Şimdi Ara

erkeklik bitmiş yazık... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ota boka kavga eden insanlar var. bi anlayamadım gitti.
  • Yarın ölme ihtimalimiz, yaşama ihtimalimizden daha yüksek.
  • Geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan varya benim eşime öyle bir şey yapacaklar yanına bırakmam.Gerçi abicim dikkat et adamda silah olduğuna göre tekin birisi değildir.Çok geçmiş olsun üzüldüm valla

• Hocam en iyisini yapmissin. Benim basima geldi buna benzer bir olay orda benim de hatam var biraz kabul.ediyorum. kamyoncu arabayla yolda giderken sol serite gecmek istedi birden onume kirdi ben de daaaaattt diye kornaya bastim bir de o çocuğu diye bagirdim. Bu da yanimda durdu ne anama kufur ediyon diye. Kamyondan indi ben de tam inecem arabadan hanim yanimda neyse baktim bu eline levye almis inerken. Yani orospu cocugu malzemesiz cikmaya yemedi. Neyse ben de bastim gittim. Hatta sonradan dedim arabaya beyzbol sopasi mi alsam diye ama vazgectim sacma sapan birine gene sinirlenirim basina vursamgeberse gitse karim cocugum it yuzunden kalacak. Daha sakin olmak lazim seninki de benimkinden daha o cocuguymus. Ben kesinlikle haklida olsam karsi tarafin yaninda bayan vs varsa buyutmemeye calismak.tarafindayim. cunku asıl.erkeklik bunu gerektirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzen Larry Balki -- 2 Şubat 2017; 15:41:10 >
  • Erkek demek ayıp ona. Şerefsizin teki işte
  • Asit dolu bir varile atarsanız sabah klozete dokebilirsiniz. Böylelerine böyle ölüm yakışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn77 -- 2 Şubat 2017; 15:51:49 >
  • Bir de halk silahlandirilsin derler... Tam akpnin istedigi tip iste bunlar.

• Ne yazikki ülkedeki insanlar geri zekalilikda sinir zorluyolar cok gecmis olsun mudur onune gelene silah verilirse olcagi bu silahi ceken sikarda yani insan yasami bu kadar ipligin ucunda iste. Bu zihniyetteki insanlar bisey opsada ulkeden yok olsalar bi anda cok guzel olurdu.sikayet etsen 2 gun sonra disarda yani sana silah cekmis ama vurmamis kardesim dio hakim xD bide vursaydi mk yerinde diyemiosun

• Aga onu orda dovcektin burda boş muhabbet yapıon içinde patlamış senın bence keşke dövseydin hayat boyu pişman olcaksın dövmediğin için

*geçmiş olsun tabiki*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 2 Şubat 2017; 16:1:12 >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Beğenmiyosan okuma

• Basaksehir de hakim bir arkadaşım var ona danistim silahla tehdit etmek kuru sıkı bile olsa adam yaralamaktan daha ağır cezaymis 2 yıldan 5 yıla kadar dava et ustad plaka varsa dava et ustad surunsun mahkemelerde adi.

• quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Aga onu orda dovcektin burda boş muhabbet yapıon içinde patlamış senın bence keşke dövseydin hayat boyu pişman olcaksın dövmediğin için

*geçmiş olsun tabiki*

içimde kalmadı aga o sırada nasıl döveceksin mantıksız konuşma pişman olur muyum bilmiyorum şuan bilgileri elimizde onda sorun yok sonrası için karar veremedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Basaksehir de hakim bir arkadaşım var ona danistim silahla tehdit etmek kuru sıkı bile olsa adam yaralamaktan daha ağır cezaymis 2 yıldan 5 yıla kadar dava et ustad plaka varsa dava et ustad surunsun mahkemelerde adi.

hocam teşekkür ederim sormuşsunuz bende sordum ama şu sorun ki nasıl ispat edicem bir kısım eşden şahit olmaz diyor bir kısım olur diyor onu araştırıyorum tekrar teşekkür ederim
  • Adam topla 2-3 gün gizlice hergün farklı arabalarla takip et işe giderken gittiği yolları filan. Tsspit et nerede kamera yok insan az geçiyor. Orada işini bitir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadına silah çekmiş adama bak sizi geçtik eşinizden bile korkmuş;nasıl bir mantığı varsa artık herifin hayal edilemez.Şikayet etsen bir türlü etmesen binbir türlü.Allah kolaylık versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 2 Şubat 2017; 16:11:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • belkide kuru sıkıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Aga onu orda dovcektin burda boş muhabbet yapıon içinde patlamış senın bence keşke dövseydin hayat boyu pişman olcaksın dövmediğin için

*geçmiş olsun tabiki*

içimde kalmadı aga o sırada nasıl döveceksin mantıksız konuşma pişman olur muyum bilmiyorum şuan bilgileri elimizde onda sorun yok sonrası için karar veremedik

Sen doğrusunu yapmışsın bu sosyal olarak doğru bşi demiyorum iyi bile dayanmışsın.

İnşallah hukuki olarak alırsın sabrının meyvesini tekrar geçmiş olsun.....

• quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

Adam topla 2-3 gün gizlice hergün farklı arabalarla takip et işe giderken gittiği yolları filan. Tsspit et nerede kamera yok insan az geçiyor. Orada işini bitir

Kim olduğunu buldurdum kardeşim daha önceki dediğim gibi karar vermedik nasıl ilerleyecegimize

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim şeyi yapma sakı nbir bilmemne çocuğu için ben biraz şakasına yazdım seni eninde sonunda bulurlar çoluğun çocuğun vardır baban hapiste dedirtme. En kötü ihtimal yargıya gitsen bir şey çıkmazsa git ağzını burnunu kır ama öldürme. Ve vücuduna bir yara bırak ki hayatı boyunca hatırlasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.