Şimdi Ara

Eşcinsel olabilir miyim? (Lütfen yardım) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
8.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım psikologa git buralarda çözemezsin bu sorununu
  • Homofobiksin. Eşcinsel değilsin. Sadece Eşcinsel olma korkususu var. Eşcinsellik doğuştandır. Sonradan olmazsın korkma yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesaretini tebrik ederim.Eşcinsel, duygusal ve cinsel yönelimi hemcinsine dönük olan kişidir.Arkadaşlarını kıskanmak veya bir işi özenle titizlikle yapmak escinsellik olarak tanımlanmaz.Kaba tabirle bir erkeğe aşık olmuyorsan veya bir erkeği düşünerek tatmin etmiyorsan kendini eşcinsel eğilimin yok demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Diaz

Merhaba herkese ,
    17 yaşında bir gencim ben , isteklerimde sorun yok. Yani hatta kadınlara normal erkeklerden daha da çok ilgi duyarım , o konuda problem yok fakat sorun davranışlarım. Bazı arkadaşlarım gey misin şeklinde şaka yapıyorlar hep . Hareketlerimde olsun ve duygularımda olsun bir şeyler var gibi. Çok kıskancımdır ve erkek arkadaşlarımı da diğer arkadaşlarımdan kıskanıyorum bazen çok , çok aşırı duygusalım , her şeyden çok etkileniyorum , kız gibi yaparım bazı şeyleri ama öbür yandan eşcinselliğe falan da karşıyımdır gerçi. Kafam karışık , ne düşünüyorsunuz?

cinsel ilişki düşünmüyorsan sorun yok bence.bende kas yapmış adamlar bakıyorum bi süre sonra onlar açaktığımı gördüğüm oluyor hayranlıkla aşkı karıştırıalrya belki de ordasın.

tövbe bismillah.

bu kaslı deidğim insanların olduğu programda vücut ön planda.normalde kıllı olanalr bile sinek kaydı.özellikle kadınalrı sırf vücutları için kullanıyorlar.zamanla kişi sapıtıyor.nefes alsına getiriyorlar
  • Konuya bak ya her mesajına ayrı gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 2 Kasım 2012; 13:23:48 >
  • topunu bilerek inşaata kaçır sonra almaya peşinden git.bak bakalım ustanın muamelesinden hoşlanıyonmu.
    hoşlanıyorsan sen olmuşssun artık ustanın yanına çırak olarak girersin.
    hoşlamadıysan acı bir tecrube edinmiş olursun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Homofobik , eşcinselliğe karşı falan değilim , yani anormal buluyorum ama yanlış anlaşılmasın, saygımız vardır. Biseksüellik konusunda düşündüm, erkeklerden hiç bir şekilde hoşlanmıyorum ama bende dediğim gibi biraz şeyler olduğundan şüpheleniyorum , o da biseksüelliğe girer mi?

söylediğin şeyin saçmalığını algılaman için daha kaç insanın sana homofobik demesi gerek?
    eşcinselliğe karşı olmak nedir? sen insanların burnu olmasına karşı mısın ya da ayağı? 2+2=4 olduğuna saygı mı duyuyorsun ya da?
    homosexual olmak demek hemcinsinden cinsel manada tahrik olmaktır, kimse kadınlardan ya da erkeklerden hoşlanmayı seçemez. sonuç olarak bu bir seçim ya da başka bir şey değildir. homofili ise hemcinsine romantik olarak aşık olmaktır. şimdi sen aşka falan da karşısındır.

Karşıyım demedim , belki biraz homofobik olabilirim ama karşı değilim yani. Ayrıca bu sorumla alakası yok, bir fikrin var mı?
    Biseksüellik konusunda düşündüm, erkeklerden hiç bir şekilde hoşlanmıyorum ama bende dediğim gibi biraz şeyler olduğundan şüpheleniyorum , o da biseksüelliğe girer mi?

arkadaşım bir anlatamadım gitti, bu karşı olup olamayacağın bir şey değil ki. eşcinselliğe karşı olamazsın, karşı değil de olamazsın, karşı olabileceğin tek şey eşcinsellerin evlenmesi falan olur en fazla. dediğim gibi bu "siyah gözlülüğe karşı değilim" demek gibi bir şey senin yaptığın..

biseksüel
    bak ne yazıyor orada. eğer erkeklerden hiçbir şekilde hoşlanmıyorsan elbise de giysen ruj da sürsen eşcinsel olamazsın, ya da biseksüel, bunu düşünmen bile ağır saçmalık ama neyse.

Cevabın için teşekkür ediyorum fakat bu kadar sert bir dille konuşmamalısn ne olursa olsun , başka bir zaman daha dikkatli davran bence.
    Anladım bu arada, ama karşıdan kastım eşcinsel olmak saçmalık, hepsini yakacaksın tarzı bir düşünce. Kimin ne olduğu beni hiç ilgilendirmez zaten neyse , konu sapmasın.
    O zaman ben neyim sorusunu sormak lazım da sormayacağım , o kadar şey varken bir de buna kafayı takıyorum. En ufak şeye bile kafayı takmasam olmaz zaten , nefret ediyorum bu huylarımdan. Benim arkadaşım o söz konusu olan arkadaş , ağır homofobiktir ve bana karşı da böyle saçma saçma davvrandığından sinirlendim ve kafaya taktım. Teşekkür ediyorum sana ve herkese , bir şey eklemek isteyen varsa dinliyorum...

Alıntıları Göster
    quote:

Cevabın için teşekkür ediyorum fakat bu kadar sert bir dille konuşmamalısn ne olursa olsun , başka bir zaman daha dikkatli davran bence.
    Anladım bu arada, ama karşıdan kastım eşcinsel olmak saçmalık, hepsini yakacaksın tarzı bir düşünce. Kimin ne olduğu beni hiç ilgilendirmez zaten neyse , konu sapmasın.
    O zaman ben neyim sorusunu sormak lazım da sormayacağım , o kadar şey varken bir de buna kafayı takıyorum. En ufak şeye bile kafayı takmasam olmaz zaten , nefret ediyorum bu huylarımdan. Benim arkadaşım o söz konusu olan arkadaş , ağır homofobiktir ve bana karşı da böyle saçma saçma davvrandığından sinirlendim ve kafaya taktım. Teşekkür ediyorum sana ve herkese , bir şey eklemek isteyen varsa dinliyorum...

Çoğu kişi sadece konuya bakıyor , son yazdığıma bakarsanız güzel olur arkadaşlar... Hayranlıkla da bakmıyorum hemcinsime , kadın kıyafeti giyme gibi bi arzum da yok. Ve arkadaşın dediği gibi bura Konu Dışı Özel bölümü olduğu için buraya açtım konuyu, cıvıtmak isteyenlerin yeri değil açıkçası. Her neyse , teşekkürler yorumlarınız için , dinliyorum başka bir şey demek isteyenleri...
  • Olabilirsin

• quote:

Merhaba herkese ,
    17 yaşında bir gencim ben , isteklerimde sorun yok. Yani hatta kadınlara normal erkeklerden daha da çok ilgi duyarım , o konuda problem yok fakat sorun davranışlarım. Bazı arkadaşlarım gey misin şeklinde şaka yapıyorlar hep . Hareketlerimde olsun ve duygularımda olsun bir şeyler var gibi. Çok kıskancımdır ve erkek arkadaşlarımı da diğer arkadaşlarımdan kıskanıyorum bazen çok , çok aşırı duygusalım , her şeyden çok etkileniyorum , kız gibi yaparım bazı şeyleri ama öbür yandan eşcinselliğe falan da karşıyımdır gerçi. Kafam karışık , ne düşünüyorsunuz?

Homofobinin sebeplerinden birisi de eşcinsel olma korkusudur. Ancak erkeklere ilgi duymuyorsan, değilsindir.
  • quote:

Evet duymuyorum değilim, soru saçma oldu biraz peki yeni soruya gelirsek, bu aşırı duygusallığı nasıl yenebilirim? Lütfen bir çaresi yok mudur bunun?

Oops biraz arkadan geliyorum.
    Elbette olabilir. Ama sana bağlı. Yani bugün ne kadar "duygusal" olduğun bugüne kadar yaşadıklarınla alakalı. Bundan sonra da, biraz zor da olsa bir ihtimal çaresi var. Ancak bazı davranışlar vardır irsidir, bazıları değildir ve malesef hangileri irsi hangileri değil asla bilemiyoruz.
    Bundan kastım, bazı davranışlar ya da özellikler aileden ya da aile büyüklerinden gelir. Duygusal olma, tembel olma gibi özellikler de buna dahildir tabi. Bu aileden gelen davranışlar hiçbir zaman ayırt edilemez.
  • Hocam siz tam olarak ne demek istediniz anlayamadım ama..

Bakın bunda anormal pek birşey yok gay olabilirmisin diye şaka takılmışlardır tamam yanlış anlaşılmasın ama siz bayanlara çok aşırı ilgi duyuyorsanız bu zaten gayet normaldir ama tabi fazlası sapıklığa kadar götürür abazanlık olabilir ama bunu durdurabilirsiniz hadi bayanları geçtim erkek arkadaşlarını neden bu kadar çok kıskanıyorsun o yüzden sana onu demişlerdir yoksa sende birşey yok ama eğer bunları kafanda durduramıyosan psikoloja görünebilirsiniz gaylikle ilgili anormal durum gözükmüyor ama bazen erkeklerde kız gibi hareketler yapabilir bir nevi kızlara özentiliktir bu yaşın daha genç o yüzden sana bunları söylüyorum birşey olmaz ama fazlaya kaçarsa eğer bayanlardan ziyada erkeklere böyle ilgi duyarsan ki istersen bunu araştır detaya grersem uçarım buradan..

İlgi duymayı bırak arkadaş gibi takılmak tamam ayrıda öyle vücuduna falan ilgi duyarsan o zaman gaylığa kadar kayabilir bu durum yani eşcinsellik diyebiliriz burada bunun devamını yazamam çünkü forum ortamındayız gerekirse pm at anlatırım tamam kardeşim.

Hadi şimdilik birşey demiyorum ben senin anlattıklarına göre bunları anlıyorum.

Psikolojiktir bayanlara ilgin var doğru normaldir,arkadaşlarını çok kıskanıyorsun bunu düzeltebilirsin ilk açıdan kendinide düşünmende gerekcektir demi o zaman neyse bu şekilde atlatabilirsin normale döneceğinden eminim,kız gibi hareketler arada sırada olsa bile sadece Özentiliktir.. (Psikoloji kavramı farklıdır ama tamammen düzeltilecek durumdur anormal pek birşey yok ama bence öyle düşünüyorum ki hadi eğer daha derin birşeyse buradan yardım alma çünkü her kafadan ses çıkyor haliyle kafan karışıyor)

kız gibi hareketlere herkes özenipte bazen şaka olsun bazen komedi olsun diye yapılabilir ama eğer bu abartılırsa ciddi boyutlara düşebilir o yüzden çok fazla sıkıntıya girersen psikoloji uzmanıyla görüşebilirsin.

Edit: Duygusal olmak kısmını okumamıştım acel acele.. bazen öyle dikkat etmiyorum şimdi duygusal olmanın gaylikle hiç bir alakası yoktur çünkü sadece çok sevecen,cana yakın ve iyi kalpli oluşundan dolayı duygusalım diyorsun o normaldir çünkü her insanın kişilik yapısı farkıldır tamamiyle.

Şimdilik sadece kendin kafandan silebilirsin merak ettiiğin birşey olursa PM at bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 2 Kasım 2012; 18:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Hocam siz tam olarak ne demek istediniz anlayamadım ama..

Bakın bunda anormal pek birşey yok gay olabilirmisin diye şaka takılmışlardır tamam yanlış anlaşılmasın ama siz bayanlara çok aşırı ilgi duyuyorsanız bu zaten gayet normaldir ama tabi fazlası sapıklığa kadar götürür abazanlık olabilir ama bunu durdurabilirsiniz hadi bayanları geçtim erkek arkadaşlarını neden bu kadar çok kıskanıyorsun o yüzden sana onu demişlerdir yoksa sende birşey yok ama eğer bunları kafanda durduramıyosan psikoloja görünebilirsiniz gaylikle ilgili anormal durum gözükmüyor ama bazen erkeklerde kız gibi hareketler yapabilir bir nevi kızlara özentiliktir bu yaşın daha genç o yüzden sana bunları söylüyorum birşey olmaz ama fazlaya kaçarsa eğer bayanlardan ziyada erkeklere böyle ilgi duyarsan ki istersen bunu araştır detaya grersem uçarım buradan..

İlgi duymayı bırak arkadaş gibi takılmak tamam ayrıda öyle vücuduna falan ilgi duyarsan o zaman gaylığa kadar kayabilir bu durum yani eşcinsellik diyebiliriz burada bunun devamını yazamam çünkü forum ortamındayız gerekirse pm at anlatırım tamam kardeşim.

Hadi şimdilik birşey demiyorum ben senin anlattıklarına göre bunları anlıyorum.

Psikolojiktir bayanlara ilgin var doğru normaldir,arkadaşlarını çok kıskanıyorsun bunu düzeltebilirsin ilk açıdan kendinide düşünmende gerekcektir demi o zaman neyse bu şekilde atlatabilirsin normale döneceğinden eminim,kız gibi hareketler arada sırada olsa bile sadece Özentiliktir.. (Psikoloji kavramı farklıdır ama tamammen düzeltilecek durumdur anormal pek birşey yok ama bence öyle düşünüyorum ki hadi eğer daha derin birşeyse buradan yardım alma çünkü her kafadan ses çıkyor haliyle kafan karışıyor)

kız gibi hareketlere herkes özenipte bazen şaka olsun bazen komedi olsun diye yapılabilir ama eğer bu abartılırsa ciddi boyutlara düşebilir o yüzden çok fazla sıkıntıya girersen psikoloji uzmanıyla görüşebilirsin.

Edit: Duygusal olmak kısmını okumamıştım acel acele.. bazen öyle dikkat etmiyorum şimdi duygusal olmanın gaylikle hiç bir alakası yoktur çünkü sadece çok sevecen,cana yakın ve iyi kalpli oluşundan dolayı duygusalım diyorsun o normaldir çünkü her insanın kişilik yapısı farkıldır tamamiyle.

Şimdilik sadece kendin kafandan silebilirsin merak ettiiğin birşey olursa PM at bana.

PM attım hocam , sağolasın.
  • yapı meselesi arkadaşım gay olmak için bahane arama kendine gayet doğal her erkek sert duygusuz olacak diye birşey yok bu cogu kısıde boyledir.
  • GAY.AVİ

• quote:

Merhaba herkese ,

karşıysan büyük ihtimal değilsindir.. hatta bir şeyleri kız gibi yaptığın da yoktur, sen öyle düşünüyorsundur büyük ihtimal ve arkadaşlarının sana karşı olan gey misin vb. tavırları da psikolojik olarak seni böyle düşündürüyor olabilir. sen ne yap ne et şu üstündeki aşırı duygusallığı silip atmaya bak. bu sana çok şey kaybettirebilir. bu arada bir erkek nasıl olur, mesela sen düşüncelerine göre bana bi tarif etsene.. Ayrıca kız gibi yaparım demişsin, mesela neyi kız gibi yaptığını söyle. Ne bileyim, kırıtarak mı yürüyorsun? ayollu falan mı konuşuyorsun???
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem

quote:

Merhaba herkese ,

karşıysan büyük ihtimal değilsindir.. hatta bir şeyleri kız gibi yaptığın da yoktur, sen öyle düşünüyorsundur büyük ihtimal ve arkadaşlarının sana karşı olan gey misin vb. tavırları da psikolojik olarak seni böyle düşündürüyor olabilir. sen ne yap ne et şu üstündeki aşırı duygusallığı silip atmaya bak. bu sana çok şey kaybettirebilir. bu arada bir erkek nasıl olur, mesela sen düşüncelerine göre bana bi tarif etsene.. Ayrıca kız gibi yaparım demişsin, mesela neyi kız gibi yaptığını söyle. Ne bileyim, kırıtarak mı yürüyorsun? ayollu falan mı konuşuyorsun???

Saç düzeltme , bazen kadın gibi konuşma , kırıtma falan yok ama böyle sürekli bir dans isteği var :D , sürekli dokunuyorum insanlara , neden bilmiyorum hep dokunasım geliyor , dokunmadan edemiyorum(bunun pek alakası olmasa da, erkeğe falan yaptığım zaman olm dokunma ikide bir gey gibi ) gibi cevaplar geliyor , falan da filan...
    Her erkek tabi maço olacak gibi bir şey değil ama her erkeğin bir ağırlığı olması lazım , belli olması lazım , kadın gibi çok konuşurum , şunu yapamam falan filan diyip , tiksinirim bazı şeylerden ev içinde falan, yani anladın herhalde ne demek istediğimi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trustem

quote:

Merhaba herkese ,

Saç düzeltme , bazen kadın gibi konuşma , kırıtma falan yok ama böyle sürekli bir dans isteği var :D , sürekli dokunuyorum insanlara , neden bilmiyorum hep dokunasım geliyor , dokunmadan edemiyorum(bunun pek alakası olmasa da, erkeğe falan yaptığım zaman olm dokunma ikide bir gey gibi ) gibi cevaplar geliyor , falan da filan...
    Her erkek tabi maço olacak gibi bir şey değil ama her erkeğin bir ağırlığı olması lazım , belli olması lazım , kadın gibi çok konuşurum , şunu yapamam falan filan diyip , tiksinirim bazı şeylerden ev içinde falan, yani anladın herhalde ne demek istediğimi...

bak kardeşim, bu bahsettiklerinin eşcinsellikle pek alâkası yok - küçük takıntılar, insanların tepkileri sende kaygı oluşmasına sebep olmuş.. ben de erkek yurdunda kalıyorum 170 kişi, aramızda öyle gey misin gibi espriler dönüyor. bu arada erkeklere dokunma kısmı hoş değil onda ben de arkadaşlarınla hemfikirim :D

ama bence bi sorunun yok, sadece kafanda büyütüyorsun.
  • Yetiştirilme tarzınla alakalıdır
  • Sağol yorumların için tekrardan...

Dokunma derken yanlış yerlerden falan değil tabi ki , omuz, koldan falan ama o da hoş değil tabi Sürekli insanlara dokunasıım geliyor konuşurken onlarla falan , bir de sürekli hep yumruk atasım geliyor her şeye ama bunun onla alakası yok
  • Kardeşim gay olsaydın muhtemelen bu soruyu sormazdın, o yüzden endişelenme bence. Bu arada gay olsan ne fark eder ki? Dünyanın sonu değil, bunda bir tuhaflık yok. Bu soruyu başkalarına sorma bence, ne olduğunu sen bilirsin ancak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.