Şimdi Ara

Erzincan 23. İkaml'de askerlik yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erzincan'da askerlik yapacak arkadaşlar için tavsiyelerde bulunucam. Ben General Mahmut Berköz kışlasının içinde 23.ikmalde kısa dönem er olarak askerliğimi tamamladım.Öncelikle kışla havaalanının hemen yanında bulunmakta. Oradaki taksiciler ve halk 23 ikmalin nerede olduğunu bilmiyor sizi başka konumlara yönlendirebilir. Merkezde de topçu alayı var orada acemi birliği var.

Ben askerlik yaptığım birliği 23 ikmali anlatayım. Öncelikle sizi oraya ikmal eri olarak göndericekler ama ikmal konusunda hiçbir şey yapmıyorsunuz. Orada depolarda sivil işçiler çalışmakta sizinde göreviniz o depoların etrafındaki kulelerde nöbet tutmak. Başka hiçbir göreviniz yok. Kışın şartlar biraz zor. Yatakhanenin ısınma konusunda hiçbir sorun yok hatta çok sıcak oluyor koğuş. Birliğe ait bir gazinosu ve televizyonu var. O konuda rahat. Dolapları geniş. Ben giderken bu konuda hiçbir şey bulamamıştım forumlarda ama ben birazda olsa fikir verebilmek için paylaşıyorum. Ben gittiğimde 23 ikmali bulmak için zorlanmıştım. İnşallah hayırlı bir şekilde geçirirsiniz askerliğinizi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.