Şimdi Ara

Ermeni Soykırımı Müzesi!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ermenistan'da bir sözde Ermeni soykırımı müzesi var.Ermeniler bu müzede güyâ Ermeni soykırımını kanıtlayıcı deliller sunuyorlar...Delilleri ise neler bakın...ATATÜRK'ün dünya gazetelerine bile kapak olmuş bir resmi.ATATÜRK resmin gerçeğinde bir yavru kediyi seviyor ve onunla oynuyor.Ama bu resmi almış bu insanlar ve ATATÜRK'ün ayaklarının dibindeki kedinin yerine nerede çekildiği belli olmayan, açlıktan kaburgaları sayılan bir küçük çocuğun resmini koymuşlar...Başka kanıtları da var...Bunlar da kimin el yazısı ile yazıldığı belli olmayan ama altlarına bazı TÜRK büyüklerinin imzaları koyulmuş belgeler.Nerede, ne zaman, nasıl ve kim tarafından yapıldığı belli olmayan ve güyâ sözde Ermeni soykırımını gösteren resimler, tablolar!..Kanıta bakın yağlı boya tablolar bir soykırımın kanıtı oluyor...Ama işin daha da ilginç tarafı şu; Bazı TÜRK heyetleri bu sahte belgelerin el yazısını tespit etmeye ve bu tabloların yapıldığı zamanı belirlemeye gittler.Ama bilin bakalım n'oldu?Tabii ki bu heyete izin verilmedi...Ama işin daha da vahim olan yanı şu ki bu haberler tekbir basın-yayın organında bile yayımlanmadı.Ben sadece Kanal 7'de haberlerde böyle bir müzenin varlığıyla ilgili haberi duydum.Daha fazlasını değil...Gerisini kendim araştırtım.Ama internette arattığımda sayfalarca sözde Ermeni soykırımını destekleyen site, haber, kişi bulduğum halde.Bu bilgileri, haberleri kıyıdan köşeden zor buldum da topladım!..

• Türkiyeyi de ermeniler yönetiyor oyüzden göremezsin haberlerde.......
  • Türkiye'yi Ermeniler yönetmiyor.Türkiye'yi yönetmeye çalışanlar(ya da yönetenler) Ermenileri kendi çıkarları doğrusunda yönetenlerle aynı kilşiler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.