Şimdi Ara

ERSUN YANAL DA FOS ÇIKTI ŞİMDİ NOLUCAK??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ali Koç geldiği günden beri sabır sabır diye diye alim olduk hepimiz. Comolli,Cocu derken Ersun Yanal'a kadar geldik.Ligdeki sıramız 17 ye kadar geriledi yetmedi ziraatten elendik yetmedi avrupadan da elendik sonuç olarak amaçsız kaldık. Herkes sezonu kapattı bile. Bu fenerbahçe tarihteki en kötü fenerbahçedir herkes bunu kabul ediyor. Peki ya sorumlusu kim teknik direktörler mi isteksiz futbolcular mı yoksa başkan mı. Bir şeyleri artık görmezden gelmemenin vakti geldi de geçiyor bile...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• cocu ve erwin zamanında kadro süperdi, hoca kötüydü
    şimdi hoca süper ama kadro çok kötü
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    kadro 14.olacak kadar kötü değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sosyal medyada kendisine fenomen diyen 3-5 zibidi karar verir kimin geleceğine, yönetim de sağolsun artık ders almadıysa dinlemeye devam eder.
  • Yönetim taraftarı dinledikçe bu takımdan hiçbir şey olmaz. Ersun Yanal hataydı. Her zaman söyledim. Şu konjonktürde yapılması gereken tek şey yönetimin, taraftarı iplemeyip, doğru hamleler ile kadro mühendisliğine girişmesidir.

Ersun Yanal'ın gelmesi otoriteyi sarstı. Ali Koç seneye devam edecekse bence yönetimde istifa etsin. Daha fazla katkı sağlayacağına eminim. Nasılsa kulübü taraftar yönetiyor. Koysunlar tribün liderlerini daha iyi olur.
  • Kadro sadece kötü değil kaybetmeye alışmış bir takım bence. Ersun Yanal'ın geçmişi belli. Takımın kökten temizlenmesi lazım.
  • Diyelim ki geldiginde kadro kötüydü.

Aldigi oyncular Sadik, Serdar, Tolgay, Moses, Zajc.

Bugün hicbiri ortada yok ve takimi sirtlayan hala Valbuena.

Demek ki ya transfer yapmakta ya da o oyunculari oynatmakta sikintisi var.

Dolayisiyla FB'nin bu durumda olmasi her türlü Ersun Yanal'a yazar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir cimbomlu bir şey diyecek ben de onu yapacağım? bir fenerli olarak tam tersini yaparım. fenerbahçe' nin sorunu ersun yanal değil. gol pozisyonlarına giriyoruz. kadro iyi değil. ucuz etin yahnisi.. derler durum bu. tv medyası da fb ile çok oynuyor sağolsun. şu comolli ile kimse uğraşmıyor helal olsun ya adam kendini tereyağından kıl çeker gibi aldı. tv' de izliyorum portekizli teknik direktör bakıyormuşuz şimdi de.. nerden duyuyorlar bilmiyorum ama hal böyle olunca ersun ne yapsın. diyorum hep de diyeceğim. comolli gider dertler biter.
  • Ersun Yanal basarisiz olacak diyordum. Basarili olmasina imkan yok zaten bu kadro ve calisma ortamiyla. Ama yaptigi hamleler oynattigi futbol oynatmadigi futbolcular ve oynattigi kazmalarla beni hayret ettirdi. Alper i oynatiyorsun Ayew i oynatiyorsun Tolgay dürümcüsünü hayalet gibi dolasmasina ragmen top kaybi rekorlari kirmasina izin veriyorsun,Ferdi Kadıoglu'nu oynatmıyorsun. Bu Ferdi Kadıoğlu'ndaki yeteneği Football Manager scoutları görmüş,ben görmüşüm,arkadaşlarım görüyor ama Cocu Koeman Ersun yanal görmüyor. Görüyorsa bile hobi niyetine arada arkadaslariyla toplanip hali sahada oynuyormus gibi bir halde olan Alper den daha az görüyorlar. Bugün Klopp,Guardiola,Mourinho,Zidane kazara şu takımın başında olsa Ferdi kilit oyuncu olurdu. Herkes bu teknik direktörleri ilah gibi görüyor ama bunlar unlu futbolcu olduklari icin marketing degerleri yüksek ve Pro Lisans daha kolay alıyorlar. O kadar iyi olsalar kariyerleri başarılarla dolardı. Bugün ben hic futbol oynamadigim icin en az 10 yıl uğraşmadan Fenerin basina gelmem imkansız. Bunu bilerek de bu yolda calismaya baslayamam. 10 yıl bir insan hayatında çok uzun bir süre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ersun Yanal daha ilk gündeme geldiği Fenerbahçe için "yanlış" tercih olduğunu söylemiştim.

Ancak "Galatasaray taraftarı " olduğumdan adeta üzerime çullanmışlardı :)

Hala aynı noktadayım. Tamam fenerin kadrosu kötü olabilir, hatta son 10 yılın rezili de.

Hepsine kabulüm, ancak Alanya'dan mı, Konyadan da mı kötü bu kadro? Teknik taktik analizi bir kenera bırakıyorum.

Derbilere bakın, mücaacadele gücüne bakın takımın, oyuncuları maç seçiyor besbelli. Buda teknik direktörün oyuncular üzerine hakimiyet kuramadığının göstergesi.

Benim o zamanlarki adayım Marcelo Bielsa idi.

Hala daha aynı noktadayım. Bu adam alt yapıdan oyuncu çıkartır, gençleri yetiştirir. Bu adam Fener'in ilacıdır. Net.

Şayet Terim olmasa kendi takımımda bu adamı isterim.

Bu adamı ne yapıp edip ikna edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 28 Nisan 2019; 15:8:24 >
  • ersun yanal iyi hoca nankörlük etmeyin nisanda şampiyon yaptı sizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.