Evet görseller ile destekleyeceğim , öncelikle sorunu anlatayım.
2 Ay önce kasayı açıp temizlik yaptım ve işlemcinin termal macununu değiştirdim , ardından bilgisayarı açtığımda hata verip F1 to run setup yazısı karşıma çıktı , F1 ile biosa girip F8 boot menüden sistemin yazılı olduğu HDDyi seçince bilgisayar açıldı sorunsuz , ben de uğraşmayıp böyle kullandım fakat artık canımı sıkmaya başladı ve işin ilginç kısmı şu , American Megatrends ekranı tam monitore sığmıyor , görselde gördüğünüz üzere sağda kalıyor ve ne hatası verdiğini görüp çözemiyorum , bazende F8 ile girip açtığımda ise 2.görselde gördüğünüz gibi dakikalarca o şekilde kalıyor , windows logosu gelmiyor , reset atıp tekrar girince normal şekilde açılıyor , şu ekranı ortalayıp hatayı görsem kendim de çözebilirim belki ama dediğim gibi bu şekilde ekran , yardım etmek için parmaklarını yoran herkese şimdiden teşekkürler.
Anakart pilini değiştirip, tüm ayarları default yapıp deneyin,monitör ayarlarından görüntüyü kaydırıp hataya neyin sebep olduğuna baktınız mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheArchaeologist
Anakart pilini değiştirip, tüm ayarları default yapıp deneyin,monitör ayarlarından görüntüyü kaydırıp hataya neyin sebep olduğuna baktınız mı ?
Monitör ayarlarından ekranı nasıl kaydıracağım , herhangi bir ekranda problem yok sadece American Megatrends ekranı o şekilde...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme