Şimdi Ara

Eşcinsel olabilir miyim? (Lütfen yardım) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
8.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olabilirsin tabiki niye olmayasın.çalışıp didinirsen başarabilirsin bence.
  • Erkeklere ilgi duymuyorum demek eşcinsel değilim demek değildir gelişme döneminde erkeklere duyduğun ilgiyi bilinç altına atmış olabilirsin yani sende gizli eşcinsellik olabilir bunu da kolay anlayamazsın psikiyatriste gitmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

kuş ötüyosa problem yok kardeş.

beyin.dll bulunamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Diaz

Merhaba herkese ,
    17 yaşında bir gencim ben , isteklerimde sorun yok. Yani hatta kadınlara normal erkeklerden daha da çok ilgi duyarım , o konuda problem yok fakat sorun davranışlarım. Bazı arkadaşlarım gey misin şeklinde şaka yapıyorlar hep . Hareketlerimde olsun ve duygularımda olsun bir şeyler var gibi. Çok kıskancımdır ve erkek arkadaşlarımı da diğer arkadaşlarımdan kıskanıyorum bazen çok , çok aşırı duygusalım , her şeyden çok etkileniyorum , kız gibi yaparım bazı şeyleri ama öbür yandan eşcinselliğe falan da karşıyımdır gerçi. Kafam karışık , ne düşünüyorsunuz?

eşcinsel doğarsın,eşcinsel olamazsın dostum.Bi ihtimal hormonal bozukluk varsa biseksüel olursun.Ama geninde yoksa olamazsın istersen dene
  • eşcinselliğin pek efemenikle çok alakası yok herheyerinden yakışıklılk erkeksilik fırlayan nice gay bisex erkek vardır türkiye daha eşcinsel ne onu bilmiyor ayol diyenle eşcinsellik tanımlası bu geneli cahil ülkede, halen geçerli çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Aralık 2012; 20:55:44 >
  • Arkadaşım gay falan da olsa insansın sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Modern dünya da birazda ailenin eğitim kaynağına dayanarak bir çok genç bu şekilde duygulara kapılabilir.
    Demek istediğim kendinden şüphe edebilir.
    Bence erkeğin yaradılışında kaba kuvvet olmalı (yani ağır işleri ailedeki kız değil erkek çocuk yapar veya ailede babadan sonra belli bir yaşa gelmişse en büyük erkek çocuğu ailesine babası kadar iyi davranabilmeyi öğrenmeli ve bu eğitim aileden verilmeli)
    Sanırım biraz aile yapını değiştir. İlk evde başlar kişiliğin ilk evde erkek gibi davranmasını bil hani diyorsunya bazı şeyleri kızlar gibi yaparım bunu yapma evde ağır bir iş yapılacağı zaman al annenin elinden sen yap ama her işede burnunu sokma evde babanın sorumluluklarını o yokken sen yapabildiğin kadar yapmaya çalış.

Bir tavsiyem de spor yapman mümkünse dövüş sanatlarından bir dalı seçmen.
    Sonuçta kaba kuvvetten kastım eskiden erkekler arasındaki rekabet kavga idi lakin şuan bu kaba kuvvet yok denemez iş hayatında ve sosyal hayatında dövüşle olmasada bazı rekabetler olacaktır ve sen bunu bu tavırlarınla halledemeyebilirsin. Bu yüzden dövüş dalında bir spor yapki hem tavırlarında farklılık olsun hem rekabeti anlayabilesin hem cinslerinle arandaki.

Eş cinsellere karsı hiç bir anti patim yoktur yanlış anlaşılmasın.

hocam bende direk düz dediğimiz bi erkeğim ama ben ilerdeki eşimin biraz ağır başlı olmasını (fizik olarak değil minyon daha çok istiyorumda tabi gönül bu ) her konuda ağırlığını koymasını istiyorum erkek olarak bir ağırlığım olsada eşiminde önde durmasını istiyorum neden se buda benim yorumum tabi
  • quote:

Merhaba herkese ,
    17 yaşında bir gencim ben , isteklerimde sorun yok. Yani hatta kadınlara normal erkeklerden daha da çok ilgi duyarım , o konuda problem yok fakat sorun davranışlarım. Bazı arkadaşlarım gey misin şeklinde şaka yapıyorlar hep . Hareketlerimde olsun ve duygularımda olsun bir şeyler var gibi. Çok kıskancımdır ve erkek arkadaşlarımı da diğer arkadaşlarımdan kıskanıyorum bazen çok , çok aşırı duygusalım , her şeyden çok etkileniyorum , kız gibi yaparım bazı şeyleri ama öbür yandan eşcinselliğe falan da karşıyımdır gerçi. Kafam karışık , ne düşünüyorsunuz?

tek sorudan cevap alıp sonucu söyliycem

sen ne yaptın da arkadaşların sana gey misin dedi ?
  • ayyyy hoşt ulann
  • yorumlara bakıyorum da eşcinselliği ayol diye kırıtmak sanıyorlar. 2008de (yada 2007) barışa rockta canlı kütüphane diye birşey vardı. merak ettiğin (yada karşı olup neden olduğunu bilmediğin) konuları seçiyordun, o konuların içinde olanlar cevaplıyordu (örneğin, ateizm, komünizm, türban, kürt, travesti, eşcinsel....) orada belkide herkesin en az bildiği konu olsada, o ortamda dahi çekindiklerinden gaylerin başında kimse yoktu. 10dk anlattı 2 çocuk, nasıl bunu ilk hissettiklerini, nasıl ortaya çıktığını vs vs. bildiğin baya kaslı kaslı yakışıklı çocuklardı. utandım kendimden kızlar bilmediklerinde pervane olurlar. ama bizde eşcinsellik cross dressingle karıştırılıyor. o arkadaşlar vücutlarından memnun olduklarını, cinsiyet değiştirme, yada kadın gibi giyinmeyi istemediklerinden bahsetmişti.
  • bence yanlis ortamda buyumusun kucukken kizlar arasinda yetistiysen dogaldir bence birazcik cevreni degistir benim birci dedigim agir ortamlara takil gerci oralarda adami yoldan cikarir pavyonlara takilmaya baslarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trustem

quote:

Merhaba herkese ,

karşıysan büyük ihtimal değilsindir.. hatta bir şeyleri kız gibi yaptığın da yoktur, sen öyle düşünüyorsundur büyük ihtimal ve arkadaşlarının sana karşı olan gey misin vb. tavırları da psikolojik olarak seni böyle düşündürüyor olabilir. sen ne yap ne et şu üstündeki aşırı duygusallığı silip atmaya bak. bu sana çok şey kaybettirebilir. bu arada bir erkek nasıl olur, mesela sen düşüncelerine göre bana bi tarif etsene.. Ayrıca kız gibi yaparım demişsin, mesela neyi kız gibi yaptığını söyle. Ne bileyim, kırıtarak mı yürüyorsun? ayollu falan mı konuşuyorsun???

Saç düzeltme , bazen kadın gibi konuşma , kırıtma falan yok ama böyle sürekli bir dans isteği var :D , sürekli dokunuyorum insanlara , neden bilmiyorum hep dokunasım geliyor , dokunmadan edemiyorum(bunun pek alakası olmasa da, erkeğe falan yaptığım zaman olm dokunma ikide bir gey gibi ) gibi cevaplar geliyor , falan da filan...
    Her erkek tabi maço olacak gibi bir şey değil ama her erkeğin bir ağırlığı olması lazım , belli olması lazım , kadın gibi çok konuşurum , şunu yapamam falan filan diyip , tiksinirim bazı şeylerden ev içinde falan, yani anladın herhalde ne demek istediğimi...

Dokunmak kötü bir şey değil bence, güzel aksine. Genelde insanlar güzel bulduklari şeylere dokunmak ister, seninki eşcinsellik değil de belki hayranlik olabilir?

İnsan muhteşem bir canli, ve hayran olmak normal, erkek-kiz farki olmuyor bu noktada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.