Şimdi Ara

Eşcinsel olabilir miyim? (Lütfen yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
8.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    17 yaşında bir gencim ben , isteklerimde sorun yok. Yani hatta kadınlara normal erkeklerden daha da çok ilgi duyarım , o konuda problem yok fakat sorun davranışlarım. Bazı arkadaşlarım gey misin şeklinde şaka yapıyorlar hep . Hareketlerimde olsun ve duygularımda olsun bir şeyler var gibi. Çok kıskancımdır ve erkek arkadaşlarımı da diğer arkadaşlarımdan kıskanıyorum bazen çok , çok aşırı duygusalım , her şeyden çok etkileniyorum , kız gibi yaparım bazı şeyleri ama öbür yandan eşcinselliğe falan da karşıyımdır gerçi. Kafam karışık , ne düşünüyorsunuz?
  • Akrep burcu musun ?
  • Sana da merahaba.. Aklımda bi ton soru var..

1- Bence değilsin
    2- O zaman niye bu konuyu açtın?
    3- Arkadaşları öyle dedi diye açmış..

Sonuç: arkadaşlarını kaybetmekten veya dostlarını kaybetmekten korkuyor, bu çok normal bi durum bence kafandan kaldır at bu soruyu..
  • kuş ötüyosa problem yok kardeş.
  •  Eşcinsel olabilir miyim? (Lütfen yardım)
  • Eşcinsel olmak hemcinsine ilgi duymaktır, eğer duymuyorsan gay değilsin.
  • böyle şeyleri hiç düşünme. kim ne derse desin. Yaşamını normal olarak yaşamaya bak, zaten normal yaşadığında herşeyin de normal olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet duymuyorum değilim, soru saçma oldu biraz peki yeni soruya gelirsek, bu aşırı duygusallığı nasıl yenebilirim? Lütfen bir çaresi yok mudur bunun?
  • ergenlik dönemindesin geçer büyük ihtimal. ama biseksüellik diye bişeyde var hem kızlara hem erkeklere
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Akrep burcu musun ?

Korkutma beni bende akrep burcuyum
  • Modern dünya da birazda ailenin eğitim kaynağına dayanarak bir çok genç bu şekilde duygulara kapılabilir.
    Demek istediğim kendinden şüphe edebilir.
    Bence erkeğin yaradılışında kaba kuvvet olmalı (yani ağır işleri ailedeki kız değil erkek çocuk yapar veya ailede babadan sonra belli bir yaşa gelmişse en büyük erkek çocuğu ailesine babası kadar iyi davranabilmeyi öğrenmeli ve bu eğitim aileden verilmeli)
    Sanırım biraz aile yapını değiştir. İlk evde başlar kişiliğin ilk evde erkek gibi davranmasını bil hani diyorsunya bazı şeyleri kızlar gibi yaparım bunu yapma evde ağır bir iş yapılacağı zaman al annenin elinden sen yap ama her işede burnunu sokma evde babanın sorumluluklarını o yokken sen yapabildiğin kadar yapmaya çalış.

Bir tavsiyem de spor yapman mümkünse dövüş sanatlarından bir dalı seçmen.
    Sonuçta kaba kuvvetten kastım eskiden erkekler arasındaki rekabet kavga idi lakin şuan bu kaba kuvvet yok denemez iş hayatında ve sosyal hayatında dövüşle olmasada bazı rekabetler olacaktır ve sen bunu bu tavırlarınla halledemeyebilirsin. Bu yüzden dövüş dalında bir spor yapki hem tavırlarında farklılık olsun hem rekabeti anlayabilesin hem cinslerinle arandaki.

Eş cinsellere karsı hiç bir anti patim yoktur yanlış anlaşılmasın.
  • eş cinselliğe karşıyım derken ? Bu zihniyet ile sen bu sorunların içinden çıkamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

quote:

Akrep burcu musun ?

Bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzgünüm ama muhtemelen ya gizli eşcinselsin ya da gizli eşcinsel olacaksın
  • Duygusalsın ve çok korkaksın...biraz hayattan kazık yediğin zaman akıllanır güçlenirsin bazı şeylerin reçetesi zamandır...zamana bırak tabi bu sürede biraz sıkıntı ve acı seninle birlikte olacak..
  • Baktığında ne hissediyorsun kardeş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenWind

Baktığında ne hissediyorsun kardeş ?

auvvv hormonlarım tavan yaptı
  • quote:

quote:

quote:

Akrep burcu musun ?

Bende

akrep burcundan eşcinsel çıkmaz merak etmeyin.
  • quote:

quote:

quote:

Akrep burcu musun ?

Bende

böyle dediğine göre gaysın
  • quote:

Akrep burcu musun ?

bence başak olabilir başak erkekleri zarif olur

mesela michael jackson

ayrıca duygusal olurlar

@ricardo, eşcinsel falan değilsin. duygusalsın, bu da senin bir kalbin olduğunu gösterir. ne güzel işte

dinleme mal arkadaşlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StewieG. -- 1 Kasım 2012; 19:36:56 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.