Şimdi Ara

Erzurum'da Okuyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı sahurlar dh ailesi
    Erzurum/Malatya/Hatay/Tokat/Zonguldak/Sivas/Ordu arasında üniversite seçimi yapmak zorunda kaldım.
    2-3 günde topladığım bilgilere göre aralarındaki en kaliteli diş hekimliği fakültesi tartışmasız olarak Erzurum.
    En güzel,lüks kampüs inönü kampüsü gibi duruyor tabi görecelidir mutlaka bu ama benim gözlemlediklerim.
    Erzurum'un insanın ne kadar iyi olduğunu biliyorum,harbiden babacanlar okul deseniz zaten dediğim gibi en kaliteli eğitim saydıklarımın arasında erzurum
    Erzurumda okuyan arkadaşlar biraz atatürk üniversitesinden bahsedebilir mi?
    Erzurumdaki yaşamdan,ikliminden?
    Çok soğuk olduğunu bilmeyen yoktur fakat nasıl bir soğuk ben mersin doğumlu denizli de büyümüş biri olarak soğuğa pek alışık değilimdir çok fazla rahatsız eder mi bu soğuk?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• Erzurum'da okumuyorum ama ben de nedense Erzurum'a sıcak bakıyorum. Şehir olarak güzel olduğunu duymuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk unisinin tanıtımı baya iyiydi bende erzurum hukuka sıcak bakmaya başladım

• Tuyuh kullanıcısına yanıt
    Atatürk Üniversitesi Türkiye'nin en eski üniversitelerinden biridir,eğitim olarak bu saydığım sıralama olarak dengi olan okulların hepsinden iyi olduğu şüphe götürmez bir gerçek fakat şehir yapısı ve iklim beni gerçekten düşündürüyor.
  • Bende erzurum hukuk gelse gidecek gibiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende sanırım banko olarak Erzurum yazacak gibiyim bu gidişle,Erzurum'da görüşmek üzere
  • Arkdaşlarlar Erzurum'da akademisyenim, bahsi geçen şehirlerde birkaçında da öğrencilik yaptım. Varsa şehirle ilgili spesifik sorularınız elimden geldiğince yanıltlamaya çalışrım.
  • Ablam Erzurum'da öğretmen. Kışın 2 hafta kadar orada kaldım. Ankara'da bile bulamadığım kitapları Erzurum'un sahaflarında bulmuştum, ayrıca her sıkıldığımda kayağa gittim ki benim şehre dair en sevdiğim noktalar bunlar. Üniversitenin kampüsü idare ederdi. Ama çok soğuk. Ankara soğuğuna alışmış biri olarak daha şehre ilk girişti arabanın içinde bile montu giydik. -21 dereceydi yanlış hatırlamıyorsam. Genellikle memurlarla tanıştım ama tanıştığım birkaç erzurumlu gerçekten iyi insanlardı. Eğer pek gezmeyi sevmeyen, kendi halinde biriysen Erzurum derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4LK3R

Arkdaşlarlar Erzurum'da akademisyenim, bahsi geçen şehirlerde birkaçında da öğrencilik yaptım. Varsa şehirle ilgili spesifik sorularınız elimden geldiğince yanıltlamaya çalışrım.

Erzurum için iki mevsimi var diyorlar.Biri kış,diğeri kara kış :D Doğru mudur ?
  • Erzurum dis mi sivas dis mi be dersiniz

• Erzurumda yasiyorum dis eczacilik gelseydi gozumu kirpmadan gidecektim ama gelmedi. Eger ogrencilik hayatinda boyle cok aman aman sosyallik istemiyorsaniz erzurumu sonuna kadar yazin derim. Havasi sogukdur aynen 8 ay kis 3 ay sonbahar 1 ay yaz yasiyoruz burda :D bar disko feln beklemeyin ama dolusuna kafe vardir oturabilirsiniz. Ayrica yuksek ihtimalle ogrencilik hayatiniz erzincan kapida(kahvelerde) gecer. Iyidir erzurum yani yazin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadlab

quote:

Orijinalden alıntı: ST4LK3R

Arkdaşlarlar Erzurum'da akademisyenim, bahsi geçen şehirlerde birkaçında da öğrencilik yaptım. Varsa şehirle ilgili spesifik sorularınız elimden geldiğince yanıltlamaya çalışrım.

Erzurum için iki mevsimi var diyorlar.Biri kış,diğeri kara kış :D Doğru mudur ?

Evet doğru
    Antalya'dan, Mersin'den geleni soğuk biraz canından bezdiryor

Ancak kışında farklı bir güzelliğinin olduğunu, şehrin kış turizm cennetinin olduğunu, Rusya'dan, Gürcistan'dan ve İran'dan turistleri çekecek harika kayak pisitlerinin olduğunuda unutmamak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Levomu

Erzurum dis mi sivas dis mi be dersiniz

Erzurum dişçilik ezer geçer, bölgenin sağlık merkezi konumunda. Sadece şehre değil bölgeye hizmet verdiği için her türlü imkanı daha fazla. Ayrıca geçmişi köklü bir üniversite Marmara üniversitesinde öğrenciyken 7 tane hocam Atatürk üniversitesi mezunu idi. Hangi üniversiteye bakarsan bak, Atatrük üniversitesinin elinden geçmemiş bir akademisyenin olmadığı bir bölüm bulmak zor.

Yaazdıklarım sadece öneri niteliğindedir bilginiz olsun
  • Ben de Erzurum hukuk düşünüyorum araştırdığıma göre kalitesi gayet iyiymiş iklim olarak zor görünüyor Aydından sonra zorlayacak beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.