Şimdi Ara

erkeklik bitmiş yazık... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakkını ara derdim lakin; ülkede hukuk süreci o kadar fuzuli uzuyor ki, hukuk karar verene kadar kim bilir siz işin neresinde olursunuz. maalesef güvenli bir adalet yok. en doğrusunu yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

hakkını ara derdim lakin; ülkede hukuk süreci o kadar fuzuli uzuyor ki, hukuk karar verene kadar kim bilir siz işin neresinde olursunuz. maalesef güvenli bir adalet yok. en doğrusunu yapmışsınız.

aynen bu noktada sıze tamamen katılıyorum sırf bu yuzden bırseyler ıcın kalkısmadık
  • Birde araç içi ön ve arka kamera kullanmayı tavsiye ediyorum. Ben yıllardır araç içi kamerası kullanırım. Bu tür durumlarda olayın başlangıç anından sonunu kadar sesli bir şekilde deliliniz olur. Şikayetin sonuçlanmasına yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Siz gidin savciliga sikayette bulunun. Esiniz sahidiniz olur. Silahi da arabadan nerden cikardigini da soyleyin. Adami paket ederler silahi da bulurlarsa arabada gun isigini 10 sene sonra gorur

mesajın komik geldi. Başına böyle hırsızlık yaralama tarzı olaylar gelmemiş anlaşılan. İnşallah da gelmez. Adamı paket ederler gün ışıgını 10 sene sonra görürsün diyorsun. Adalet sistemini bilmedigin belli. Emin ol emniyetten senden önce çıkar evine gider sende ifade imzalamak için beklersin.

Hocam ben biliyorum bu emniyetin bu konuda nekadar lafta kaldigini. Bu yuzden emniyet degil savcilik dedim zaten. Tamam biliyorum bu adamin iyi halden, pismanliktan belki akli dengesinin yerinde olmadigindan ceza almayacagini. Fakat gereken islemler yapilmadikca bu adamin yaptigi her saldiri karsiliksiz kalacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Birşey diyen olunca üstüme yurmedigi suredece tepki vermiyor yola bakıyorum kapilar kitli muhattap olmuyorum belasini ilerde bulmasi için dua ediyorum

• boşuna demiyoruz av hariç bireysel silahlanmaya HAYIR.

• hiç şikayetçi olma ara emniyeti beni silahla trafikte şu yerde şu saatte gasp etmeye çalıştılar eşime silah doğrultular de gerisini emniyet halleder

• Normalde kolay sinirlenmem.İster trafikte olsun ister sokakta kimseyle muhatap olmam.Ama haklı olduğum davada ucunda ölümde olsa sonuna kadar giderim.Hele yanımda eşim varken gelip racon keserse sonucuna katlanır.
    Burdan arabasında silah veya sopa taşıyanlara söylüyorum.Eğer onları kullanamayacaksanız taşımayacaksınız.Ben kendi sopasıyla dayak yiyen çok adam gördüm.Yani kendi sopanızla dayak yeyip kendi silahınızla öldürülebilirsiniz milletin damarına basmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 3 Şubat 2017; 12:48:38 >
  • %99.9 malum parti seçmeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

Vay orospu çocuğu

.
  • Plakayı alıp polisi aramışsınızdır herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden denize dmkülen fabrika atıklarıyla uğraşırdık şimdi ölmeden eve gitmeye çalışıyoruz

• bu konu bence fake. Karıma silah dayayacaklar ben bişey yapmıycam hatta ve hatta polise bile gitmeyeceğim

oldu canım başka.
  • Prinergy P kullanıcısına yanıt
    Eşine silah dogrultulan bi adam ve senin cevabın !!!!! Konu ile ne ilgisi var ..

• quote:

Orijinalden alıntı: yuchell89

quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

Vay orospu çocuğu

yerinde kullanıldığı için küfür olarak değerlendirilmemelidir sayın adminler

Kafaya bak...
    O halde herkes bunun yeridir deyip birbirine küfretsin.
  • Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Işıklarda durdurduysa mobese vardır illaki. Peşini bırakmayın dava edin sürünsün pezevenk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 3 Şubat 2017; 13:35:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

bu konu bence fake. Karıma silah dayayacaklar ben bişey yapmıycam hatta ve hatta polise bile gitmeyeceğim

oldu canım başka.

neyse aralarda yazdıklarımı okumadığınız çok belli inanmayın siz bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Işıklarda durdurduysa mobese vardır illaki. Peşini bırakmayın dava edin sürünsün pezevenk

hocam oturduğum yer biraz sapha ışık var ama kamera yok detaylı konuşulması gereken konular var ancak burada yazamıyorum
  • Hocam yapacagin en mantikli hareket siktir edip hayatina kaldigin yerden devam etmek. Tabi ki bu yapilan icini ciz ettiricek bir muddet ama omur boyu pisman olmakta var. Normal hayatina dön sevdiklerinle mutlu mesut yasa.

• Çok geçmiş olsun, bırakın biraz olay soğusun. Ani bir karar vermeyin. Bana kalırsa daha olayı uzatıp gidip adamı dövmeye vesaire de gitmeyin polis arkadaşlarınızla. Zira, belki kin tutacak size veya eşinize zarar verecek. Bir de size naçizane tavsiyem, trafikte böyle ciğeri 5 para etmez heriflerle muhattap bile olmayın. İstediği kadar kudursun, tepelensin, kornaya asılsın, küfür etsin. Yolunuza devam edin, işinize bakın. Sonra bakın Allah korusun eşinizi vuradabilirdi orada. Adam belki hapishanede çürüyecekti fakat siz de eşinizden olacaktınız. Hiç muhattap olmamak en iyisi. İlerde zaten belasını bulur, psikopatın tekine den gelir çıkarır silahı vurur beyninden.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.