|
ERZURUMDA ÖĞRENCİLİK VS. TRABZONDA ÖĞRENCİLİK
-
-
Trabzon net.
Erzurumde 1 hafta duramadım bıraktım döndüm.
Üni içindeki bütün yurtlar kızlara ait.
Erkek yurdu çok uzakta.
Şehir dağdan ibaret.
Trabzon kesinlikle.. Ktüden çıkıp sahile inip deniz havası almak bile yeter erzurum yanında.
-
ikisini de seçmezdim ama trabzon kötünün iyisidir -
Ordu -
Trabzon tabi knk -
+1
Eger siralama yetiyorsa net burası -
Ne okuyacağına bağlı ama Trabzon mecbur daha iyi.
Üni olarak bölüm olarak bilmediğim için gömmem ama şehir olarak ikisi de tatmin etmez, Trabzon biraz daha iyidir sadece -
Çok kötü iki şehir bana göre tıp için orduyu tavsiye ederim -
Erzurum'a giderdim en azından misss gibi arapsız temiz havası var
-
Cağ kebap için erzuruma gidilir. Diğer her şeyde trabzon daha iyi. Karadeniz şivesi de kasarsın. -
Yazık yemin ederim ikisinde de eşşek bağlasan durmaz sevgilini sokakta rahat rahat öpemezsin öyle şehri s...m afedersin
-
şehir olarak trabzon
-
Olm terminali seviyodum la. Nie öyle dedin şimdi. Kampüstekinler eskiden erkek yurdu idi. Erkeklerin ki aziziye ye taşınmış sonradan. 2bin kişi okula ulaşmak için G4 bekliyo awk sabahın soğuğunda. Soğuğa dayanıp erzincan yoluna çıkarsan B1 binersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B917ED201 -- 2 Ağustos 2022; 9:49:10 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yazık yemin ederim ikisinde de eşşek bağlasan durmaz sevgilini sokakta rahat rahat öpemezsin öyle şehri s...m afedersin |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X