Şimdi Ara

error compiling vertex shader VSTerrain hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim ekran kartım '' NVİDİA GEFORCE 7300 LE ''

SİSTEM İSE ;
    1 gb ram
    512 ekran kartı
    çift cekirdek işlemci

sıkıntım ise ; armed assult denen savaş oyunu yukledim crakc ve kurulum ve deamonds tools kurma yönünden hiçbir eksik yok herşey tamam fakat,

oyunu açtıktan sonra acılır gbi oluyor ve ekrana

''error compiling vertex shader VSTerrain ''

hatası veriyor ve oyun açılmıyor.. bu sıkıntıyı hiçkimse çözememiş. birçok siteye göz attım lutfen bana yardımcı olun ....

ne yapmam hakkında bana yol gösterirseniz sevinirim ...

• hiç bir zaman korsan oyun önermem, ama şimdi toplumsal mesaj verecekte değilim; ancak sorunun oyundan kaynaklanma riski çok yüksek.
    Ama biraz daha uğraşmak istiyorsan eğer DirectX'in son yamalarını indirmeyi dene. Düşük bir ihtimalde olsa DirecX'in sürümünün güncel olmaması vertex shader'ın kaplamalarda sorun çıkarmasına sebep oluyor olabilir.
    Tabi bunları nVidia'nın sürücülerinin son sürümünün bilgisayarında kurulu olduğunu varsayarak söylüyorum. Değilse hala bekliyor olman hata.
  • bu kartın vertex shaderiinden dolayı kaynaklanan bi hata olması lazım.Ama çok garip kart sm.3 destekliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

bu kartın vertex shaderiinden dolayı kaynaklanan bi hata olması lazım.Ama çok garip kart sm.3 destekliyo

banada sanki vertex shader yüzünden kaynaklanıyormuş gibi geldi ama bence ekran kartının özellikleri yüzünden kaynaklanıyor olabilir
  • arkadaşlar sorunu hallettim ilginize cok teşekkur ederim
    bir arkadaş bir crack dosyası verdi ve sorun halloldu eger bu konuda yardım isterseniz crack teminnde bana ulaşın....

selamun aleyküm..

erenmemet06@hotmail.com

bebeto016@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebeto016 -- 3 Mayıs 2007; 22:48:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.