Şimdi Ara

Erken Tecil Kaldırma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

31/12/2025 tarihinde tecilim bitiyor ancak ben erken gitmek istiyorum. E-DEVLET askerliğim sayfasından "Askerlik Yoklama Başvurusu" yaptım "Döneminiz: Yoklama Dönemi - Durumunuz: Askerliğiniz 31/12/2025 tarihine kadar ertelenmiştir." yazıyor. Askerlik yoklama başvurusu ekranına girdiğim zaman "Askerlik yoklama başvurunuz bulunmaktadır. Askerlik yoklama başvurunuzu güncelleyebilirsiniz. Aşağıdaki bilgilendirmeyi dikkatli bir şekilde okuyunuz. Aşağıda sınıflandırma bilgi formunuz ve varsa başvuru esnasında yüklediğiniz belgeler görüntülenir." yazıyor. Şuan tecilimi kaldırdım mı yoksa kaldıramadım mı? İnternette hiç güncel video bulamadım. Aşağıya resimleri yükledim, ne yapmam gerekiyor bir türlü anlayamadım.

• Asagidaki dugmeye tiklayarak basvur iste yoklamayi baslat basta bilgiler soruyo orayi bitirince aile hekimi muayesine gitcen ekranda anlarsin zaten, subat sonuna yetistirebilirsen mayis celbinde(mayis-haziran-temmuz bu 3 aydan biri) gidersin.Diger turlu isin agustosa kalir en erken simdilik.

İlk fotoya gore yoklamayi baslatmissin heralde o bilgileri falan girdin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 21 Şubat 2025; 22:30:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Evet yoklamayı başlattım, bilgileri falan hep doldurdum. Aile hekimine gidince ekran değişecek o zaman doğru mu? Sürecin devam etmesi için benim aile hekimine gitmem gerekiyor. Aşağıda ASAL ekranlarının tamamı kullanım dışı kalmış, celp falan seçemedim o yüzden merak ettim.

• Videoda anlatıyor. Hizmet tercihi kısmı, aile hekimi muayenesi onaylandıktan sonra açılacak.

28 şubata kadar işlemleri tamamlarsanız mayıs celbiyle (mayıs-haziran-temmuz aylarından birinde) gitme durumunuz olacaktır. Düşük ihtimal de olsa ağustos celbine de kayabilir, haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.