Şimdi Ara

erkeklik bitmiş yazık... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkeklikle alakası yok bence , insanlık bitmiş hayvanlardan daha aşağı bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Hocam yapacagin en mantikli hareket siktir edip hayatina kaldigin yerden devam etmek. Tabi ki bu yapilan icini ciz ettiricek bir muddet ama omur boyu pisman olmakta var. Normal hayatina dön sevdiklerinle mutlu mesut yasa.

öyle karar aldık hocam teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: yuchell89

quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

Vay orospu çocuğu

yerinde kullanıldığı için küfür olarak değerlendirilmemelidir sayın adminler

Kafaya bak...
    O halde herkes bunun yeridir deyip birbirine küfretsin.

bence makul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

Çok geçmiş olsun, bırakın biraz olay soğusun. Ani bir karar vermeyin. Bana kalırsa daha olayı uzatıp gidip adamı dövmeye vesaire de gitmeyin polis arkadaşlarınızla. Zira, belki kin tutacak size veya eşinize zarar verecek. Bir de size naçizane tavsiyem, trafikte böyle ciğeri 5 para etmez heriflerle muhattap bile olmayın. İstediği kadar kudursun, tepelensin, kornaya asılsın, küfür etsin. Yolunuza devam edin, işinize bakın. Sonra bakın Allah korusun eşinizi vuradabilirdi orada. Adam belki hapishanede çürüyecekti fakat siz de eşinizden olacaktınız. Hiç muhattap olmamak en iyisi. İlerde zaten belasını bulur, psikopatın tekine den gelir çıkarır silahı vurur beyninden.

teşekkürler hocam sağolun uzatmayıp olayı kapatma kararı aldık
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocamın dediği gibi peşini bırakmayın sürünsün hiçbirşey yapamaz size bu kadar çivisi çıkmışa dur demek lazım artık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan arkadaş olayda anlatmadığın eksik taraflar var gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeklik değil insanlık diyoruz biz buna.Belli kurallar çerçevesinde yaşamak hiç bir cinsiyetin tekelinde değildir.Erkeklik diye bir algı olduğu için bu haldeyiz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

konuyu açan arkadaş olayda anlatmadığın eksik taraflar var gibi.

sorun hocam anlatayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

olum csb gibi bu nasıl inandınız

35 yaşındayım kimseye yalan borcum yok inşallah yaşadıklarımız senin ve eşinin başına gelmez dalga geçiyorsunuz üzücü

İnşallah,

ayrıca dalga geçmiyorum

• hukuk yoksa her şey yoktur. mülk yoktur.
  • Kaç yaşlarındaydı hocam, ben kimseyle trafikte artık it dalaşı yapmıyorum. Bunun için itle köpekle uğraşmıyorum işte kimin ne olacağı belli değil. Bi hareket yapmadan önce aileni sevdiklerini çoluğunu çocuğunu düşünmek zorundayız. Onun için kimseye bulaşmayın. Eşinizin yanında çocuğunuzun yanında kimseyle yol yüzünden yarışa veya yol vermeme hareketlerinde bulunmayın bence . Ben bu hareketlerden uzak durduğumdan beri kimse bana bulaşmıyor bende kimseye bulaşmıyorum.
  • adam neden durup dururken olay çıkarmaya çalıştı. ya farkında olmadan bir hata yaptınız, adam buna sinirlendi; ya da olayı eksik anlatıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

Kaç yaşlarındaydı hocam, ben kimseyle trafikte artık it dalaşı yapmıyorum. Bunun için itle köpekle uğraşmıyorum işte kimin ne olacağı belli değil. Bi hareket yapmadan önce aileni sevdiklerini çoluğunu çocuğunu düşünmek zorundayız. Onun için kimseye bulaşmayın. Eşinizin yanında çocuğunuzun yanında kimseyle yol yüzünden yarışa veya yol vermeme hareketlerinde bulunmayın bence . Ben bu hareketlerden uzak durduğumdan beri kimse bana bulaşmıyor bende kimseye bulaşmıyorum.

28 30 yaşlarında idi haklısınız bulaşmamak lazım ancak adam bulaştı sabah sabah bende sessiz kalamadım kabul ediyorum adam benı tehdıt edınce bende karsılık verdım esım var ken yapmamam lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

adam neden durup dururken olay çıkarmaya çalıştı. ya farkında olmadan bir hata yaptınız, adam buna sinirlendi; ya da olayı eksik anlatıyorsunuz

aynaya baktıgımda adam yapısmıs tamponuma gelıyordu sanırım acelesı vardı cok suratlı geldı anıden yapıstı tampona saga kactı buda oraya geldı sola kactım oraya geldı derken boyle oldu işte çok acelesi vardı onu anladım bır yere yetısmıcek olsa bu kadar hızlı surmezdı anlayamadım vallaha
  • Artık insanlar birbirine tahammul edemez olmus. Sabır kalmamis ve sinir dolup tasmis. Cahil bir toplum oldugumuz icin de herkeste bir silah!!!

Silah nedir bir çağdaş iletişim araci mi!!!

Gidisatimiz çok kötü de Allah sonumuzu hayir etsin ne diyeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Artık insanlar birbirine tahammul edemez olmus. Sabır kalmamis ve sinir dolup tasmis. Cahil bir toplum oldugumuz icin de herkeste bir silah!!!

Silah nedir bir çağdaş iletişim araci mi!!!

Gidisatimiz çok kötü de Allah sonumuzu hayir etsin ne diyeyim...

amin hocam
  • Erkeklik biter de, adamlar bitmez.

• Her gün yeni bir olay her gün yeni bir yüz kızartıcı haber. Ülkemiz insanlarının yaptıklarından dolayı bizler utanmaktan bıktık... Bu insanlarda nasıl bir karakter nasıl bir yüzsüzlük var anlayabilmiş değilim. Çok geçmiş olsun hocam. Ne desek az!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaMeRoN -- 3 Şubat 2017; 17:31:31 >
  • Eleştirdiğimiz zaman çok zeki hukuk öğrencileri eleştirmesini biliyor bizi (?) bundan bir ay önce de bir motosikletli 17 yaşındaki çocuğu, 5 kişi dövdü benziklikte silah çekip görüntüleri de var açın youtube a bakın bu iğrenç sistemle bunlar çözülmez adaletin sağlanması için illa birilerinin ölmesi gerekiyor ki zahmet edip suçluya cezasını versinler yazık çok yazık konu sahibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 3 Şubat 2017; 17:43:21 >
  • Teşekkürler arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.