginiz sekilde ise bu adam hem size hemde esinize zorbalik yapmis Allah'a havale edin kimsenin yaptigi yaninda kalmas gerek dunya da gerek hesap gununde hakkinizi alirsiniz.bu arada gecmis olsun.

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    trafik kamerası, mobese v.s. görmüştür...
  • Herkese teşekkür ederim benim başıma geldi lütfen sizler dikkat edin hele yanınızda eşiniz var ise haklı bile olsanız benim yaptığım gibi kavga durumuna sokmayın kendinizi hiç aklıma gelmedi böyle şerefsizlik yapabiliyormus insanlar eşim istemiyor ugrasmamizi ceza almaz ise bizi bulur diye korkuyor onun için bazı şeyleri sineye çekiyorum mecburen herşeyi elimizde zaman geçsin bakalım neler yapicaz

• Buraya konu açmadan önce Polise gidip şikayette bulundun umarım.
  • O değilde silah çekti polise gitsen öttürürler diyen gerizekalı arkaşlar bakın dikkatle diyorum gerizekalı arkadaşlar hiçbir halt olmaz. Biz ne böyle olaylar gördük adam yanımızda arabadan keleş çıkarttı. Şikayet ettiler hiçbir şey de olmadı. Siz bu ülkede adalet denen şeyin varlığına inanıyor musunuz anasını satıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 2 Şubat 2017; 18:28:8 >
  • Bu ülkede adalete güvenmeyin.Herkesin canı geleceği kendine emanet

• Erkeklik,gurur yapmanın n anlamı yok.

Eyvallah deyip yoluna bakacaksın.

Böyle yavşaklara birşey olmaz olan suçsuzlara olur.

• Nocturnal animals izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: yaniyorsun_fuat_abi

Demokratik ulke ile bu tur olaylarin ne Alakasi var anlamakta zorluk cekiyorum. Ben belcikada yasiyorum iki yada uc sene once silah ile trafikte otobus soforunu oldurduler.katili bulundu mu tam hatilayamiyorum ama olen otobus soforu evli ve cocuklari oldugunu haberlerde duymustum. Bu ulkeye ilk geldigim yillarda Ben bizzat gozumle gordum arabanin icindeki adamlar tram soforune silahlarini gosterip magandalik yaptilar. Islam ahlaki bi insanin icine islememisse bu tur olaylar kiyamet kopana kadar devam edicek birakin birine silah gosterip korkutmayi yolda giderken tanimadiginiz birisine sert bir sekilde bakip onu korkutmaniz bile kul hakkina girer. Gozunu sevdigim osmanli bu konuda ornek teskil eden en buyuk islam devleti idi.yuce Allah zilzal suresinde kim zerre kadar bir iyilik yaparsa karsiligini, kim de zerre kadar bir kotuluk yaparsada karsiligini gorur derken inanan insan icin durumun ehemniyet teskil ettigini idrak etmek zor olmasa gerek. Fazla uzatmayin olay anlattiginiz sekilde ise bu adam hem size hemde esinize zorbalik yapmis Allah'a havale edin kimsenin yaptigi yaninda kalmas gerek dunya da gerek hesap gununde hakkinizi alirsiniz.bu arada gecmis olsun.

Bu konuda bile islamcılık yapıyorsunuz ya helal olsun.

Bak ortadoğuya gör islamı. Bak Türkiye'ye gör islamı. Belçikada tır şöförüne bişey olmuş da bilmem ne.

O Belçikada senede 10 tane öyle olay oluyordur burda biz her gün 10 tane karşılaşıyoruz.

Ataerkil toplum, erkekliği kurtlar vadisi gibi silahda bulunca eşkiyalığa başlar. Aynı Osmanlı'nın kılıcı gibi. Bunların çoğu osmanlı torunu olmaktan gurur duyar.

Avrupaya zulüm edip çocuklarını alıp kaçırıp kendilerine saldırttıran bir bozuk psikopat zihniyetin son ürünleri bunlar.

Dedeleri gibi masumları güç ile ezip menfaat elde etme bunların genlerinde var.

• Adamlık haysiyet meselesidir usta çok geçmiş olsun bunların topunun canı cehenneme insan olamazlar

• polise gitmişsinizdir umarım ?
  • Yasamak mucize su ulkede. İmkansizi basariyoruz.

• Karaktersiz haysiyetsizin tekiymiş, daha çok beklemeden polise şikayet edin. Yani biraz zamanda geçmiş olsa hala şikayet edebilirsiniz. Aracını arama listesine alırlar ve yakalandığı zaman silah bulununca onun başına dert olur.
  • ERKEKLİK BİTMİŞ SONUNA KADAR KATILIYORUM EŞİNE SİLAH ÇEKİLEN ADAM GERİ VİTES ATMAMALİYDİ, RESMİ ORGANLARDAN HAKKINI ARAMALİYDİ.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.