Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri CS:GO oynuyorum. Malum Valve'ın serverlarının 64 tick olması üstüne VAC'ın yetersiz olmasından dolayı uzun zaman önce MM oynamayı bıraktım. Şimdi bir arkadaşımla birlikte ESEA geçip takım kurup oynayalım dedik benim rütbem LEM arkadaşın Global Elite. Eğer içinizden ben de gelir oynarım diyenler varsa PM ile iletişime geçebilir.
5 kişi puan olarak +'sı yok dostum en fazla 2 girin. Girebiliyorsanız tek girin
yanlış bilmiyorsam karşınıza da 5li takım arıyor diye biliyorum, yanlışım varsa bilen düzeltsin. O zaman zevk almanız uzun sürebilir
AURORA-07
kullanıcısına yanıt
Ben de öyle biliyorum. Daha önce oynamıştım ESEA'de gerçekten iyi oyuncular var. Yenip yenmemek problem değil karşımızdakiler hakkıyla yensin 16-0 yenilelim ama MM'de doğru düzgün maç atılmıyor 2 oyuna 1 karşıda mutlaka hack oluyor bir süre sonra bu durum aşırı can sıkıyor. Öyle zaten her maçı yeneriz çok iyi oyuncularız diye bir iddaam da yok zaten güzel maçlar çıksın ortaya yeri geldiğinde karşı takımdan bir şeyler öğrenelim vb. bunların peşindeyiz.
5 kişi puan olarak +'sı yok dostum en fazla 2 girin. Girebiliyorsanız tek girin
türklerin karma sisteminden ne anladığı (anlamadığı) belliyken takım olmayıp da ne yapsın zaten adam. türkler mağlubiyette kimseye artı puan vermiyor. istersen 30 vurmuş ol. 4 pre girip yendiğimiz bi maçta 2. olup hepimize eksi veren adam bile oldu. ki maçta da gayet memnun gözüküyordu bizden, infolu, herkesin adamakıllı görevini yaptığı bi maçtı. yani böyle saçmasapan herkese eksi puan spamleyen kişilerin olduğu bi ortamda takım girmeyip napıcan? görevini yapmasına, info vermesine rağmen az adam vuruyo diye negatife düşüp fb alamayan adamlar var böyle komedi mi olur...
bu arada, dostun olmayan kişi var mı senin bu forumda? herkese dostum diyorsun da...
can_celik
kullanıcısına yanıt
Türkler'e server gelmeden önce A+ 300 karmaydım bizim tırreklere server verildikten sonra b+ -60 karmaya düşüp ban yedim sen neden bahsediyorsun. 38 vurup - karma aldığım maç var adamlar pistol roundda eco yapıyor
İbrahim Kaypakkaya
kullanıcısına yanıt
aklıma yanındaki arkadaşının bu yaz attığı efsane esea demosu geldi :)
yanındaki noob'a güvenip ct'den gelen adamı arkalamaya gidip round veren sendin di mi :D
can_celik
kullanıcısına yanıt
Öyle birşey hatırlamıyorum
İbrahim Kaypakkaya
kullanıcısına yanıt
mirage'da 2 pre girmişsiniz, yanınızda info vermeyen acemi 3 pre vardı. arkadaşının forumdaki nicki northlu bişeydi galiba.. esea'nın ranka bakmadan herkesi yerel servera vermesiyle ilgili bi başlıktı. dediğim round da ct'leri 15 yapan roundtu sanırım. adam c4'ü görmeyen yerde c4 koruyodu :)
can_celik
kullanıcısına yanıt
Olabilir hafızam çok iyi değil genel anlamda
can_celik
kullanıcısına yanıt
milletin hocam demesinden daha cana yakın diye dostum diyorum. Üstteki uzun yazında da hakedene karşılığını veriyorsun zaten
AURORA-07
kullanıcısına yanıt
hakeden karşılığı vermek derken?
can_celik
kullanıcısına yanıt
yani adam akıllı oynayan, info verip o maç oynayamadıysa illaki günü değildir dersin es geçersin. Ama toxicdir info vermez ölene "nasıl ölürsün o adama" v.s v.s anlamışsındır böyle adamlarada -'yi verirsin. Bunu demek istedim
AURORA-07
kullanıcısına yanıt
işte türkler 2. bahsettiğin durum dışında da eksi veriyorlar sorun o. ve eşleştirme sistemi de rank bakmadan türkiye serverına vermeye çalışıyor. yendiğimiz maçta sırf en az vuran kişiyim (15 vurmuştum) diye eksi veren adam oldu. üyeliğimin son 2 gününde fb alamıyordum ve haliyle vurduğum adam sayısı daha da azaldı öyle güzel bi sistem bu karma.
kısaca, takım değilsen, esea alınmaz.
can_celik
kullanıcısına yanıt
ya tartışılcak çok şey var bu esea - verme + verme konusunda. kısaca en fazla 3 giriceksin ki biri oynayamazsa diğeri destek çıkar ve sorun çıkmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme