Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar herkese. Ocak ayından beri yani 5 aydır iş arıyorum ve buldum da. Çok buldum sarı siteden vb. Hatta cesaretlenip 2 yere başvurdum ve iş görüşmesine gittim ama kabul edilmedim. Hâlâ iş arıyorum ama bu sefer de bulduğumda aramaya utanıyorum. Yani şöyle oluyor işverenler numaralarını bırakıyor başvuralım diye ben başvurmaya çekiniyorum. Ya kabul edilmezsem diye.
Birde özgüven sıkıntım var onunda etkisi var tabi. Telefonda konuşmakta sıkıntı çekiyorum, utanıyorum. Gerçek hayatta bir sorun yokta. Böyle böyle erteledim ve 5 ay geçti arkadaşlar. Aile evinde kaldığım için sorun olmadı fakat artık kendimi sığıntı gibi hissediyorum ve seneye üniversiteye gideceğim. 18 yaşındayım, açık liseden okuyorum seneye bitiyor. Bu sene sonuna kadar çalışmak istiyorum en azından güzel bir sistem dizeyim.
Bana çıkar yolu gösterirseniz çok mutlu olurum. Perşembe günü aramayı düşünüyorum fakat Çarşamba günü aramak için kendime söz versem bile aramıyorum ve günün sonunda boş geçmiş bir gün kalıyor elimde. Şimdiden mesaj yazanlara teşekkür ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme