Şimdi Ara

Erken Boşalma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi erken boşalma konusunda muzdaribim sebebi ergenlikte yapılan hunharca mastrübasyon. Zihinsel olarak erken boşalma korkusunun yanı sıra penistede aşırı deformasyon sebebiyle teması fazla hissediyorum. Geciktirici spreyler işe yaramıyor uyuşmuyor resmen. Birde tuvaletten çıkınca işeme hissiyatı olur ya o hissin aynısı ilişki sırasında oluyor heran boşalacakmış gibi hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinsel ilişkiye girdin mi, masturbasyonla erken boşalma ölçülmez yazmıştı biri bana

ben cinsel ilişki girmedim, senelerdir cok mast yaptım hatta bi ara erken bosalıyodum ama sonra uzun süreye yaymayı başardım. tabi cinsel ilişki sırasında nolur bilmiyorum
  • İlişkiye girmedim ama mastrübasyondan daha hızlı olacağı kesin bu penisteki aşırı hassasiyete çözüm bulmam lazım

• doktorsitesinde bi üroloji uzmanı var binlerce cevapları var, her soruya yanıt veriyor galiba bi de ona sor bakalım
    adı mehmet şevki sert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henry34 -- 28 Aralık 2017; 22:33:15 >
  • Tamamdır soracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theelastwar38 -- 29 Aralık 2017; 15:34:40 >
  • Bazı ssri türü antidepresan lar bu işi çözüyor

• Cinsel ilişkiye girmeden bilemezsin. Kimi durumlarda fazla masturbasyon tam tersi geç boşalmayada sebep olabilir. Eğer sorun yaşarsan bir psikiyatriste git, anti depresan verir. Anti depresanla süre rekorları kırabilirsin cinsel ilişkide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erken boşalma genetik arkadaşlar uzun zamandır bende çocukluktan beri erken boşalma var 35-40 yaşına geldim hala devam ediyor beyindeki dopamin azlığından oluyor doktor diyor malasef yapacak birşey yok herşeyi denedim ilaç ,doktor ,krem ,vitamin yok abi hormon bozuk doğuştan ne yapsam önleyemiyorum böyle şansın içine edeyim beyindeki dopamin ya doğru dürüst çalışmıyor yada doğuştan az olursa hemen boşalıyorsun elinde olan birşey değil birde yüksek tiroit erken boşaltıyor doktora dedim beyindeki dopamini yükseltmenin bir yolu yok mu dopamin doğal yükselir diyor belki dopamin ilacı içersen biraz yükselir dedi lanet olsun böyle hastalığa babama bile sordum baba dedim yoksa senden mi geçti genetik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyinde yeterli dopamin yok ondan insanlar erken boşalıyor bilimsel olarak seksi dopamin kontrol ediyor beyinde dopamin yoksa erken boşalıyorsun Amerika'da dopamin seviyeni ölçüyorlar ama Türkiye'de öyle birşey yok pet scan yaparsan belki seviyesi görünür dopamin ve testosteron bağlantılı testosteron seviyen düşerse beyindeki dopamin de düşüyor stres ve şeker de dopamini düşürüyor birde tiroit hastalığı erken boşalma yapıyor doktora gitsen bile bazen çözüm bulamıyorsun doktorlar anlamıyorlar hormonlardan benim hormonlarıma bakıyor bakıyor bir ilaç veya krem yazıp gönderiyorlar boş iş bu işin derinine inmek lazım tam teşekkülü bir hastahanede tepeden tırnağa check -up yaptıracaksın hormonlardan bakıp da cinsel organına kadar ve de beynine de baktıracaksın başka yolu yok cinselllik hayatda en önemli şey Ada'mı depresyona sokuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı problemi ciddi derecede yaşıyordum. İstanbul'da Derya Alageyik diye bir terapistle tanıştım. Enteresan bir süreçte bu sorunu aşabildik. hacitom kesinlikle ön sevişme önemli ve kendini mutlaka motive etmelisin. Hanım efendiyi cidden tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horus702

aynı problemi ciddi derecede yaşıyordum. İstanbul'da Derya Alageyik diye bir terapistle tanıştım. Enteresan bir süreçte bu sorunu aşabildik. hacitom kesinlikle ön sevişme önemli ve kendini mutlaka motive etmelisin. Hanım efendiyi cidden tavsiye edebilirim.
    bu olay psikolojik olarak nasıl düzeltiliyor anlamıyorum. Bunun için üroloji bölümüne gidip hap falan kullanmak gerekmiyor mu?

Yani psikoloji doktoru ne önerebilir ki, kendini erken boşalmaya odaklamayacaksın falan diyecek işte, işi hemen bitirmeye çalışmayacaksın falan diyecek. başka?

ayrıcana masturbasyonda bende bazen 3dk'nın altında boşalıyorum uzun süre yapmayınca mast, mast ile erken boşalma anlaşılmaz mı cidden. daha önce ilişkim olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.