Şimdi Ara

Erken mi teslim olmalı Geç mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tertipler teslim tarihlerimiz 4-7 kasım arası. Sizce erkenmi gitmek mantıklı yoksa son gün 7 kasımdamı? Erken gitsek 2-3 gün napcz orda boşboş sonuçta tüm askerler gelince başlanır eğitime ?

• Bunu ben de merak ediyrm..bi yakinim gdiyo askere 4-7 demisler..istedgi gun gidebliyo mu?

Bu arada erken gitmenin faydasi kendinizi erken tanitmaniz ve gorev secebilme imkaniniz olmasi acisindan iyi olr..5inde gitmek mantikli bence..ilk gidenlere saka falan yaparlar gerek yok ilk gun gitmeye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanm

Bunu ben de merak ediyrm..bi yakinim gdiyo askere 4-7 demisler..istedgi gun gidebliyo mu?

Bu arada erken gitmenin faydasi kendinizi erken tanitmaniz ve gorev secebilme imkaniniz olmasi acisindan iyi olr..5inde gitmek mantikli bence..ilk gidenlere saka falan yaparlar gerek yok ilk gun gitmeye :)

Valla kopenhag - GS maçını izleyip dönmek istiyorum.

MEsela erken gititk ilk gün 4 kasımda. İşlemler yapıldı hemen eğitime çıkcakmıyız? Yoksa tüm acemilerin gelmesimi beklencek öyleyse boşboş niye takılak orda
  • Siz daha sülüsü almadinizmi ya. Sûlüste yaziyo kacinda teslim olcaginiz. Oyle kafaya gore gitmek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Siz daha sülüsü almadinizmi ya. Sûlüste yaziyo kacinda teslim olcaginiz. Oyle kafaya gore gitmek yok

Peki sülüstekini geçiktirirsek ne olur ? gün veya saat olarak. Benimki tahminen 6 kasım saat 10 ama 10 da yetişemem
  • Sülüs üzerinde yazılı olan saat uygulaması sanırım ilk defa bizde uygulanıyor.Ancak tarihi geçirirseniz bakaya işlemine tabi olursunuz.Yeni açıklanan liste de şöyle;

http://gundem.milliyet.com.tr/asker-kacaklarina-bin-187-lira/gundem/detay/1784493/default.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Siz daha sülüsü almadinizmi ya. Sûlüste yaziyo kacinda teslim olcaginiz. Oyle kafaya gore gitmek yok

Peki sülüstekini geçiktirirsek ne olur ? gün veya saat olarak. Benimki tahminen 6 kasım saat 10 ama 10 da yetişemem

Kesin bisey bilmiyorum ama gun degilde saat olarak bikac saat gecikmeye bisey demezler o kadar esek degillerdir heralde. Otobus teyirli geldi tekeri patladi geciktim gibi bahaneler uydurulabilir

• ben biraz önce askerlik subesini aradım dedim internette en gec 6 sı falan diyolar dıye dediki 4-7 arası silüsü alma zamanınız ben bursadan burdura gidicem ort. 2 gün yol veriyo 4u ve 4unden once gidenler 4 ü gibi işlem görüyo 4artı 2 6 sına kadar 7 sinde gidersende 7 artı iki 9 una kadar teslim olmak lazım dedi ama emin olamadım yarın yüzyüze konusacağım gidip bide iki yer aradım para bitti dediler sanırım bize yol parası veriyolar simdi ben para yoksa silüsü alamıyomuyum alıyosam benım para yanıyo mu onu anlayamdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.