Şimdi Ara

Eşcinsellik Hakkında (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
4
Favori
28.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wrath914

quote:

Orijinalden alıntı: R00T3RR00R

quote:

quote:

eşcinsellik grip gibi bulaşmaz ama ailenin ve çevrenin çocuğa yaşattığı psikolojik tramvalar, inanç eksikliği, şımarıklık gibi sebepler ile çok çabuk toplumda yayılır. siz buna hak diyip izin verip, karşı çıkanlara zulmettikçe daha da yayılır bu sapkınlık.

Öf arkadas, şöyle bilmeden ahkam kesmiyonuz mu, cileden cıkarıyosunuz insanı. Bi bitmediniz, bitemediniz. Görende kırk yıllık escinsel sanar. Yada uzman doktor, bilim adamı vs. örnekler cogaltılabilir.
    Butun dünyadaki bilim adamları bosuna arastırma yapmıs bunca zaman. Sana gelseydiler keske direk.

o araştırmaların sonuçları nasıl çarpıtılmış acaba eşcinsel lobileri tarafından??? hele hele daha önemlisi eşcinsel lobileri o sonuçları çarpıtacak güce nasıl kavuşmuş?

Bi üstteki mesajıma CIA, FBI gibi terimleri eklemeyi unutmusum pardon

• quote:

quote:

quote:

eşcinsellik grip gibi bulaşmaz ama ailenin ve çevrenin çocuğa yaşattığı psikolojik tramvalar, inanç eksikliği, şımarıklık gibi sebepler ile çok çabuk toplumda yayılır. siz buna hak diyip izin verip, karşı çıkanlara zulmettikçe daha da yayılır bu sapkınlık.

Öf arkadas, şöyle bilmeden ahkam kesmiyonuz mu, cileden cıkarıyosunuz insanı. Bi bitmediniz, bitemediniz. Görende kırk yıllık escinsel sanar. Yada uzman doktor, bilim adamı vs. örnekler cogaltılabilir.
    Butun dünyadaki bilim adamları bosuna arastırma yapmıs bunca zaman. Sana gelseydiler keske direk.

o araştırmaların sonuçları nasıl çarpıtılmış acaba eşcinsel lobileri tarafından??? hele hele daha önemlisi eşcinsel lobileri o sonuçları çarpıtacak güce nasıl kavuşmuş?

Yoo, bu düpedüz bilimdir. Sen git de eşcinselleri tedavi ettiğini söyleyen yerlere veya eşcinsel karşıtı kuruluşlara bak. Hepsi din kaynaklı. Ortalığı asıl karıştıran ve bilgileri çarpıtan dindar lobileridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

quote:

quote:

Yoo, bu düpedüz bilimdir. Sen git de eşcinselleri tedavi ettiğini söyleyen yerlere veya eşcinsel karşıtı kuruluşlara bak. Hepsi din kaynaklı. Ortalığı asıl karıştıran ve bilgileri çarpıtan dindar lobileridir.

tedavi ederim
    tedavi edebilirim
    tedavisi mümkündür
    tedavisi mümkün olabilir

söyleminde bulunan herkesi, din ayaklı bunlar diye yaftalarsan bu bir yere gitmez!

bakın burada yazdım arkadaşlar bilsin, 1 kişi bile bu durumundan, kız-kız veya erkek-erkek durumundan ,

erkek-kız

kız-erkek

durumuna geçti ise, yani kelimeyi kabul etmiyorsunuz ama tedavi oldu ise

nasıl oldu? başkaları olmak istemiyor mu? yoksa olamiyor mu?

bana ne dediler arkadaşlar biliyor musunuz? 1 kişi bile tedavi olmamıştır, olmuşsada olmuş gibi yapiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

quote:

quote:

tedavi ederim
    tedavi edebilirim
    tedavisi mümkündür
    tedavisi mümkün olabilir

söyleminde bulunan herkesi, din ayaklı bunlar diye yaftalarsan bu bir yere gitmez!

bakın burada yazdım arkadaşlar bilsin, 1 kişi bile bu durumundan, kız-kız veya erkek-erkek durumundan ,

erkek-kız

kız-erkek

bana ne dediler arkadaşlar biliyor musunuz? 1 kişi bile tedavi olmamıştır, olmuşsada olmuş gibi yapiyordur.

Gayet doğru söylemişler? Bu "tedaviler" tamaman dini amaçlı/dini bağlantılı oluyor ve tedaviye giden kişiler de kendi istekleriyle değil de, baskı sonucunda gidiyorlar. Zaten baskı olmasa insan niye kendi benliğini değiştirmeye uğraşsın ki? Her neyse, işte bu insanlar ya tedavinin işe yaradığını söyleyip çevresindekileri kandırıyor, ya tedavinin işe yaradığına kendisini kandırıyor, ya da eşcinsellik tedavisi diye bir şeyin olmadığını anlıyor. Kim bilir belki de kendilerini eşcinsel sanıyorlardır ama psikolojik bir obsesyondan başka bir şey değilir? Belki de aslında biseksüellerdir? Birçok saygın kuruluş da bu tedavilerin insana zarar verebileceğini belirtmiştir. Zaten hastalık olmayan bir şey tedavi de edilmez. Hastalık sayılması gereken bir şey varsa o da şu ana kadar birçok eşcinselin hayatını kabusa dönüştüren, bazılarının ayrımcılığa, şiddete hatta cinayetlere maruz kalmasında büyük payı olan homofobidir.
  • konu cinsel kimlikler... islamın bunu kabul edip etmediği ile ilgili bir soru soran olmadı ki? nasıl bir bağnazlıksa, bir azınlık "buradayım ben" dediği anda, kendini çoğunluktan sayıp, çığlık çığlığa ona saldırmak ne çirkindir. Allah sizi tanımıyor ki demek ne kadar çirkindir. Allah tanımış ve yaratmış, yaratırken de böyle fanatikleri işine şerik etmemiş. hem çok daha yetenekli hassas ve algılı da yaratmış...

dahası muhatap almış, kitap indirmiş. kendini bilmezler gibi kitabını ksısım kısım yönlendirmemiş. tümünü bir mektup gibi her bir insana yollamış. evet eşcinselin başına vurmak için Lut A.S.'a inen ayetleri kullanamazsınız, çünkü eşcinsele kur'anın tamamı bakar. her bir ayeti her bir insan için şereftir. nasıl ki, kadın cemaatine ha bire fuhuşla ilgili ayetler okunsa, itiraz edilir ve "bizi itham ediyorsun" denilip ihtar edilirse, dini milli ve cinsel her kimliğe sahip tüm insanları muhatap alan Kur'anda herkesi talebesi kabul eder.

tüm nüfusun yüzde onu cinsel kimlik olarak eşcinsel olduğunu araştırmalar söylemişler. varolan birşey için "yok ben kabul etmiyorum diyen" adama bişi denmez, çünkü daha düşünmek ve idrak bağlantısı kuramamış. kabul etmekle ortaya çıkmıyor zaten varlar. ahlak çöküşü ile ortaya çıkmıyorlar çünkü insanlık tarihi içinde varola gelmiş. hem zaman zaman sayıları artmış değil, sadece görünür olmuşlar yada baskı ve zulümde yeraltına çekilmişler. bunu dini kimliği yüzünden baskı görenler çok iyi anlar diye düşünüyorum. milli kimliği yüzünden baskı görenler daha iyi hisseder...

evet konu cinsel kimlikler... kendi asli kimliğini muhafazakar dindar olarak gören birisi bile sadece bu tek kimlikle yaratılmış değil ki, anlayamasın....

eşcinsellik bir azınlığın özelliği ve kimlik adı olduğundan özel paylaşmak gerektiriyor. insana saygı nedir aleminde çözmüş kamil insanlarla paylaşmak gerekiyor. yabaniler namahrem olanlar nazar edince itirazlar yükseliyor... çünkü maalesef anadoluda geçer akçe seviyeye çıkmak ve gayret etmek değil, seviyeye inmekle kabul görmek ve sahiplenilmek gerçeği olduğundan; yeni ufuk açmaya karşı tepki incitici oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 7 Ağustos 2012; 0:53:09 >
  • quote:

tedavi ederim
    tedavi edebilirim
    tedavisi mümkündür
    tedavisi mümkün olabilir

erkek-kız

kız-erkek

Yaftalamayi birakin da, tedavi ettigini iddia eden herkesin din uzerinden yola cikmasi neden onu bir dusunun.

Evet ben dedim yukarida söyledikelerini sana, bana sozum ona verdigin kanitlara da birlikte baktik bir iki sayfa geride eger bakmak isteyen olursa. Okumadan buraya kanit diye sundugun seyler birer birer fos cikinca "mahalledeki kiz ayakta isemek istiyo ona ne diyceksin" diyen de sendin. Tedavi oldugunu iddia ettigin kisiler ya 2 ay sonra gay bardan cikarken yakalanmis ve isten atilmis,ya da cocuklari taciz etmis. Bi digeri escinselligi seytanin yolu diye etiketlemis. Bu da ayni listeden sonradan hetero olup da insanlari tedavi eden birinin yazdigi kitap:

http://www.youtube.com/watch?v=byabfSWVtCQ

Bu da yaptigi terapi:

http://www.youtube.com/watch?v=jJXWFZz0Qjo

Iddianin sahibi sensin, tedavi olan insanlari göster de inceleyelim.

Hastalik diyorsun ama ortada bir sorun yok. Bu insanlarin cocuklari olmadigi icin hasta diyorsun aklinca ama aradaki farki unutuyorsun. Bu insanlarin üreme becerisinde bir sorun yok. Cocuk yapmamayi secmekle pratikte aralarinda bir fark yok.

Iddian su:

"Tedavisi vardir!". Bu iddiani ne ile destekliyorsun diye sorunca cevap yok. Tekrar soruyorum; neye dayanarak tedavisi var diyorsun? Din merkezli olmayan ve tedavi eden bir kaynak göster bakalim da biz de bilgilenelim. Gercek hastaliklarin hicbirine din karismazken konu escinsellige gelince "tedavi" eden siteler haclardan, dini sembollerden eksik kalmiyor ne hikmetse.

Benim iddiam ise tedavisi olmadigi yönündeki fikrim(ki bana kanit sundugunda aksine de ihtimal verecegim ve kesin olmayan bir kani bu benimki), destekleyen düsüncelerim ise kabul görmüs bilimsel kurumlar ve kisisel olarak tanidigim bireyler.

ha unutmadan:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid_andr0id -- 7 Ağustos 2012; 4:17:38 >
  • Dünya Sağlık Örgütü'nün hastalıklar sınıflamasından çıkarması, illaki meşruiyet kazandırmaz. Zaten batı merkezli özgürlük anlayışına kendimizi kaptıracak olursak, ne insanlığımız kalır, ne toplum düzenimiz. O sadece fazla liberalizmin örneklerinden birisiydi ve Dünya bunun acısını çekiyor. Yeni Dünya düzeninde, Avrupa'nın abartılı özgürlük anlayışı yerini sınırlamalara bırakıyor.

Eşcinsellik bir hastalıktır. Çünkü hormonlarla alakalıdır. Her bireyde karşı cinsin hormonları, belirli miktarlarda bulunur. Bu durum, cinsi davranışların abartılmasını dürtüler. Yani erkeğin daha saldırgan, kadının daha kırılgan olması örneği gibi. Sonuç, böylesi bir durumu kabullenip, toplumsal kabulü isteyeceğine, tedavi olması daha elzemdir. Hislerin de değişeceği muhakkaktır, her şey gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi bir insan -- 9 Ağustos 2012; 16:47:11 >
  • quote:

Dünya Sağlık Örgütü'nün hastalıklar sınıflamasından çıkarması, illaki meşruiyet kazandırmaz. Zaten batı merkezli özgürlük anlayışına kendimizi kaptıracak olursak, ne insanlığımız kalır, ne toplum düzenimiz. O sadece fazla liberalizmin örneklerinden birisiydi ve Dünya bunun acısını çekiyor. Yeni Dünya düzeninde, Avrupa'nın abartılı özgürlük anlayışı yerini sınırlamalara bırakıyor.

Eşcinsellik bir hastalıktır. Çünkü hormonlarla alakalıdır. Her bireyde karşı cinsin hormonları, belirli miktarlarda bulunur. Bu durum, cinsi davranışların abartılmasını dürtüler. Yani erkeğin daha saldırgan, kadının daha kırılgan olması örneği gibi. Sonuç, böylesi bir durumu kabullenip, toplumsal kabulü isteyeceğine, tedavi olması daha elzemdir. Hislerin de değişeceği muhakkaktır, her şey gibi.

Hisler değişebiliyor mu? Heteroseksüelsin değil mi? Homoseksüel ol da görelim hadi canlı örnek olursun karşımızda.

Bu arada liberalizmin fazlasını da çözemedim. O nasıl oluyor? Şöyle mi?

"Ya başörtüye özgürlük gelsin ama eşcinsellerde duralım, o fazla olur"

Liberalizmin azı veya fazlası olduğunu hiç sanmıyorum. Onu da anca sizler çıkarırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 9 Ağustos 2012; 17:57:07 >
  • quote:

Hormonlarla alakalıysa erkek eşcinsellerin tamamı neden kadın gibi hissedip kadın gibi davranmıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 9 Ağustos 2012; 18:08:37 >
  • Hesabım banlıydı.Geçen bir konuda gördüğüm resmi buraya koyayım dedim,en iyi bu konuya gider herhalde.

• Babasıyla sevişen oğul, köpeğe veren kadın da normal gayet. Pedofilik, gerofilik, zoofilik, frottorist ve nekrofilikler de kendi davranışlarını gayet normal\doğal algılıyor. Karşıdaki kişiye\nesneye his besliyor. Genç kızınaza da fortlarlarsa sesinizi çıkarmazsınız. 3 yaşındaki kızınızı, evcil hayvanlarınızı, ev bitkilerinizi ve ölmüş-ölmemiş ninenizi bunlara verirsiniz. Oğlunuza koca, kızına karı bulursunuz. İsteme merasimini nasıl yaparsınız bilmiyorum.
    Homoseksüellerin parafilik olarak değerlendirilmemeleri aşırı bir baskı oluşturmalarındandır. Ayrıca normal bir insanın fizyolojisinden sapmışsa kişi bir patoloji vardır ortada.
    Geylerin cinsiyet hormonları normal düzeylerdedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 14 Ağustos 2012; 17:12:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pronefroz

sevimli bir talebe olarak mezun olana dek yorumdan kaçın, çünkü düşüncen çok değişecek...

Prof Dr Şahika Yüksel

Doç. Dr. Doğan Yeşilbursa
    Türkiye Psikiyatri Derneği
    Merkez Yönetim Kurulu Adına
    Genel Başkan

Dr. Ejder Akgün Yıldırm
    Türkiye Psikiyatri Derneği
    Cinsellik ve Cinsel sorunlar
    Bilimsel Çalışma Birimi koordinatörü

Prof. Dr. Doğan Şahin
    İnsan Hakları ve Etik
    Bilimsel Çalışma Birimi Koordinatörü

Dr. Nesrin Yetkin
    Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD)
    Yönetim Kurulu AdınaPsk. Mahmut Şefik Nil

işinde hem yurdumda hem uluslarası platformda uzman ve mütehassisler. bu konuda çok profesyonelce makale ve araştırmaları var. daha bu listeyi uzatabiliriz.

cinsel kimliklerden bahsederken ne kadar hassas analizler yapıyor ve güzel inceliyorlar...

sen hislerinle değil, calinosun hikmeti, ibn-i sinanın analizi, tıbbın etiği ile bakmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 15 Ağustos 2012; 4:04:35 >
  • Dünyaya yeni gelen bir bebek 0-2 yaşına kadar herşeyiyle anneye bağlı bir şekilde yaşar. 2 yaşından sonra artık cevresindeki herşeyi örnek alır ve bilinç altına kazır . 2 yaşından sonra erkek cocuk . evdeki erkek modeli olan babasını sürekli izlemesi ve onunla birlikte büyümesi gerekmektedir. tabi evde model olarak alabileçek ,onu örnek alabileçek bir babası varsa ! (içkici , kumarbaz , karıdan kızdan eve uğramayan, evine herne koşulda olursa olsun ilgisiz) Bir babaya sahip olan erkek cocuk ,maglesef bu pisikolojik evreği tamamlayamaz. ortalama bu sürec 2 yaşından 4 yaşına kadar devam eder ! bunun yanında bu dönemi annesiyle birlikte geciren erkek cocuk bu dönemi tamamiğle annesiyle birlikte tamamlamaya devam eder. 4 4 yaşından sonra artık hafızası dahada kuvvetlenmiş ve iyice büyümektedir. yaş 5 6 derken evde bu huzursuz ortam devam etmektedir ... erkek cocuk anneye olan bağlılığından ötürü annenin eşiyle olan mutsuzluğunuda görerek . babanın ( Erkek figürünün ) son derece kötü, iyi olmayan , anneye sürekli mutsuzluk veren bir model olduğunu çoktannnn kafasına yerleştirmiş olur ve erkeklik modelinden uzaklaşalı ve geri dönülmez bir yola girmiş olması kacınılmazdır ! Bu sefer tüm bu olumsuzlukları göz önünde bulundurarak. nereye yönelir ? Tabiki anne modeline Anne onun için Sahip çıkan , seven , kollayan, vb. fedakarlıkları yapan bir modellir ve ondan öğrenmesi gerekn çok şey var diyerek , bu yönde gelişmeye devam eder . 8 9 10 yaşına geldiğinde . bu yaşlara kadar anne modelini öğlesine izlerki , çünki onun beyninde geçmişinde iyi ve doğru olan insan yapısı budur. anne modelini öğle beynine kazır ki . inanın ileride bir dişiden daha dişi olabilme ruh halini ruhuna yerşeştirebilir ... artık herşey için çok geçtir . bu evrimden sonra bu yaşlarda kesinlikle geriye dönme . düzelme die birşey yoktur ! Cinsel güdüler ise bu yaştan sonra ortaya yavaş yavaş cıkmaya başlar 11 12 13 lü yaşlar karşı cinsi öpmek dokunmak v.b . fakat ortada ters giden birşeyler vardır! 13 yaşına kadar aklının ucundan gecirmediği erkeklik modeli birden binbir meraklı haliyliyle karşısında durmaktadır. bayanları izleyerek onlardan örnekler alarak onlar hakklında merak ettiği hiçbirşey kalmamıştır . yıllardır ulaşamadığı ve içinde bir volkan gibi patlamaya hazır olan erkeklik modelini tanıma evreside işte bu yaşlarda başlar ... erkeğin o sert duruşu . babayiğit halleri onu cezbeder . Zaten ufacık yaşlarda başlayan bu yolculuk , onu çoktan eşçinsel yaparken . ihtiyac duyduğu . yıllardır özlemini cektiği baba sevgisinide erkeklerde arama ve bulma cabası . onlara yanaşması, üzerine tuz biber olur ...! erkeği öpmek ona dokunmak v.b. durumlarda .meraklarını giderme cabası bunları yapmasına neden olur . Bunuda fırsat bilen erkekler cinsel istismarı fırsat bilip bir güzel işlerini görmeye çalışırlar ! kesinlikle ailesine acılamaz. yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu asla korkuları yüzünden söyleyemez ! ve artık herşey için çokgectir ! Eşcinsellere sorduğunuzda Ben böyle Doğdum , kendimi bildim bileli böyleyim, yaradan beni böyle yarattı gibi şeyler söylemesi bu yüzdendir. birey Doğduğu an anne ve babayla olan bağı başlamış demektir .( Özellikle 2 yaşından sonra)çok ufak yaşlarda başlayan bu örnek alma olayı . bu gün ergen olan bir eşçinsele sorduğunuzda neden diye? size bu yüzden bu cevapları vermektedir ! ki Alakası bile yoktur ... Yeryüzüne gelen her canlı erkek yada dişi olarak dünyaya gelir. onu bu tip eğilimlere iten sebepler ne yazıkkı bunlardır ! Bu gün bir çok eşçinsele sorduğunuzda hepsi geçmişlerine indiklerinde ya bu tip bir aile yapısına . ya erken yaşta vefat eden babalarına veya cezaevlerinde yatan babalarını ( ki kötü bir suç işlemiştir asla örnek alınmaması gereken bir bana modeli) rastlamanız kaçınılmazdır ! (((KESİnliKLE : Bu tip ortamlarda büyüyen cocuklara aynı durumu Göstermez))) . NOT: Cok yakın bir arkadaşım 15 16 yaşlarında ağlayarak bana Eşcinsel olduğunu acıklayıp intihar edeceğini söyleyip itirafta bulunduğunda . Bunun sebeplerini , nedenlerini . neden bu durumda olduğunu elimizden geldiğince birlikte araştırdık . geceleri istanbulun arka sokaklarında bulunan gay cluplerine gidip sohbet edebileçeğimiz eşçinsellerle uzun uzun konuştuk . ve Bunları o kişilere anlattığımızda hepsi bu yazdıklarımdan hayattlarının içinde kesitler olduğunu söyledi . EŞCİNSELLİK NE YARADILIŞTA OLAN BİRŞEYDİR . NEDE . HORMONEL BİR DURUMDUR . EŞÇİNSELLİK TAMAMEN YETİŞTİRİLME TARZIYLA ORTAYA CIKAN BİR DURUMDUR ! ( şu an arkadaşım transexule tamamen kadın pembe kimlik sahibi . bir erkekle evli ve çok mutlu ailece görüşüyoruz :) ve bir kardeşim olsa ancak bu kadar sevebilirim ! ( forumunuz bol olsun )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlg_arc

Dünyaya yeni gelen bir bebek 0-2 yaşına kadar herşeyiyle anneye bağlı bir şekilde yaşar. 2 yaşından sonra artık cevresindeki herşeyi örnek alır ve bilinç altına kazır . 2 yaşından sonra erkek cocuk . evdeki erkek modeli olan babasını sürekli izlemesi ve onunla birlikte büyümesi gerekmektedir. tabi evde model olarak alabileçek ,onu örnek alabileçek bir babası varsa ! (içkici , kumarbaz , karıdan kızdan eve uğramayan, evine herne koşulda olursa olsun ilgisiz) Bir babaya sahip olan erkek cocuk ,maglesef bu pisikolojik evreği tamamlayamaz. ortalama bu sürec 2 yaşından 4 yaşına kadar devam eder ! bunun yanında bu dönemi annesiyle birlikte geciren erkek cocuk bu dönemi tamamiğle annesiyle birlikte tamamlamaya devam eder. 4 4 yaşından sonra artık hafızası dahada kuvvetlenmiş ve iyice büyümektedir. yaş 5 6 derken evde bu huzursuz ortam devam etmektedir ... erkek cocuk anneye olan bağlılığından ötürü annenin eşiyle olan mutsuzluğunuda görerek . babanın ( Erkek figürünün ) son derece kötü, iyi olmayan , anneye sürekli mutsuzluk veren bir model olduğunu çoktannnn kafasına yerleştirmiş olur ve erkeklik modelinden uzaklaşalı ve geri dönülmez bir yola girmiş olması kacınılmazdır ! Bu sefer tüm bu olumsuzlukları göz önünde bulundurarak. nereye yönelir ? Tabiki anne modeline Anne onun için Sahip çıkan , seven , kollayan, vb. fedakarlıkları yapan bir modellir ve ondan öğrenmesi gerekn çok şey var diyerek , bu yönde gelişmeye devam eder . 8 9 10 yaşına geldiğinde . bu yaşlara kadar anne modelini öğlesine izlerki , çünki onun beyninde geçmişinde iyi ve doğru olan insan yapısı budur. anne modelini öğle beynine kazır ki . inanın ileride bir dişiden daha dişi olabilme ruh halini ruhuna yerşeştirebilir ... artık herşey için çok geçtir . bu evrimden sonra bu yaşlarda kesinlikle geriye dönme . düzelme die birşey yoktur ! Cinsel güdüler ise bu yaştan sonra ortaya yavaş yavaş cıkmaya başlar 11 12 13 lü yaşlar karşı cinsi öpmek dokunmak v.b . fakat ortada ters giden birşeyler vardır! 13 yaşına kadar aklının ucundan gecirmediği erkeklik modeli birden binbir meraklı haliyliyle karşısında durmaktadır. bayanları izleyerek onlardan örnekler alarak onlar hakklında merak ettiği hiçbirşey kalmamıştır . yıllardır ulaşamadığı ve içinde bir volkan gibi patlamaya hazır olan erkeklik modelini tanıma evreside işte bu yaşlarda başlar ... erkeğin o sert duruşu . babayiğit halleri onu cezbeder . Zaten ufacık yaşlarda başlayan bu yolculuk , onu çoktan eşçinsel yaparken . ihtiyac duyduğu . yıllardır özlemini cektiği baba sevgisinide erkeklerde arama ve bulma cabası . onlara yanaşması, üzerine tuz biber olur ...! erkeği öpmek ona dokunmak v.b. durumlarda .meraklarını giderme cabası bunları yapmasına neden olur . Bunuda fırsat bilen erkekler cinsel istismarı fırsat bilip bir güzel işlerini görmeye çalışırlar ! kesinlikle ailesine acılamaz. yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu asla korkuları yüzünden söyleyemez ! ve artık herşey için çokgectir ! Eşcinsellere sorduğunuzda Ben böyle Doğdum , kendimi bildim bileli böyleyim, yaradan beni böyle yarattı gibi şeyler söylemesi bu yüzdendir. birey Doğduğu an anne ve babayla olan bağı başlamış demektir .( Özellikle 2 yaşından sonra)çok ufak yaşlarda başlayan bu örnek alma olayı . bu gün ergen olan bir eşçinsele sorduğunuzda neden diye? size bu yüzden bu cevapları vermektedir ! ki Alakası bile yoktur ... Yeryüzüne gelen her canlı erkek yada dişi olarak dünyaya gelir. onu bu tip eğilimlere iten sebepler ne yazıkkı bunlardır ! Bu gün bir çok eşçinsele sorduğunuzda hepsi geçmişlerine indiklerinde ya bu tip bir aile yapısına . ya erken yaşta vefat eden babalarına veya cezaevlerinde yatan babalarını ( ki kötü bir suç işlemiştir asla örnek alınmaması gereken bir bana modeli) rastlamanız kaçınılmazdır ! (((KESİnliKLE : Bu tip ortamlarda büyüyen cocuklara aynı durumu Göstermez))) . NOT: Cok yakın bir arkadaşım 15 16 yaşlarında ağlayarak bana Eşcinsel olduğunu acıklayıp intihar edeceğini söyleyip itirafta bulunduğunda . Bunun sebeplerini , nedenlerini . neden bu durumda olduğunu elimizden geldiğince birlikte araştırdık . geceleri istanbulun arka sokaklarında bulunan gay cluplerine gidip sohbet edebileçeğimiz eşçinsellerle uzun uzun konuştuk . ve Bunları o kişilere anlattığımızda hepsi bu yazdıklarımdan hayattlarının içinde kesitler olduğunu söyledi . EŞCİNSELLİK NE YARADILIŞTA OLAN BİRŞEYDİR . NEDE . HORMONEL BİR DURUMDUR . EŞÇİNSELLİK TAMAMEN YETİŞTİRİLME TARZIYLA ORTAYA CIKAN BİR DURUMDUR ! ( şu an arkadaşım transexule tamamen kadın pembe kimlik sahibi . bir erkekle evli ve çok mutlu ailece görüşüyoruz :) ve bir kardeşim olsa ancak bu kadar sevebilirim ! ( forumunuz bol olsun )

Bu dedikleriniz bence tam dogru degil. Yalnizca babasiyla yasayip buyuyup escinsel olan, kimsesizler yurdunda buyuyup escinsel olan, iki escinsel ebebeyne sahip olup da escinsel olan bir cok insan var. Üstelik bahsettiginiz seyler Freud'un escinsellik uzerine yuruttugu fikirlere benziyor. Bu fikirlerden sonra baya yol alindi bence.
  • quote:

tedavi ederim
    tedavi edebilirim
    tedavisi mümkündür
    tedavisi mümkün olabilir

erkek-kız

kız-erkek

Aynı tedavi ile sen de erkeklerden hoşlanan bir homoseksüel olabilirsin Ahmet. Sen neden tedaviyi kabul etmiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

tedavi ederim
    tedavi edebilirim
    tedavisi mümkündür
    tedavisi mümkün olabilir

erkek-kız

kız-erkek

Aynı tedavi ile sen de erkeklerden hoşlanan bir homoseksüel olabilirsin Ahmet. Sen neden tedaviyi kabul etmiyorsun?

İnanilmaz sacmaliyorsun

Bir hastaya ilac verirsin

Hasta saglikli olur

Saglikli adama ilac verirsen hasta edersin

Senin ornegin budur

Mantik ile izahi yok kusura bakma

Seviye yerde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

eş cinsel din kültürü öğretmeni var meslekten ihraç edilen.
  • quote:

quote:

quote:

tedavi ederim
    tedavi edebilirim
    tedavisi mümkündür
    tedavisi mümkün olabilir

erkek-kız

kız-erkek

İnanilmaz sacmaliyorsun

Hasta saglikli olur

Senin ornegin budur

Seviye yerde...

Cinsel yönelim; karşı cinse olduğunda heteroseksüellik, kendi cinsine dönük olduğunda eşcinsellik olur. Yani, heteroseksüel bir erkegin cinsel yönelimi kadına karsı. Eşcinsel bir erkegin cinsel yönelimi ise erkege karsıdır. Eger cinsel yönelim degiştirilebilir birsey olsaydı heteroseksüellerde, eşcinsel olabilirdi.
  • quote:

quote:

quote:

tedavi ederim
    tedavi edebilirim
    tedavisi mümkündür
    tedavisi mümkün olabilir

erkek-kız

kız-erkek

İnanilmaz sacmaliyorsun

Hasta saglikli olur

Senin ornegin budur

Seviye yerde...

Hah işte sorun şu ki sen kendi ahlak ve inanç çerçevene göre bir "normal" belirleyip herkesi buna göre değerlendiriyorsun.
  • bayramınızı kutlarım.

hiç olmazsa ağız dalaşı yapmak isteyen postların arasında bu postum görünsün...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.