Şimdi Ara

Error while creating ISO or Joliet file names !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nero burning rom 6.6.0.6 kullanıyorum. Daha once defalarca kullandıgım bu versiyondan son seferde "Error while creating ISO or Joliet file names ! " hatasını almaya başladım. Programı kaldırıp tekrar kurdum ama nafile. Bu hata yuzunden istedigim cd'yi yazdıramıyorum. Bu arada yazdırmak istedigim cd, klasorlerden ve klasor içindede dosyalardan oluşan 700 mb'lık bir cd. Yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkurler.

• Klasör isimlerini biraz toparla, kısalt. Sorun klasör ismi ile dosya isminin birleşiminin çok uzun olması. Kapasite sınırı tabiki var ama klasör ismi çok uzun olursa dosya bilgisini ilgili alana sığdıramıyor.

Sonucu bildirirsen sevinirim.
  • Kapasite sorunun ne kadar olduguna dair en ufak bi fikrim yok. Ama ben internetten basit bi program yardımıyla klasor içindeki butun dosyaların isimlerini numaralara çevirdim ve daha sonra klasor isimlerinide.Ama sonuc gene aynı. Daha once elime benim yaptıgım tarzda olusturulmus cd gecti ama ben niye bu hatayı alıyorum anlayabilmis degilim. Sorunun cok fazla kucuk boyuttaki dosyayı cd'ye yazdırmaya calıştıgımdan kaynaklandıgını sanıyorum. Buradaki sınırlamanın ne oldugunu bilen birileri varmı acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.