Şimdi Ara

ESANSİYEL (UÇUCU) BİTKİ YAĞLARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce esansiyel bitki yağlarından kullanan varsa öneri ve bilgi rica ediyorum.Özellikle konu hakkında bilgili olan arkadaşlar birkaç kelam ederse sevinirim.Nette birkaç marka buldum fakat daha önce ürün denemediğim için haklarında bilgim yok.İyi izlenimleri olan markalar sanırım Arifoğlu, Mecitefendi, The Premıum Organıcs, Awe Cemre, Shiffa Home, Tabia ve Nuka....Fakat bu belli başlı markalar arasında bile ciddi fiyat farkı var gramajlarına göre.Benim almak istediğim ürünlerin bir kısmı sabit bir kısmı uçucu yağ;

Karışık Liste:

Jojoba-Lavanta-nane-hint-badem-ardıç-kantaron-h.cevizi-mersin-defne-kuşburnu-biberiye-kekik ve kabak çekirdeği yağları.

ben bu markalara uçucu yağlarınız yenilebilir mi (hepsi%100 saf olduklarını iddaa ediyor) gibisinden mail attım henüz gelen cevaplar şöyle;

Arifoğlu: Biberiye ve hindistancevizi yağlarını dahilen tüketebilirsiniz. Esansiyel yağların hepsi içilememektedir.

Awe Cemre: Uçucu Yağ ürünlerimiz günde 3-5 damla olarak rahatlıkla ağız yolu ile alınabilir.Saygılarımızla

Tabia: Tabia uçucu yağları yenilebilir derecede saftır. Ancak 100% saflıkta olduklarından yeme durumunda seğreltilmeleri önerilir.Sağlıklı Günler Dileriz.

The Premıum Organıcs : Tel ile döndü ve uçucu yağların yenilebilirliği konusunda bana güven vermedi ama teli kaparken alanların buyuk kısmı içiyor gibisinden finalle kapattı.

Bunların çoğu sabit yağları(badem,çörek otu gibi) soğuk press, uçucu yağları(lavanta,kekik,defne vb) ise buhar distilasyon yöntemiyle elde ettiklerini beyan ediyorlar sitelerinde (bildiğiniz damıtma yöntemi).Merak ettiğim %100 saf bir uçucu yağ mesela lavanta yağı yada mersin yağı içerisinde bir kimyasal içermiyorsa içilebilir olması gerekmez mi? ben mi yanlış düşünüyorum acaba!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymen84 -- 4 Ocak 2016; 23:39:54 >

• Lavanta yağını niye içeceksiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

Lavanta yağını niye içeceksiniz acaba?

Aslında çoğunda amaç içmek değil, ben bi katakulli var mı diye içmeye bağladım :) Doğal olup olmadığını sorgulamak için yani yoksa lavanta yağını içmiyeceğim tabiki ama içersemde sıkıntı olmamalı normalde değil mi :)
  • Evet yok mu hiç bitkisel yağ kullanan arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.