Şimdi Ara

Escro da Lvl 70 Full Int nuker İsroda takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Escro da Lvl 70 Full Int nuker İsroda takas

Charı İsro da 60+ Bir charla takas etmek istiyorum.
    Herhangi bir admin eşliğinde takas gerçekleşebilir.
    Msn : mthN@seboistnet.com

• pardon ama arkadasim bu hangi sro?
  • Char Güzel Hayırlı Satışlar Hacım

quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

pardon ama arkadasim bu hangi sro?

Sana Gelince Bu Psro(Private Server )
  • Benimde 64 Bow var serverda lag ve dc sorunu var alıcak olanlara duyrulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: twizle

Benimde 64 Bow var serverda lag ve dc sorunu var alıcak olanlara duyrulur

Eski psroda lag ve dc var simdi neredeyse cok az ama oyuna girmek ölüm
  • kolay gelsin ama almak isteyenlere bir tavsiye

bundan onceki psro da lv90 a kasan parayla silah level silk alan adamların charları bosa gitti.
    ecsro acıldı
    birdaha aynı seyin olmıcagını kimse garanti edemez.
  • Only4y0u

Neden Res atıldıgını biliyomusun peki?

Eski versiyonda bir bug vardı adamlar lvl 90 oldu bu bug sayesinde

O Yüzden res attılar.

Ve şuan öyle bir şey söz konusu değil.

İsro da Char yerine 200 silk ede satabilirim charı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magicmete -- 23 Mayıs 2008; 17:35:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magicmete

Only4y0u

O Yüzden res attılar.

ecsro ilk acıldıgında gelen res neden di sence. oyundaki acıklıktan adamlar kasmadan level atladılar.

o oyunda illaki acıklıklar olacak. bunuda gectim adamın kendi dediği. boxto gibi sitelerden kendi linkinin kullanılmasını istiyordu. server ı acabilmesi için 20.000$(20 bin dolar) gerektiğini söylüyordu. eğer bu doğruysa her seferinde aynı yöntemle para toplaması zor olacak

ney kolay gelsin. ama isro da 60+ ecsro için cok bence. oyunun geleceği hakkında kimse bi yorum yapamaz

• quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

quote:

Only4y0u

O Yüzden res attılar.

ecsro ilk acıldıgında gelen res neden di sence. oyundaki acıklıktan adamlar kasmadan level atladılar.

o oyunda illaki acıklıklar olacak. bunuda gectim adamın kendi dediği. boxto gibi sitelerden kendi linkinin kullanılmasını istiyordu. server ı acabilmesi için 20.000$(20 bin dolar) gerektiğini söylüyordu. eğer bu doğruysa her seferinde aynı yöntemle para toplaması zor olacak

ney kolay gelsin. ama isro da 60+ ecsro için cok bence. oyunun geleceği hakkında kimse bi yorum yapamaz

Ben Yaparım

Örneğin Ne Oldu İlk Baş Herkes Oynadı Oynadı Oyuna Yüklendiler SOnra Avrupa Geliyo Dediler okadar 90 lwl char gitti bunların geleceğide böle ben buchara 20 ytl bil vermem yani bu chara 20 ytl den fazla verilir ama ecsroda olduğu için asla böle bi parayı bile vermem elinde sonunda yine bu çarlar güme gitcek

Nese Fazla Konuşum Dükkanını Kapamıyım

• kapıcan kadar kapadın zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: ___SoN___

quote:

quote:

Only4y0u

O Yüzden res attılar.

Ben Yaparım

Örneğin Ne Oldu İlk Baş Herkes Oynadı Oynadı Oyuna Yüklendiler SOnra Avrupa Geliyo Dediler okadar 90 lwl char gitti bunların geleceğide böle ben buchara 20 ytl bil vermem yani bu chara 20 ytl den fazla verilir ama ecsroda olduğu için asla böle bi parayı bile vermem elinde sonunda yine bu çarlar güme gitcek

Nese Fazla Konuşum Dükkanını Kapamıyım

• Tööh Üzüldüm Şimdi

Nese Bide 70 lwl 11k mp az-mış-ya

• hee bide sunu söylemek geldi içindem ecsro da skill ler lv69 ta max yani skill cap lv70 te kalmıs durumda. 90 a kadar uplarsınız ama skill yok.

zaten lv60 ı gecmiş birisi az daha kassa yeni skillerlerlede oynamıs olur. ecsro ile isro arasındaki fark az buz degil. psro da oyuna girmek kolayda degil bu arada. gecen bi girem dedim yazdım id pw enter tusunu basılı olarak sıkıstırdım (image cod yok orda) o kendi kendine denedi yemek yedim filan 15-20 dakika sonra geldim hala girmemişti. server dolulugundan bıkılıp gidilcek bi yer degil yani
  • quote:

hee bide sunu söylemek geldi içindem ecsro da skill ler lv69 ta max yani skill cap lv70 te kalmıs durumda. 90 a kadar uplarsınız ama skill yok.

zaten lv60 ı gecmiş birisi az daha kassa yeni skillerlerlede oynamıs olur. ecsro ile isro arasındaki fark az buz degil. psro da oyuna girmek kolayda degil bu arada. gecen bi girem dedim yazdım id pw enter tusunu basılı olarak sıkıstırdım (image cod yok orda) o kendi kendine denedi yemek yedim filan 15-20 dakika sonra geldim hala girmemişti. server dolulugundan bıkılıp gidilcek bi yer degil yani

yanılıyosun o enter tuşunun ynına bişey şıkıştırınca alma ihtimali çok azalıyor kendindeneseydin daha kolay girerrdin ama dediklerin doğru oyuna girmekte isro gibi aynı sayılır :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ___SoN___

quote:

hee bide sunu söylemek geldi içindem ecsro da skill ler lv69 ta max yani skill cap lv70 te kalmıs durumda. 90 a kadar uplarsınız ama skill yok.

yanılıyosun o enter tuşunun ynına bişey şıkıştırınca alma ihtimali çok azalıyor kendindeneseydin daha kolay girerrdin ama dediklerin doğru oyuna girmekte isro gibi aynı sayılır :)

ne alaka ?

• sonucta adam ugrasip kasmis 70 lvl isrodakinden 10 kat kolay olsada yapmis birseyler..

hayirli satislar

bu arada vistada calisiyormu indirip bi deniyim serveri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemi Ron -- 23 Mayıs 2008; 19:32:05 >
  • Çalışıyor Sanırım Kasmakta Kolay fakat o kadarda kolay değil 70 lvl char Sürekli kasarsan 2.5 - 3 haftada oluyor.

İtemlerim blue si olmadıgından mana yok (:
  • sen bu na carmı dıyosun benım 72 lvl carımda 8.5 k hp var ful ınt
  • bari kolay lvl atlanılıomu
  • 10x daha fazla Exp ve Sp

Wan Helsing ben herhangi bi iddiada bulunmadımki.

Statlarım full int bluesiz itemlerim var.

Napıyım yani (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.