Şimdi Ara

Erken seçim , Muhalefetin Ekremi ve Mansuru saf dışı bıraktırma operasyonu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl sonra erken seçim yapılsa . ÖÖ'in erdoğana cumhurbaşkanı adaylığının mümkün olması için son çıkış olduğu vurgu yapıyor. Erken seçim senaryosunda Ekremle mansura siz daha durun zaten ortalık karışık daha görevinizi tamamlayınız diyip ben adayım derse özgür. erdoğan karşısında en güçsüz aday olarak senaryoda yerini alıyor.

Erken seçim olmaması durumunda

Erdoğan aday değil diyelim . AKP'nin halk gözünde potansiyel cumurbaşkanı adayı Hakan Fidan

Hakan Fidan , Ekremli + Mansurlu Senaryoda en azından ikinci tur alır gibi gözüküyor(hiç yoktan 1 seçim fidan garanti eder. Sonraki seçim sürecinde ekonomik istikrar ve heyecan olmazsa akpnin kemik tabanı diğer partilere dağılır . 2. Davutoğlu seçim süreci olayı tekerrür eder) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRNamıkKemal -- 23 Kasım 2024; 22:20:4 >

• Ne Hakan Fidan'ı ya? Hakan Fidan bürokrat. Tam siyasetçi bile değil.
  • Şu atanmışları gözünüzde o kadar büyütmeyin. Tayyip’in bürokratları geçen yerel seçim öncesi atıp tutuyorlardı, sonra seçim ringine çıkınca nutku tutuldu hepsinin konuşamadılar bile 😂 Ekrem Mansur falan bunlarla parti bürokratı, yandaşı, tayyip’in emir eri çavuşu aşık atamaz. Sokaktan gelmiş, savaş görmüş adamla hayatında konfor dışında saray dışında bir şey görmemiş adam bir değil
  • Özgür ozelin herhangi bir planı yok.
    Ayağına bir şey olduğundan beri baya değişti.

Ha pardon, festival gezme planı vardır muhakkak
  • Komik. Halkın gözünde Erdoğan dışında kimse yok, 2023 te cumhur ittifakından Erdoğan dışında kim aday olursa olsun kazanamazdı. Önümüzdeki seçimde Erdoğan'ın bile seçimi kazanması çok zor iken onun yerine aday olan başka birinin kazanması net imkansız, boşuna anayasayı değiştirip ya da erken seçim yaptırıp Erdoğan'ı tekrar aday çıkartmaya çalışmıyorlar. Çünkü cumhur ittifakından başka hiç bir ismin kazanma ihtimali yok.

• Emin ol erken seçim olmaz. Erken seçimi muhalefette istemez. Sadece istiyoruz gibi bir kamuoyu oluştururlar, iktidar buna yanaşmadığında ve seçim olmadığında biz istemiştik şu şu zamanda deyip önümüze ısıtıp ısıtıp koyarlar. Kimse bu bozuk ekonomi, dağılan hukuk vb. sorunlar varken iktidar olmak istemez. Şuan alınan birçok karar iktidar kurmaylarını koruyorken, muhalefeti de koruyor.

Şimdi İmamoğlu'na gelecek olursak. Attığı her adım, her ziyaret, her icraat gelecek cumhurbaşkanı adayı olma olasılığına karşılık. Peki mensubu olduğun parti seçmeni istiyor mu bunu? Sanmıyorum. Zamanında, ilk seçimde verdiğin savaş seçmenin hoşuna gitmişti ama şuan attığın adımlar seçmen tarafından antipatik karşılanıyor. Muhalefetin en kuvvetli olduğu dönemde ülke dibi görmüşken festival festival gezmek, bazı belediye ziyaretleri, kendileri arasındaki çıkar çatışması seçmeni baya küstürdü. Eğer böyle devam ederse muhalefet seçmeni gelecek seçimde sandığa gitmeme rekoru kırar.

• Özgür Özel o koltuğa belesten geldi bu nedenle kendisine itimat da yok güven de yok

Ben de güvenmiyorum

Zerre siyasi stratejisi olan adam şuana kadar 100 kere erken secim isterdi bu anca "el yükseltmeyi" biliyor

Erken seçimde de aday mansur yada İmamoğlu olmazsa chp gene babayi alır oturur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.