Şimdi Ara

ESEA NEDİR? NEDEN ESEA OYNAMALISINIZ, BURADA !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok oyuncunun bir haber olduğu platform olan ESEA'yı , Bu videoda açık ve net bir şekilde neden oynanması gerektiğini, kimlerin oynaması gerektiğini açıkladım. İyi seyirler dilerim bir yardımım dokunduysa ne mutlu size.

• Kanalin
  • ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D091CF6B3

ı
    s
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

s

Alıntıları Göster
    Iyy tek yiyince ağlayan adam tutorial hazırlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Iyy tek yiyince ağlayan adam tutorial hazırlıyor.

Alıntıları Göster
    -2 karma ZA
  • Esea A- den çıkamamaktır. Esea tam 98 puanda iken A 'ya çıkamayıp bir sonraki 2-3 maç tekrar puan düşmektir. Bazı sitelerden ömür boyu ücretsiz hile alan tiplerin dolaştığı platformdur. Alınan hilenin Esea ve diğer bütün platformlarda .alıştığı, ayriyetten Twitch 'e bile kullanıldığını öğrenince batsın Esea'sı, batsın Csgosu da oyunu da diye sinirlenen topluluktur. Aimi olup ta beyni olmayan birçok insan bulunduğu kiminin beyni olup ta aimlerinin olmadığı oyun platformudur. Hadi aim çalışılır da ya bu beyni olmayan ne olacak diye soruların sorulduğu camiadır. Karışık bir mekandır Esea. İşin içinden çıkmak oldukça zordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 16 Eylül 2016; 18:34:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Esea A- den çıkamamaktır. Esea tam 98 puanda iken A 'ya çıkamayıp bir sonraki 2-3 maç tekrar puan düşmektir. Bazı sitelerden ömür boyu ücretsiz hile alan tiplerin dolaştığı platformdur. Alınan hilenin Esea ve diğer bütün platformlarda .alıştığı, ayriyetten Twitch 'e bile kullanıldığını öğrenince batsın Esea'sı, batsın Csgosu da oyunu da diye sinirlenen topluluktur. Aimi olup ta beyni olmayan birçok insan bulunduğu kiminin beyni olup ta aimlerinin olmadığı oyun platformudur. Hadi aim çalışılır da ya bu beyni olmayan ne olacak diye soruların sorulduğu camiadır. Karışık bir mekandır Esea. İşin içinden çıkmak oldukça zordur.
    Kolsuz kaynıyor ne kadar mg varsa toplanmışlar,benim rank düşük esea'da ama takıma gelen elemanlar hakkaten çok garipler tr serverında her 3 maçtan 2'sinde ağlayan elemanlar var almayın.

• Esea yı boşa anlatmışsın zira herkes biliyor nasıl bir yer olduğunu :)
  • Almayın. Paraya yazık.
  • Mgler doluşmuş
    Gayet de güzel yer , yaklaşık 70 kişiyi blokladıktan sonra çok iyi maçlar oluyor. Bazen eşitsizlik oluyor ama a+ ile c+ yı aynı maça felan atıyor. Rank B- geçen oyuna minimeister geldi. Anamızı aglattı tabi.
  • orda öyle demek istemedim düşük rankların fazlalıkla olduğunu söylemek istedim blok olayı gayet güzel esea'da
  • Faceit candır beleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Esea A- den çıkamamaktır. Esea tam 98 puanda iken A 'ya çıkamayıp bir sonraki 2-3 maç tekrar puan düşmektir. Xmodus gibi sitelerden ömür boyu ücretsiz hile alan tiplerin dolaştığı platformdur. Alınan hilenin Esea ve diğer bütün platformlarda .alıştığı, ayriyetten Twitch 'e bile kullanıldığını öğrenince batsın Esea'sı, batsın Csgosu da oyunu da diye sinirlenen topluluktur. Aimi olup ta beyni olmayan birçok insan bulunduğu kiminin beyni olup ta aimlerinin olmadığı oyun platformudur. Hadi aim çalışılır da ya bu beyni olmayan ne olacak diye soruların sorulduğu camiadır. Karışık bir mekandır Esea. İşin içinden çıkmak oldukça zordur.

+ arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. bi kere kesinlikle tertemiz hilesiz bir ortam değil. mm'e göre falan tabiki tertemiz ama hile var.

ayrıca sevmediğim noktası aynı zaman diliminde üst üste maç attığınız zaman genelde aynı adamlar geliyor. yani şimdi cache attım çıktım tekrar maç arattım diyelim mirage geldi, yine önceki maçtan 2-3 kişi olabiliyor bunu çok yaşadık ve bayıyor bi saatten sonra.

diğer bir sıkıntısı da arkadaşların dediği gibi rütbe olayı. 3 maç sonunda rank alıyorsun ve o 3 maçının nasıl geçeceği aşikar. mesela benim ilk maçımda 2 kişi trollemişti. diğer maçı da 4 kişi bitirdik birisi quit çekti. işin kötü yanı bot da yok. e böyle olunca noluyor ben kafadan 2 loss aldıktan sonra diğer maçı alsam bile c den başlıyorum. c de öyle bir yer ki karşına pro adam da gelebiliyor mge adam da gelebiliyor.

maiko geldi geçen maça herif dark passage da oynuyor 41 vurdu cobblestone'da. e şimdi böyle saçma dengesizlikler olunca soğuyorsun.

ben faceiti daha çok seviyorum bu yüzden. 5-10 yerine 40-50 pingle oynuyorum ama zaten 70+ olmadığı sürece pek sorun olmuyor. ha bu dediklerim orada yok mu tabiki var. hatta troll sayısı daha çok ama 5 v 5 premium aratınca çok daha kafam rahat oynuyorum.

bir de türklerde malum velet sayısı o kadar çok ki. hs atınca konuşanlar mı dersin maç sonu küfür edenler mi dersin onu geçtim direk ısınmada ana bacı sövenler mi dersin yani türklerle oynamaktan keyif aldığım söylenemez. ama 4-5 kişi premade girersin o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 13 Eylül 2016; 12:12:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

orda öyle demek istemedim düşük rankların fazlalıkla olduğunu söylemek istedim blok olayı gayet güzel esea'da

lafım size degildi diyorlar ya esea kötü esea leş diye ondan.
  • Gecen bir macta denk geldim, ilk yari henuz farkla ondeyiz herkes birbirine saygılı tabi ne de olsa yeniyoruz, takimdan birisi dedi ki, eger su an skor tam tersi olsa kimsenin anasi bacisi kalmazdi, ki hakli, genellemiyorum ama cogunlukla Turk serverda oynayinca boyle oluyor. Yeniyorsan muhabbet cok iyi, yeniliyorsan kufuruler ucusuyor, rage quitler toxic oyunlar vs vs, yabancilarda bu oran cok dusuk yok degil ama cok dusuk. O yuzden esea oldukca bozuldu. Her ne kadar block sistemi de olsa 70 sınırından sonra yine ayni kafa oyunculara denk geliniyor ve mm'e donuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimai

Gecen bir macta denk geldim, ilk yari henuz farkla ondeyiz herkes birbirine saygılı tabi ne de olsa yeniyoruz, takimdan birisi dedi ki, eger su an skor tam tersi olsa kimsenin anasi bacisi kalmazdi, ki hakli, genellemiyorum ama cogunlukla Turk serverda oynayinca boyle oluyor. Yeniyorsan muhabbet cok iyi, yeniliyorsan kufuruler ucusuyor, rage quitler toxic oyunlar vs vs, yabancilarda bu oran cok dusuk yok degil ama cok dusuk. O yuzden esea oldukca bozuldu. Her ne kadar block sistemi de olsa 70 sınırından sonra yine ayni kafa oyunculara denk geliniyor ve mm'e donuyor.
    Esea' yı sadece A+ lar oynayabilir gibi bir zihniyet var bazı arkadaşlarda bunu düzeltmek istiyorum. MM' de LEM ESEA' da D ile C+ arasında gidip gelen 7-10 RWS arası oynayan bir oyuncuyum, çok iyi değilim. Ancak ESEA' yı anticheat i yüzünden oynuyorum. Oynadığım oyunda hile olmadığını bilmek insanı hem rahatlatıyor hem de hilesiz oyunlar her türlü daha kaliteli oluyor.

Demem o ki muhakkak kötü oynayanlar olacaktır, çok iyi oynayanlar da olacaktır. Ancak şu yanılgıdan kurtulun "ancak 15 RWS+ yapabilecekseniz ESEA alın yoksa burda işiniz yok." Böyle bir şey yok. Herkes elinden geleni yaptığı ve takım için faydalı olmaya çalıştığı sürece oynayabilir.

Bir üstteki arkadaşın dediği de ne yazık ki doğru. Yenerken muhabbet güzel, ancak yeniliyorsanız sövmeyi çok seviyoruz nedense. Sanırsın bottom fragger' a sövdüğünüzde daha çok frag almaya başlayacak aniden.

Neyse bi süredir içimdeydi hazır konusunu görmüşken yazayım dedim.

Hilesiz bir ortamda oynamak istiyorsanız ve ayda 15-20 TL ayırabiliyorsanız ESEA' yı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki de

Esea' yı sadece A+ lar oynayabilir gibi bir zihniyet var bazı arkadaşlarda bunu düzeltmek istiyorum. MM' de LEM ESEA' da D ile C+ arasında gidip gelen 7-10 RWS arası oynayan bir oyuncuyum, çok iyi değilim. Ancak ESEA' yı anticheat i yüzünden oynuyorum. Oynadığım oyunda hile olmadığını bilmek insanı hem rahatlatıyor hem de hilesiz oyunlar her türlü daha kaliteli oluyor.

Demem o ki muhakkak kötü oynayanlar olacaktır, çok iyi oynayanlar da olacaktır. Ancak şu yanılgıdan kurtulun "ancak 15 RWS+ yapabilecekseniz ESEA alın yoksa burda işiniz yok." Böyle bir şey yok. Herkes elinden geleni yaptığı ve takım için faydalı olmaya çalıştığı sürece oynayabilir.

Bir üstteki arkadaşın dediği de ne yazık ki doğru. Yenerken muhabbet güzel, ancak yeniliyorsanız sövmeyi çok seviyoruz nedense. Sanırsın bottom fragger' a sövdüğünüzde daha çok frag almaya başlayacak aniden.

Neyse bi süredir içimdeydi hazır konusunu görmüşken yazayım dedim.

Hilesiz bir ortamda oynamak istiyorsanız ve ayda 15-20 TL ayırabiliyorsanız ESEA' yı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    İnsanı bir şekilde yorum yapan herkese saygım sonsuz, olay şudur ki türk insanının beyin yapısı öyle bir işlev göstermekte ki, kim ne işle uğraşırsa, kimse ne yaparsa, hemen gelip o şeye bok atmakla meşgul, ya birader, ya kardeş, ya arkadaş, ben videoyu hiç bilgisi olmayanlar için çekip atmışım, sanane benim oyundaki skorumdan karmamdan carttan curttan, hoşuna gitmiyorsa izleme, hoşuna gitmiyorsa okuma, hoşuna gitmiyorsa yorum ATMA ! eğer hoşuna gitmediği halde buraya gelip car car konuşuyorsan eh be adam soruyorum sana, vaktin bu kadar değersiz midir ? Allah ıslah etsin bu çocukca yorum atanları..

• farukkert kullanıcısına yanıt
  • Esea diyince konu kaydi tabi, video icin emeginize saglik hocam, faydali olur umarim bilmeyen arkadaslar icin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.