Şimdi Ara

es7000 için blu-ray mi yoksa media player mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar samsung es7000 için media player almaya gerek var mı?ben 3d blu-ray almayı düşünüyorum bunun görevini 3d full hd madia playerler yapabilir mi?kısacası bu televizyona tavsiyeleriniz ne olur?ayrıca es8000 için 500-600 tl fark vermeye değer mi?şimdiden cevap yazacak olan bütün herkese teşekkür ederim.saygılarımla...

• ES7000 için media player almanıza hiç gerek yok çünkü cihaz tam donanımlı olduğundan hiçbir işe yaramayacaktır . ES8000 alıp almamak size kalmış ancak şunu belirtmem gerek ES7000 e nazaran görüntü kalitsi daha canlıdır . Dış paneli gridir .

Eğer ayrıca Bluray oynatıcı almak isterseniz size tek avantajı harici kaynaktan Bluray disk oynatması olacaktır . TV USB özelliğinden her türlü video dosyasını oynattığından media playera ihtiyacınız olmayacaktır .
  • cnytblt teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.ben o zaman 3d film olan bir cd yi harici hard diskime kopyalayıp güzelce izleyebilir miyim?yoksa donmalar tıkanmalar olur mu?sonuçta hard disklerin aktarım hızı çok hızlı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: catas2004

cnytblt teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.ben o zaman 3d film olan bir cd yi harici hard diskime kopyalayıp güzelce izleyebilir miyim?yoksa donmalar tıkanmalar olur mu?sonuçta hard disklerin aktarım hızı çok hızlı değil

bildiğim kadarıyla usbden 3d oynatamazsınız ama bunun dışında nerdeyse bütün formatları destekler
  • Ben de 55ES7000 var, LG HB1100 MK Blu-ray Cinema Seti aldım. Param çöpe gitti, hiçbir formatı açmıyor, Blu-ray de malum uçuk fiyatlarda. Şu an elimde olan sadece vasat bi ses sistemi...
    Sakın blu-ray veya media player falan alma. Güzel bi ses sistemi al TV'ye bağla BİTTİ.

Bu arada @frantic035 usb'den 3D oynatamazsın demiş. Canavar gibi 3D oynatıyor merak etme
  • quote:

cnytblt teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.ben o zaman 3d film olan bir cd yi harici hard diskime kopyalayıp güzelce izleyebilir miyim?yoksa donmalar tıkanmalar olur mu?sonuçta hard disklerin aktarım hızı çok hızlı değil

Eğer evinizde bluray oynatıcı varsa buradan hard diske atabilirsiniz . Herhangi bir sıkıntı da olmadan USB den hard diski bağlayıp izleyebilirsiniz . Donma ve takılma sadece converter ile çevrilmiş videolarda olur . Orjinal videolarda takılma vs olmaz .

Bilgisayarda bluray oynatıcı yok ise bunu 3D 5+1 Sinema Ses sistemi ile de destekleyebilirsiniz . Optik kabloyu cihaza bağlayıp hem ses sisteminden ses alırsınız hem de bluray oynatıcı almış olursunuz .
  • peki hard diskin hızının hiç önemi yok mu? 3d filmler bildiğim kadarıyla saniyede çok fazla veri aktarıyor ama normal hard diskler saniyede en fazla 30-40 mb lık veri gönderebiliyor.bu konuda net bilgi verebilir misiniz?teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    next play mı mi stick 4k mı ,
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnytblt

quote:

Eğer evinizde bluray oynatıcı varsa buradan hard diske atabilirsiniz . Herhangi bir sıkıntı da olmadan USB den hard diski bağlayıp izleyebilirsiniz . Donma ve takılma sadece converter ile çevrilmiş videolarda olur . Orjinal videolarda takılma vs olmaz .

Bilgisayarda bluray oynatıcı yok ise bunu 3D 5+1 Sinema Ses sistemi ile de destekleyebilirsiniz . Optik kabloyu cihaza bağlayıp hem ses sisteminden ses alırsınız hem de bluray oynatıcı almış olursunuz .

o zaman tavsiye edebileceğiniz 3d 5+1 ses s,stemi var mı?.teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: cnytblt

ES7000 için media player almanıza hiç gerek yok çünkü cihaz tam donanımlı olduğundan hiçbir işe yaramayacaktır . ES8000 alıp almamak size kalmış ancak şunu belirtmem gerek ES7000 e nazaran görüntü kalitsi daha canlıdır . Dış paneli gridir .

Eğer ayrıca Bluray oynatıcı almak isterseniz size tek avantajı harici kaynaktan Bluray disk oynatması olacaktır . TV USB özelliğinden her türlü video dosyasını oynattığından media playera ihtiyacınız olmayacaktır .

Sizde ez 7000 mi var acaba 8000 mi ? Hangisnini tavsiye edersiniz ? Aralarinda butuk fark varmidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @catas2004

Taşınabilir HDD kullanacağınızdan 5400rpm hızları olduğundan saniyedeki veri aktarım hızı dosyanın çeşidine ve nasıl bir sistemden atacağınıza göre değişir .Bu konuya takılmayın , sonuçta internetten indirip HDD ye aktaracak ve TV de izleyeceksiniz en nihayetinde

Bu fiyata bu cihazı alabilirsiniz .

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20Görüntü%20sistemleri/samsung-ht-e4550-ht-e4550-3d-ev-sinema-sistemi,-smart-hub,-1000-w,-usb,-hdmi,-5+1/productdetails.aspx?I_ID=59962

@udolu1905

hocam bende es7000 veya es8000 yok , yaklaşık 2.5 senedir TV satışı yapıyorum . ES7000 ile 8000 arasında temel 2 fark mevcut . Birincisi daha yüksek kontrast farkı . ES8000 30.000.000/1 kontrast oranına sahip ve dış kasası gri paneldir . Bunun dışında micro dimming vs özelliğine girmek isemiyorum ancak ES8000 verilen parayı hakettiği kanaatindeyim .

• Bence Blu-ray oynatıcı almanız daha mantıklı. Ancak sadece Blu-ray oynatıcı almanız da gereksiz. Çünkü biraz daha üstüne ekleyip 5+1 bir sistemle almanız daha mantıklı çünkü 5+1 sistemler oynatıcısız satılmıyor
  • samsung es 7000 almayı düşünüyorum..3d si nasıl arkadaşlar memnunmusunuz.denildiği kadar baş ağrısı ,bulantı v.s. yapıyormu..yardım ederseniz sevinirim
  • Merhaba. Ben de es 7000 aldım. Mükemmel performanslı. Yalnız 3d uygulamasından pek verim alamadım. Sinema kalitesinde 3d izlemem için tavsiyeleriniz nelerdir? Herhangi bir ayar değişikliği yapmalı mıyım? İnternetten 3d izleyebilir miyim veya 3d film indirip izleyebilir miyim?
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mümkün olduğunca karanlık olsun izlediğiniz oda.(sinema atkisi)
    baş ağrısı vs olmuyor hiç.
  • quote:

merhaba arkadaşlar samsung es7000 için media player almaya gerek var mı?ben 3d blu-ray almayı düşünüyorum bunun görevini 3d full hd madia playerler yapabilir mi?kısacası bu televizyona tavsiyeleriniz ne olur?ayrıca es8000 için 500-600 tl fark vermeye değer mi?şimdiden cevap yazacak olan bütün herkese teşekkür ederim.saygılarımla...

Yorumları okudum yine süper bilgiler verilmiş, alma gerek yok diyenler, oynatır diyenler, uzayıp gidiyor !

Media Player veya BluRay alma diyene tek lafım kimse darılmasın bunun adı boş yorumdur, neye göre alma diyorsunuz aslında bellidir alma diyenlerin izledikleri filmlerin kalitesi, buldukları ile yetinirler !

Dünyada malesefki halen tv desteği ile dahili usb desteğinden film izleyen Avrupadaki 2-3 Ülkeden biriyiz, Dünyada üreticilerde dahil tek birşeyi tavsiye ederler, harici media player-bluray player veya medya boxlar üzerinden izlenir tek doğruda budur, ikinci bir alternatifi yoktur !

Media player olmadan neyi hangi kalitede izleyecesiniz? bunuda açıklasınlar veya DTS çözebilen serileride yazsınlar veya riplenmiş 3D görüntü ve alt yazıları açan panelleride yazsınlar, bunu yapabilen seri yoktur, olanlarda belli riplerin kodeklerini destekler ötesi olmaz !

Forumda anlayan İnsanlara sorun size 1 tanesi medya player almayın demez, diyenleride ciddiye almazlar !

Çok kaliteli media playerlar var yada mediaplayer AVR sistem alabilirsiniz, gerçek upscale görüntü keyfini yaşarsınız sesi en mükemmel tonları ile alırsınız, gerisi boş laf ve teferruattır !

Bahsettiğim sistemde yaklaşık 1000 liradır şuna emin olun, çevernizdeki izleyenlerle görüntü farkınızı evinize gelenler size söyleyecektir !

Anlayamıyorum alma diyenler aslında bilerek veya bilmeyerek, ne olduğu belirsiz kopya fimlere yönelendiriyorlar!

Cihazlarınızı garanti kapsamı harici arızalara maruz bırakabilirsiniz, cihazınız kitlenebilir ne olduğu belirsiz t..nt sitesinde sözüm ona bluray indiriyor 3-5 gblık dosya ve süper mükemmel görüntü diyor !

Bunu diyen Adam kusura bakmayın, orjinal diskleri görmemiş görüntü kıstası yapmayacak seviyede bilgiye sahiptir !

Yorumum kimseye ağır veya hakaret manasında gelmesin, böyle biri olmadığımı beni bilen herkes soyleyecektir, şuan media player olmadan kullanan Arkadaşlara tavsiyemse, piyasada ucuz ve kaliteli seriler var örnek 3D panelleri için Phlips Hmp7001 deneyin, hiç birşeyle ve detayla uğraşmasınız !

Hangi filmi takarsanız takın sorunsuz görüntü + alt yazı açacaktır, internet erişimi klavta usb desteği ile keyif yaşarsınız, bütceniz var ise AVR bir sistem alır bu keyfi %50-%75 daha üst seviyelerede taşıyabilirsiniz !

Mediya player kullanmayan ise net yorum yapabilirim, bulduğu ile yetinir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 2 Nisan 2013; 19:06:13 >

• Tv MKV, MP4 ve DTS yi destekliyorsa 16GB usb al uyduruk 500 - 600 tlye satılan media playerin içi boştur kaliteli birşey istiyorsan 1000 tl üzerine çıkacaksın

en iyisi mini pc her işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 2 Nisan 2013; 21:30:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic035

quote:

bildiğim kadarıyla usbden 3d oynatamazsınız ama bunun dışında nerdeyse bütün formatları destekler

nasıl oyanatamazsınız kardesım ben 2 tb lık hdd aldım 3dfilmler görüntü kaybı olamdan sorunsuz izliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.