< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyks58 -- 21 Şubat 2019; 19:52:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyks58 -- 21 Şubat 2019; 19:52:26 > |
Ertan'ın bi özelliği yok hocam. Umut+Ertan Youtube yaparsan kaynakları rahatça anlayıp yorumlayabilecek kapasitede olursun ki bu iş video izlemeyle olmuyor. Aşırı vakit kaybediyorsun bence
|
Elimden geleni yapmaya devam edeceğim arkadaşlar. Haklısınız zaten, buna bir itirazım yok. Elimizden geleni yapacağız. Elimizde olup da yapmadığımız bir şey yok ama arkadaşlar.
|
Haklısın ilk başlarda pek umursamıyordum düzene girer elbet diye fakat her hafta ileri tarihe alınmasından ve sınav yaklastıkca da gerilimim artmasından dolayı ben de bu durumdan şikayetciyim belli düzen kuruyorum uyamıyorum
|
Dersleri kaliteli ama gecikmesi kabak tadı vermeye başladı. Sonuna kadar haklısın. Birazdan gelir yine kendince bir şeyler yazar.
|
Hocam önümüzdeki konular asıl önemli konular. Elektrik manyetizma 2 ve mekanik 2 yi kaliteli bir şekilde hazırlayın da ne zaman çıktığının pek bir önemi yok bana göre. Ben son hafta radoaktivite dinlemeye de razıyım açıkçası. Ama bu itme momentum açısal momentum çok güzel yorumlu soruların gelebildiği konular. Ayrıntılı olması erken gelmesinden daha önemli diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum tabii.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|