Şimdi Ara

erkeklik bitmiş yazık... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
4
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phoera

Geçmiş olsun hocam siz de fazla sataşmayın millete ne olacağı belli olmaz

haklısınız sataşma değildi benimki adamın biri kavga etmek istedi görünce beni geri adım atıp silaha koştu yani aslında ben yolunda işine giden birisiydim
  • Adamın silahı ruhsatsızsa en azından aramada ele geçer el koyulur, başka birinin canını yakamaz. Ruhsatlıysa da siciline falan işlensin en azından iptal edilir belki. Bence resmi yollardan uğraşmak gerekli. Yaptığı yanına kar kalmasın.
  • arkadaşlar herkese teşekkür ederim aralarda yazdığım gibi arkadaşlarım konuyla ilgilendi kimdir nedir biliyoruz sorun şuan ne yapacağız resmi yollardan mı yoksa gayriresmi mi ilerleyeceğiz yalnız olmak istiyor insan bu durumlarda evli olmak elini kolunu bağlıyor insanın eve geç geldiğim zamanlarda gelirde bulursa eşimi ki bu adam bana sataşmıyor korkak olduğundan gene korkutursa kızı diye endişeleniyoruz
  • Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun, geç değil plaka varsa başvurun en yakın karakola. Belki bir başkasının hayatını kurtarmış olursunuz. Bu tarz bir adamsa o silah arabasında durur merak etmeyin, şikayet üzerine yapılacak aramada da çıkar. şahit falan gerek yok. o uğraşsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zırhlı araba almak şart oldu arkadaş
  • Kardeş ben şimdi orada sana silahı çektim ama sen ilk bana araçtan levyeyle indin ben sonra beyzbol sopasını çıkardım baktım sen araçtan pompalıyı çıkarınca bende hemen belimdeki silaha sarıldım ama sen sonra bagajdan minigun çıkarınca bende napim bi tane bazooka salliym dedim ama sen hemen nükleer bomba attın bak onuda yaz millet yanlış bilgilendirmeyelim

• Başıma gelen olaydır,

Şerefsizin önde gidenidir

• quote:

Orijinalden alıntı: odb.odb

Kardeş ben şimdi orada sana silahı çektim ama sen ilk bana araçtan levyeyle indin ben sonra beyzbol sopasını çıkardım baktım sen araçtan pompalıyı çıkarınca bende hemen belimdeki silaha sarıldım ama sen sonra bagajdan minigun çıkarınca bende napim bi tane bazooka salliym dedim ama sen hemen nükleer bomba attın bak onuda yaz millet yanlış bilgilendirmeyelim

eksik hiç bir bilgi vermedim kardeş arabamda sadece jop var ona da elimi sürmedim o an aklıma bile gelmedi bu kadar abartı örnekler neden veriyorsunuz onu da anlamadım başımızdan geçen olayı anlatıyoruz siz olayın farklı yerlerindesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkshine666

Başıma gelen olaydır,

Şerefsizin önde gidenidir

size de çok geçmiş olsun
  • Nasıl bir toplum olduk ya adamın yanındaki kadına silah çekmek ne arkadaş karaktersiz
  • Aynı Sığır taşıma ruhsatlı birine denk gelse, silahını aynı şekil çekse. Taşıma ruhsatlı abide bunu cehenneme yollasa 1 sene ceza alır en fazla. Ama bence 1 seneye değer. Doğal seleksiyona katkı.

• Zor günler geçiriyoruz. Ölmek kolay, zor olan yaşamak :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mert05

Olan olmuş bırakın diyorsunuz. Bu adamın yarın aynı hareketi sana yapmayacağı ne malum yada hergün karşılaştığımız bu tarz magandalarında daha önceden aynı şekilde Allahından bulsun diye şikayet edilmeyen kişiler olduğunu düşünün. Malesef yasalarımız da bu magandalara gerekli yaptırımı uygulamıyor fakat elini kolunu sallayarak bu tarz hareket edebilmeleri bunları dahada cesaretlendiriyor.

Diyorum ya arayan belasini bulur..Ben bekar olsam kardesim isi uzatirim eyvallah...Ama evliyim, esim korkuyor bulasma diyor,olan olmus herkes yoluna gitmis bazi durumlar da geri adim atmak lazim..

Isin ustune gidersek,bana bir sey olursa ya ben ya o beni vurursa,esim ne yapacak? Ben cezaevi ya da mezara, esim ne yapacak?

Biraz olgun dusunmek lazim...Arayan belasini bulur elbet..

Sizde haklısınız tek olsaydınız bir şekilde halledilirdi ama olayın içinde eşiniz olunca sıkıntı büyük. Polisin bir şekilde o silahı görüp herifi alması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: mert05

Olan olmuş bırakın diyorsunuz. Bu adamın yarın aynı hareketi sana yapmayacağı ne malum yada hergün karşılaştığımız bu tarz magandalarında daha önceden aynı şekilde Allahından bulsun diye şikayet edilmeyen kişiler olduğunu düşünün. Malesef yasalarımız da bu magandalara gerekli yaptırımı uygulamıyor fakat elini kolunu sallayarak bu tarz hareket edebilmeleri bunları dahada cesaretlendiriyor.

Diyorum ya arayan belasini bulur..Ben bekar olsam kardesim isi uzatirim eyvallah...Ama evliyim, esim korkuyor bulasma diyor,olan olmus herkes yoluna gitmis bazi durumlar da geri adim atmak lazim..

Isin ustune gidersek,bana bir sey olursa ya ben ya o beni vurursa,esim ne yapacak? Ben cezaevi ya da mezara, esim ne yapacak?

Biraz olgun dusunmek lazim...Arayan belasini bulur elbet..

haklısınız şuan da sadece onu düşünüyorum bende

Eşinizin şahitliği sayılmaz diye biliyorum.

1. derece yakınlıkta durum öyle

• Böyle durumlarda soğukkanlı olup bazı şeyleri duymamak lazım. Sonuçta evlisin . Hele birde coluk çocuk varsa basıp gececen.

Elinden bir kaza çıkarsa ciğeri beş para etmeyen, hayattan beklentisi olmayan biri adam yerine konulur. Sende hapishane gün sayarsin artık.

• Klasik çomaristan vatandaşı davranışı. Kafaları var ama içinde beyin yok. Boş yere hamallık yapıyorlar yanlarında taşımakla.

Bu arada geçmiş olsun dostum. Mümkün olduğunca trafikte insanlarla uğraşma. Değmez bu pislikler için sinirlenmeye, gününü berbat etmeye.

• Herhangi bir sorun olmamasına sevindim. Geçmiş olsun hocam.

Ben ne yapardım bilmiyorum ama işin içine aile girince insanın eli tutuluyor. Tekrar geçmiş olsun.

• Boş verin allahından bulsun muhtemelen ne ilk silah çekişidir onun ne de son olacaktır. İllaki bir gün sert bir kayaya çarpar belasını bulur, efendilik sizde kalsın. Aileniz için durumu sineye çekip unutmaya çalışın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.