Şimdi Ara

ERKEN YAŞA BURUN ESTETİĞİ YAPMAK ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 17 ve ciddi anlamda burnum çok kötü ve model olmak istiyorum o yüzden yaptırmam gerekiyor.
    Sizce erken mi yaş ilerde sıkıntı olur mu ? Ne gibi sıkıntılar ?
    Devletten yaptırmayı düşünüyorum,devlettte sıkıntı olur mu ?

• 1-2 sene daha bekle öyle yaptır. Vücut gelişimin sürdüğü için kemikler büyüyebiliyor o yüzden burnun şekli değişebilir estetikten sonra. Tamamen kemiklerin gelişmesini bekle ondan sonra yaptır
  • delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Hızlı gelişim olup bittiğini düşünüyorum yani çok fazla gelişeceğini düşünmüyorum.
    Birde burun ve kulak kemikleri sürekli gelişen kemik olduğunu duymuştum o da mı yanlış düşünce ?
  • Ben 17 yaşında olmuştum hiçte sıkıntı olmamıştı iyikide olmusum birde erkeklerin yüz oluşumu bayanlara göre daha uzun sürdüğünü düşünürsek olabilirsin bunu doktorunla konuş. Zaten devlet hastanesi 18 yaşından önce burun ameliyatı yapmıyor yani 4 sene önce ben olduğumda öyleydi değiştiyse bilemem. Ama ben yinede şiddetle özel hastanede guzel uzman bi doktora olmanı tavsiye ederim. Ameliyat varsa işin ucunda bide estetikse devlet hastanesinin kapısından gecmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıGelin -- 16 Kasım 2016; 2:34:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SarıGelin kullanıcısına yanıt
    Bana doktor 17,5'tan sonra yaparız dedi benim ısrarım üzerine.Özele verecek para yok maalesef.Devletten olurum inşallah güzel sonuçlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarıGelin

Ben 17 yaşında olmuştum hiçte sıkıntı olmamıştı iyikide olmusum birde erkeklerin yüz oluşumu bayanlara göre daha uzun sürdüğünü düşünürsek olabilirsin bunu doktorunla konuş. Zaten devlet hastanesi 18 yaşından önce burun ameliyatı yapmıyor yani 4 sene önce ben olduğumda öyleydi değiştiyse bilemem. Ama ben yinede şiddetle özel hastanede guzel uzman bi doktora olmanı tavsiye ederim. Ameliyat varsa işin ucunda bide estetikse devlet hastanesinin kapısından gecmem

Özelden ziyade olduğun yer önemli. Burun estetiği basit bir ameliyat gibi gözüküyor ama masadan kalkamayanlar var. Ameliyat olacağı hastaneyi doktoru iyi araştırması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

quote:

Orijinalden alıntı: SarıGelin

Ben 17 yaşında olmuştum hiçte sıkıntı olmamıştı iyikide olmusum birde erkeklerin yüz oluşumu bayanlara göre daha uzun sürdüğünü düşünürsek olabilirsin bunu doktorunla konuş. Zaten devlet hastanesi 18 yaşından önce burun ameliyatı yapmıyor yani 4 sene önce ben olduğumda öyleydi değiştiyse bilemem. Ama ben yinede şiddetle özel hastanede guzel uzman bi doktora olmanı tavsiye ederim. Ameliyat varsa işin ucunda bide estetikse devlet hastanesinin kapısından gecmem

Özelden ziyade olduğun yer önemli. Burun estetiği basit bir ameliyat gibi gözüküyor ama masadan kalkamayanlar var. Ameliyat olacağı hastaneyi doktoru iyi araştırması lazım.

O yüzden özel hastane dedim zaten kaliteli güzel hastaneler her doktoru calistirmaz ve kullanılan aletler cihazlar hepsi son teknoloji ve ilgi alaka var devlet hastanesi gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıGelin -- 21 Kasım 2016; 0:03:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalalar3

Bana doktor 17,5'tan sonra yaparız dedi benim ısrarım üzerine.Özele verecek para yok maalesef.Devletten olurum inşallah güzel sonuçlanır.

Anladım doktorlari iyi araştır daha önce olan varmi varsa fikirlerini al kimi öneriyorlarsa ona ol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.