Şimdi Ara

erkeklik bitmiş yazık... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Code140

Klasik Passat sürücüsü.

Genelleme yapmayalım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Çok doğru hocam.

• Klasik beline silahı takınca padişah olduğunu zanneden bir sonradan görme şikayet edin olayın üstüne gidin kuyruğunu bacaklarının arasına alacaktır merak etmeyin

• Hocam geçmiş olsun.

Artik normal vallaha bana göre.

Motorcuya saldiran Passat mi? Benzinlikte BMW'nin motorcuyu linç etmesimi dersin her mok var artik.Allah hepsini ıslah etsin.

• Yeni mi fark ettiniz erkekliğin bittiğini?
    Ben bu yaratıklar yüzünden araba kullanmayı bıraktım 15 gündür yatıyor araba evin önünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmarolexsaat -- 2 Şubat 2017; 13:47:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Başıma gelse yapacağım şey şu olur.

Silahı indirdi ve yoluna devam etti diyelim.

Eşimi indirim araçtan.

Takip ederim.

Elbet bir yerde durup araçtan inecek.

Tam indiği anda gaza basar arabasıyla bütünleştirirdim.

Gebertene kadar ayağımı gazdan çekmezdim.

eşimi indiremezdim biraz sapha yerde oturuyorum
    arkadaşın yeri zaten şuan belli sadece acele karar vermek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Arka ve ön cama araç kamerası takmanızı öneririm.

teşekkürler en azından öne koymak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

quote:

Orijinalden alıntı: SinanKkner

şikayetci olun elbet bi kamera çıkar orada. ses kaydı yoksa ve sizin elinizde herhangi bir silah bulunmuyorsa hakettiğini bulacaktır.

haber siteleri ile de irtibat kurarsanız tamamen rezil olur ve polis görevini daha daha bi özveri ile yapar.

Bu adamı dinleyin hocam,

O dümbükte adam olsa silahı size çekerdi zaten.

Eşinize doğrulttuğuna göre tetiği çekecek Güven Özveri Tecrübeye sahip değil.

Emin olun o silahın gerçek kullanıcılarına denk gelse o silahı mabadından sokar ağzından çıkarırlardı.biz naif davrandıkça adam sanıyorlar kendilerini.

haklısınız hocam

• savas1000 S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam sağolun
  • bizde yolda giderken dün gece bi genç sarhoştu büyük ihtimal pombalı ile ateş ediyodu sağa sola. Acayip tırsdım valla. Yıl olmuş 2017 hala bu silahları niye özgür bırakıyorlar anlamıyorum silahı olanı tıkacaksın içeri.
  • Geçmiş olsun hocam eskiden millete git dövüş felan öğren diyorduk fakat silaha karşı silahla müdahale yapılabilir baska care yok ozellikle sevdiklerinizi korumak acisindan bu gerekki ben kendim şahsen Atıcılık eğitimine başlayacağım eğer o şahis silahını size dogrulttugunda onu vurdaydiniz suç işlememiş sayilirdiniz tavsiyem gerekli eğitim alıp silah taşıyın .

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bizde yolda giderken dün gece bi genç sarhoştu büyük ihtimal pombalı ile ateş ediyodu sağa sola. Acayip tırsdım valla. Yıl olmuş 2017 hala bu silahları niye özgür bırakıyorlar anlamıyorum silahı olanı tıkacaksın içeri.

aynen öyle silah taşıyan kendini güçlü sanıyor
  • Şahıs silahı arkadaşa doğrultmamış ki . Eşine doğrultmuş yani bu daha kötü. Öldürmek için tahrik ediyor resmen. Ortalıkta böyle çok şerefsiz var. Ezip geçmek lazım bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: savas1000

quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Başıma gelse yapacağım şey şu olur.

Silahı indirdi ve yoluna devam etti diyelim.

Eşimi indirim araçtan.

Takip ederim.

Elbet bir yerde durup araçtan inecek.

Tam indiği anda gaza basar arabasıyla bütünleştirirdim.

Gebertene kadar ayağımı gazdan çekmezdim.

Dostum al bi snickers ye.

Evlisin, çoluğun çocuğun var. İşin gücün var.

Bu şekilde yapmış olsan, ciğeri beş para etmez bir it için, planlayarak adam öldürmekten en az 10 yıl yatarsın.

Dört duvar arasında sevdiklerinden uzak, yaşamdan uzak 10 yıl.. Çıkınca neyi ne halde bulursun Allah bilir.

Eşinin çocuğunun hayatını düşün, babası hapiste diyecekler, kocası adam öldürmüş diyecekler.

Ne uğruna?

yani bizden geçti artık bu işler, 15-20 sene önce olsa belki. O da o zamanki hayatımızdan.

Bu şartlarda, yaşanan bu olayın ne yazık ki çözümü yok. Çözümü yok çünkü bazı şeyler yaşanmamalıdır. Yani o it arabasında silah taşıyamamalıdır. Silah taşıması kanunlar, uygulayıcılar ve kurumlar vasıtasıyla caydırılmalıdır. Taşıdıysa çekememelidir. Çektiyse mermiyi ağzına sürmemelidir. Bunların hepsini yapmadan önce dur(durul)malıdır.

Bunu sağlayacak düzen kurulmadıkça ne yazık ki çözüm yok.
    Arkadaşa geçmiş olsun. İt tetiği de çekebilirdi. Bununla geçmiş olsun.

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Masum bir kadına silah çekecek kadar iradesiz bir insana bu ruhsatı kim nasıl neden veriyor diye sormak lazım. Konu sahibine gelince şikayet etmenizi öneririm en azından silah ruhsatı iptal edilir delil olarak silahın rengini bilmeniz bile yeterlidir sonuçta kimsenin arabasında hangi renk silah var bilemezsiniz. Eğer bu adam bu silahı çekip mermiyi namluya sürdüyse yarın bir gün başkasına karşı tetiğe basar başka masumların canı belkide sizin elinizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bizde yolda giderken dün gece bi genç sarhoştu büyük ihtimal pombalı ile ateş ediyodu sağa sola. Acayip tırsdım valla. Yıl olmuş 2017 hala bu silahları niye özgür bırakıyorlar anlamıyorum silahı olanı tıkacaksın içeri.

aynen öyle silah taşıyan kendini güçlü sanıyor

dün gece o olaydan sonra araç içi kamera bakmaya başladım sende taksan iyi olur.
  • Psikolojik olarak iyi misiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı satmama 1 hafta kala sakin sakin altunizadeden kadıkoye gıdıyorum 2 serıt yol kımı zaman araba park etmıs o yuzden tek serıt gıdıyoruz sag aynama baktım beyaz bır doblo gelıyor hızlı ve sagda polıs arabası park etmıs benıde gecemeyecegını anlayınca mesafe cok daraldı fren yaptı sonra bende onlara baktım goz goze geldık ne bakıyosun dıyor bana bellı sıvıl polısler bende bırsey demedım yoluma baktım devam ettım hem tek basımayım hem adamların sılahı vardır hem orda haklıda cıkamam bazen basıp gıtmek Allaha havale etmek ıyıdır gecmıs olsun.
  • Geçmiş olsun hocam siz de fazla sataşmayın millete ne olacağı belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Psikolojik olarak iyi misiniz

iyiyiz hocam çok şükür canımıza bir şey olmadı ona seviniyoruz
  • nijerya, somali gibi ülke olduk. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Aranız da insan kılığında cibilliyet bilinmeyen yaratıklar dolaşıyor. Çok dikkatli olup bu yaratıkları toplumdan soyutlastirmaliyiz. Çok ciddi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.