Şimdi Ara

ESCO marka set üstü ocak hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi esco ocak almak istiyorum ve hakkında fazla bilgim yok tavsiye eder misiniz? ESCO 111 çakmaklı modeli.

• Son derece düşük kaliteli bir üründür.Bence almışken iyisini alın.
    Verdiğiniz model bu sanırım
    http://www.esco.com.tr/urundet.aspx?ukod=111
    Bunun yerine
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1042&k_id=281
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=232968&productid=mtboschngt612ptr
    Bu ocakları tavsiye ederim.Esco'yu 5 yıl içinde çöpe atacağınıza bu ocakları ilk günkü gibi 10 yıldan fazla kullanın.Bende Siemens var 8 yıl olmasına rağmen ilk günkü gibi.Çok memnunum.Basit ocak alırsanız çakmak çakmaması,yazıların silinmesi,beklerde kararma,paslanma gibi sorunlarınız olacaktır.

• eskişehir üretimli bir ürün.aslında fiyatı gözönünde bulundurulursa düşünün derim bence.
    arçelikte 3 gazlı ; 1 elektrik taşlı ; otomatik çakmaklı setüstü ocak 185 ytl
    ama esco aynı özellikteki 100 ytl civarında.
    arasında nerdeyse yarı yarıya fark var. birisi 5 yıl gitse diğeri on yıl gitse aynıya çıkar arkadaşlar.
    yani her yol ankara..::))
  • quote:

Orjinalden alıntı: memed_64

eskişehir üretimli bir ürün.aslında fiyatı gözönünde bulundurulursa düşünün derim bence.
    arçelikte 3 gazlı ; 1 elektrik taşlı ; otomatik çakmaklı setüstü ocak 185 ytl
    ama esco aynı özellikteki 100 ytl civarında.
    arasında nerdeyse yarı yarıya fark var. birisi 5 yıl gitse diğeri on yıl gitse aynıya çıkar arkadaşlar.
    yani her yol ankara..::))

İlk bakışta aynı gibi ama farklar detaya indikçe ortaya çıkıyor. Beklerin kalitesi, kullanılan emayenin kalitesi, düğmelerin, çakmağın kalitesi, ocağın üzerindeki ızgaranın kalitesi (mesela kimisi yanmaktan kabarıp dökülme yapıyor) hatta üzerindeki yazıların çabuk silinmesi veya yıllarca kalması gibi kriterler kalitede belirleyici unsurlardandır.

• Afacan'a katılıyorum.Bendeki Siemens setüstü 8 senelik olmasına rağmen ilk günkü gibi.Ama bu tarz markaları alan tanıdıklarım 3-4 kez ocak değiştirdiler.Tabi kullanıma da bağlı,ama hayatta bu tarz birşey almam.Bu arada Arçelik'in kalitesi de zaten Esco ile hemen hemen aynı.Yani Esco mu Arçelik mi diyene Esco derim.
  • evet yani candoğan haklısın.bende arçelik le mukayese ederseniz dedim ; fiyatıda yarı yarıya nerdeyse. zaten arçelik in bu tür ısıtıcı ürünleride eskişehir de demirdöküm fabrikasında üretiliyo...
  • ferre markası hakkında bilgisi olan var mı?
    termikel ve ferre setüstü ocakların (gaz kesme emniyetli) fiyatları birbirine yakın, tercihiniz hangis olurdu?
    teşekürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 5 Yıldır Kullanmaktayım ankastre set çok memnunum herhangi bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTmzlr -- 18 Ağustos 2012; 15:58:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.