Şimdi Ara

error 9800gtx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb ben serhat öncelikle bu siteye yeni üye oldum we harbiden donanım siitesi cok sewdim ve arkadaslarımada önerdim bnm sorunum su 9800gtx point of wiev ekran kartım war vegas2 crysis2 gibi oyunlarda donuyor ve pcyi kitliyor ben bunu arstırdım psu yetersiz geldigini kanaat getiridm ama tabi uzman kişilerden yardım almak istedim bnm powerim 400 watt ama gercek 400watt mı weriyormu bilmiyorm cvp yazarsanız sevinirim saygılar ...

• 400w yetmez.
  • an az min 500w gerçek lazım ben 9600 e zor 450 yettiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3rh4thoten

mrb ben serhat öncelikle bu siteye yeni üye oldum we harbiden donanım siitesi cok sewdim ve arkadaslarımada önerdim bnm sorunum su 9800gtx point of wiev ekran kartım war vegas2 crysis2 gibi oyunlarda donuyor ve pcyi kitliyor ben bunu arstırdım psu yetersiz geldigini kanaat getiridm ama tabi uzman kişilerden yardım almak istedim bnm powerim 400 watt ama gercek 400watt mı weriyormu bilmiyorm cvp yazarsanız sevinirim saygılar ...

Markası ne psu 'nun
  • Psu değiştirmelisiniz...
  • asırı oc yapmadı isen karta psu dandır ozaman... psu marka modelini belirtmen lazım gercek olup olmadıgına kara vermemiz için... fakat 450w yeterli gelir 9800gtx için ama tabiki ne olur ne olmaz diye mümkün oldugunca daha yüksek amper ve watt degerine sahip psu almak lazım 550w gibi mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

an az min 500w gerçek lazım ben 9600 e zor 450 yettiriyorum

benim fsp400 watt oc li 9600 lü sistemi rahat kaldırıyor sizin sistemin bu enerji açlığı nedendir??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DirectX Error / HATASI !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer Feel gibi bi kasadan çıkma 400w yada Feel kasanın 400w sı ise yada buna benzer pegasus gibi gerçek olmayan psu lardansa o yapıyor olabilir ama 550w falan high power gibi kaliteli bir markadan alabilirsiniz OCz de olabilir benim tavsiyem tabi
  • psu nun markası feEl FL-550 FEEL hurricene 2 nin üzerindeki psu yardımınız için tesekkürler Ben ocz gamezstream 600 watt almayı düsünüyorm bupower hakkında ne düşümüyorsunuz tavsiye edermisiniz eger etmesseniz hangi marlayı önerirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: st80

450w yeter

he yeter he Alla alla bilmeden konuşuyon
  • nasıl yeter yaa neden o zmn kart tam performans calısmıyor makineyi kitliyor 2de bir hata weriyor bunları acıklarmısın?
    ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Confusion

quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

an az min 500w gerçek lazım ben 9600 e zor 450 yettiriyorum

benim fsp400 watt oc li 9600 lü sistemi rahat kaldırıyor sizin sistemin bu enerji açlığı nedendir??

+1
    2 arkadaşımda aopen 300w var 1.5 aydır sorunsuz 9600gt yi kullanıyorlar amd 6000 işlemcisi var birinin.
  • arkadasım 9800 gtx ten bahsediyoruz 9600 nerden cıktı ala ala bunda 2*6pin power girişi war
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3rh4thoten

arkadasım 9800 gtx ten bahsediyoruz 9600 nerden cıktı ala ala bunda 2*6pin power girişi war

kızma arkadaşım. biri bol keseden saldırmış onun için yazdım. yine bir arkadaşımda axle 9800gtx var aopen 400w kasada sorun çıkardı malesef ocz 800w aldık sorun kalmadı sorun reset sorunu idi. senin feeller malesef 300w vermekten yoksun. çizgi elektronik test etmişti zaten test sırasında patlamıştı. önerim kartı bir bilgisayarcıdan aldıysan ona denemesi için kasayı bırakmak. yok internetten sipariş ise bir arkadaşının kasasında kartı denemen. başka türlü çözüm bulamazsın. kimse burda sana çıkıp kesin şunda sorun demez. biz tahmin yürütürüz sen o tahminler dogrultusunda hareket edersin.

• kusura baqma yaw o an ekran kartı 70c ydide nie bi işlem yapmadan ısınıo die sinirlenmiştim ayrıca görüşlerin için tesekkürler
  • nasıl bir psu almalıyım ne önerirsiniz ocz asus ? hangisi 600-650 watt arası almayıdüşünüyorm teşekkürler....
  • 9800GTX+ kullanıyorum ocz silencer 610w psu'm memnunum tavsıye ederım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.