Şimdi Ara

erkeklik bitmiş yazık... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam.Sonuna kadar hakkınızı arayın ya sizde de silah olsaydı acaba ne yapardı onu merak ediyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Olan olmuş bırakın diyorsunuz. Bu adamın yarın aynı hareketi sana yapmayacağı ne malum yada hergün karşılaştığımız bu tarz magandalarında daha önceden aynı şekilde Allahından bulsun diye şikayet edilmeyen kişiler olduğunu düşünün. Malesef yasalarımız da bu magandalara gerekli yaptırımı uygulamıyor fakat elini kolunu sallayarak bu tarz hareket edebilmeleri bunları dahada cesaretlendiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bu milletin hiç yoktan sorun çıkarmaya üstüne yok.o kadar yazıp nokta virgül kullanmamakta beceri ister

sıcağı sıcağına konu yazıyorum siz buna mı takıldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

büyük geçmiş olsun
    bu nedir arkadaş ya şans eseri yaşıyoruz yeminle
    ölmeden akşam eve gelebiliyosak şanslıyız!

teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Bu ülkenin insanlarını anlayamıyorum. Anlamayida biraktim. Geçmiş olsun

teşekkür ederim hocam sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Olan olmus hocam birakin Allah'indan bulsun, Erkegim diye gezsin dursun bulur belasini elbet..

Konuyu kapatin,uzatmaya gerek yok...Size de gecmis olsun..

teşekkür ederim hocam karar veremedim henüz eşim korkmasa arkadaşlar adamı buldu da işte ya oda bi hamle yaparsa diye korkuyor
  • quote:

Olan olmus hocam birakin Allah'indan bulsun, Erkegim diye gezsin dursun bulur belasini elbet..

Allahından da bulsun tabi hem burada hem öbür tarafta. Şikayet edin ki başkasının canını yakmasın iki ayaklı yaratık.
  • Okurken sinirden delirdim. Nefret ediyorum eğitimsiz, cahil insanlardan. Bu adama silah verilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten büyük geçmiş olsun hocam zor bi durum. Sabırsız anlayışsız insanlıktan nasibini almamış insan sayısı günden güne artıyor maalesef. Şikayet edin tabikide ama ins polis bu konuda gerekli özveriyi gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: qqwe55

Geçmiş olsun hocam.Sonuna kadar hakkınızı arayın ya sizde de silah olsaydı acaba ne yapardı onu merak ediyorum?

çok teşekkürler hocam silaha ne gerek var adam gibi gel bi yanlışım var ise söyle artislenip beni gördükten sonra silah almaya geri gitmek nedir hadi aldın silahı bana doğrult bari kızın suçu ne
  • Klasik Passat sürücüsü.
  • Eşinde seni değil kendini mi düşünüyo

• quote:

Orijinalden alıntı: mert05

Olan olmuş bırakın diyorsunuz. Bu adamın yarın aynı hareketi sana yapmayacağı ne malum yada hergün karşılaştığımız bu tarz magandalarında daha önceden aynı şekilde Allahından bulsun diye şikayet edilmeyen kişiler olduğunu düşünün. Malesef yasalarımız da bu magandalara gerekli yaptırımı uygulamıyor fakat elini kolunu sallayarak bu tarz hareket edebilmeleri bunları dahada cesaretlendiriyor.

sonuna kadar katılıyorum hocam yarın öbür gün başkalarınında karşısına çıkacaktır bu magandalar mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Allahından da bulsun tabi hem burada hem öbür tarafta. Şikayet edin ki başkasının canını yakmasın iki ayaklı yaratık.

düşünüyoruz hocam bakalım karar veremedik henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Okurken sinirden delirdim. Nefret ediyorum eğitimsiz, cahil insanlardan. Bu adama silah verilir mi?

bir de paranın gücü,altında 120 bin tl lik araba heryeri zifiri karanlık yapmış arabanın,görünmesin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Gerçekten büyük geçmiş olsun hocam zor bi durum. Sabırsız anlayışsız insanlıktan nasibini almamış insan sayısı günden güne artıyor maalesef. Şikayet edin tabikide ama ins polis bu konuda gerekli özveriyi gösterir.

hocam yakın dostum 4 polis arkadaşım var normal yollar ile uğraşır durursun diyor diğer yolu burada yazmam doğru olmaz o yüzden bir şey diyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code140

Klasik Passat sürücüsü.

bende bu arabaların adı neden çıkıyor bu kadar diye düşünüyordum
  • hocam adam silahı niye size değil de eşinize çekti
  • demek ki, baştan araçtaki silaha güveniyordu buçuk delikanlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3englames

Eşinde seni değil kendini mi düşünüyo

beni düşünmesine gerek yok sizin eşinize inşallah böyle bir şey yapmazlar yaşayarak deneyimlemeyin bu durumu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.