Ertugrul saglamla besiktas ilk 6 hafta 4 puan kaybetti. Musatafa denizliyle ise son 5 haftada 7 puan. Ayrica hic bir önemli macida kazanamadi. Tamam ertugrul saglamin asiri defansif futbolunu bende sevmiyordum ama yerine gelecek adam denizlimi olmaliydi.?
olmalıydı yada olmamalıydı ne farkeder ki? adam geldi sonuçta
ertuğrul sağlam'ı göndermek hataydı, halbuki sezon sonuna kadar sabretseler takım rayına otururdu, takımdan sinanın uzaklaştırılması doğru oldu ama bu ertuğrul takım başında iken yapılmalıydı. ertugrulu arıyacaksınız
Ya onuda geçtim. E. Sağlam 1,5 senedir takımın başındaydı Denizli geleli daha 1,5 ay falan oldu bence bunu görmemezlikten gelmeyin. Ayrıca sezon sonu transferler E. Sağlam'ın istediği gibi yapıldı yani Denizli, Sağlam'ın kurduğu takımın başına geldi ve daha 1,5 ay geçmişken adama başarısız demeye başladılar.
Ayrıca böyle karşılaştıracaksak. Sağlam tam kadro gittiği Trabzon'dan 0-0 beraberlik ile döndü ki Trabzon'da Yattara yoktu, Denizli ise Delgado + 2 eksikle gittiği Trabzon'dan 2-1 galibiyet alarak döndü. Üstelik Trabzon'da bu sefer Yattara'da vardı. Bu galibiyete bakıcak olursak Denizli daha başarılı di mi? Denizli'yi yıpratma çalışmalarına lütfen alet olmayalım.
Birde şunu eklemek istiyorum her maç 1-0 öne geçip 300 Sparta'lı gibi kapanan bir Beşiktaş izlemektense, pozisyona girmeye calışan, kendine güvenen, hırslı, 2-0 geriyede düşse maçı kazanabileceğinden emin olan bir Beşiktaş izlemek çok daha iyi. Ayrıca yanlış olan Sağlam'ın kalması olurdu, doğru olan ise Denizli'nin gelmesi...
Puan kayıpları hesapları karşılaştırmaları yapılır ama oynanan futbol farkı bariz Denizli üstün. Bjk E.Sağlam sayesinde mahkum futbol oynardı, Denizli ise hücum futbolu oynatıyor. Güzel olan Denizlinin futbolu.
Bazı arkadaşlar bu konunun çok basit olduğunu Championship Manager oyunu gibi onu çalıştır bu varyasyonu dene takım formasyonunu değiştirr hoopp tamamdırr yola devam sanıyorlar.Am konu hiçte öyle basit değil bu karşılaştırmayı yapmak için henüz çok erken düşüncesindeyim ancak takımın gidişatı oynamaya çalıştığı oyun Sağlamın oynattığı oyundan çok daha Beşiktaşa yakışan bir oyun.
Denizli hocanın başarılı olacağı düşüncesindeyim ancak sabırsızlık yapıp bekleyemezsek takıma en büyük kötülüğü yapmış oluruz!!
skor umrumda değil o kadar en azından mustafa denizli beni kanser etmiyo.
Besiktas'in suanki kadrosu Denizli'nin sistemini kaldiracak yapiya sahip değil. Denizli'nin futbolunda Haticeler güzel gibi görünüyor ama Netice yok. Görünüyor dedim cunku futbolcularin kendilerinin becerileri ile yaptiklarini dusunuyorum. Calisilmis bir sistem, organizasyon yok. En son ornek Bursa macinda kac tane korner kullanildi. Hepsi iceri sisirme. Bi paslas, on direk vs, hicbiri yok. Hep ayni.
Besiktas'in iyi oldugunu ispatlamasinin tek yolu onundeki fener maci. Ama onemli maclari bugune kadar kazanamasi da kadronun yetersiz olduguna delil. Umarim bu sefer tersi olur...
Sağlam demirören denen öğütme makinesinin son krubanıydı denizlinin de günü gelecek!
Trabzon önemli takım değil mi yani ? deplasmanda yendik adamları kupada
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
quote:
Orjinalden alıntı: egemen1903
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
ne demek kardeşim o senin kendi rocklığın
merak etmeyin bizde bu başkan olduğu sürece daha çok teknik adam karşılaştırması yapılır..Yakın zamanda ..... teknik direktör ile Mustafa Denizli karşılaştırması da yapılacaktır.bundan eminim....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme