Şimdi Ara

ESD - USB'yi düzeltemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma windows 10 kurmak için harddiskime windows 10 u sitesinden indirdim. Hiçbir sorun olmadan yükledim. Ama şöye bir sıkıntı var. Harddisk ESD-USB olarak gözüküyor ve hafızası 40 gb a düşmüş durumda. Normalde 500 GB. İçinde de bir sürü fotoğraflar filan vardı. Bunu nasıl eski haline getireblieceğimi bilen var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler

• Konuyu farklı bir yere mi taşıyayım?
  • Hard disk derken dahiliyi mi yoksa harici (usb) mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb şeklinde. Onu belirtmemişim pardon. Genel olarak harddisk deyince ben de farketmeden öyle yazmışım
  • ??
  • herşeyi silip bölümlendirme yapılmış 40gb lık partition açılmış galiba..
  • Yani ne demek oluyor bu? Eski haline çevirebilir miyim? Dosyalarım silinmiş mi?
  • buldunuz mu bir çare arkadaşlar. windows 10 kurmak için bende koca 2 tb lik hdd yi ki içi tüm arşivimle dolu, bu hale getirdim geri de düzeltemiyorum. nasıl olacak dolaşıp kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgy66

buldunuz mu bir çare arkadaşlar. windows 10 kurmak için bende koca 2 tb lik hdd yi ki içi tüm arşivimle dolu, bu hale getirdim geri de düzeltemiyorum. nasıl olacak dolaşıp kaldım...

Slax live ı İSO olarak indir ve rufus programıyla flash belleğe bootable olarak yazdırıp pcyi bu aygıttan başlat. Masaüstü açılınca diski bi kontrol et bakalım tüm bölümler görünecek mi?

• hgy66 H kullanıcısına yanıt
    Windows 10 setup ı 2tblık harici diske mi root ettiniz? Eğer yanlışlıkla öyle birşey yaptıysanız geri dönüşümsüz hdd silinmiştir. ESD-USB demek Windows sistem dosyaları diske mount edilmiş demektir. Mount ön yükleme gibi birşey demek. Bu disk içerisindeki dosyalar silinemez sistem hata verir. Eğer sistem 2tb içerisinden ayrı bölüm oluşturup bu boş alana root etmişse korkmana gerek yok dosyaların duruyordur. Disk partition diprogramlarıyla bir göz at disk durumuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 25 Mayıs 2017; 3:29:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

Windows 10 setup ı 2tblık harici diske mi root ettiniz? Eğer yanlışlıkla öyle birşey yaptıysanız geri dönüşümsüz hdd silinmiştir. ESD-USB demek Windows sistem dosyaları diske mount edilmiş demektir. Mount ön yükleme gibi birşey demek. Bu disk içerisindeki dosyalar silinemez sistem hata verir. Eğer sistem 2tb içerisinden ayrı bölüm oluşturup bu boş alana root etmişse korkmana gerek yok dosyaların duruyordur. Disk partition diprogramlarıyla bir göz at disk durumuna.

disk partition programı ile diske dediğiniz gibi göz attım.

1,5 tb harici diskim görünüyor.  ESD - USB'yi düzeltemiyorum

• Soruna çözüm buldunuzmu
  • bende aynı sorunu yaşıyorum
  • Çözüm bulan varmı bende 1 tb lik harddiskime windows onu yğkledim 32 gb olarak gözüküyor eski haline nasıl çevirebilirim dosyalar çok önemli değil (dowsyalar kalsa iyi olur yinede )

• vay arkadaş buna hala çözüm bulunamamış mı? Noldu hard diskler patladı mı, bir yeşillendirseniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.