Şimdi Ara

ESEA NEDİR? NEDEN ESEA OYNAMALISINIZ, BURADA ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mm de mge rankim ama gaza gelip 3 aylık esea hesabı aldım 3 oyun sonunda esea yi tamamen silsim.Beyfendilerin alayı global elit ve yüksek ego kendilerini o kadar kasıp seni küçümsüyor ve hakaret ediyorlar ki verdiğin paraya lanet edip bu müptezel leri çekeceğine gider Ruslar ile oynarim diyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu 1 haftalık deneme verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

oyundaki mm sistemi gayet iyi.

valve'de mi çalışıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

valve'de mi çalışıyosun?

steamda cs 1.6 var biliyorsundur, onun gather-network mm sisteminde 2008 den beri aktif olarak oynadım, admin menajer fln da oldum ama onlar konu dışı. O sistemi baz almışlar, artılarını eksilerini görüp değiştirmişler. Bu konuda bence gayet iyi.

kötü yanları var fakat bu oyunun kötü yanları, mm e yıkılmamalı.
  • quote:

quote:

quote:

valve'de mi çalışıyosun?

steamda cs 1.6 var biliyorsundur, onun gather-network mm sisteminde 2008 den beri aktif olarak oynadım, admin menajer fln da oldum ama onlar konu dışı. O sistemi baz almışlar, artılarını eksilerini görüp değiştirmişler. Bu konuda bence gayet iyi.

bu oyunun kötü yanı mm in 64 tick olması, 3 kişiden birinin hile olması ve o paralı hile alanların banlanmadan çatır çatır rank kasıp hesap satması. iyi yanlarının bir faydası yok bunlar olduğu sürece

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediklerinize aynen katılıyorum.
    Hatta yayınlarında hile kullanıp hile kullansam ekranda gözükür höhöhöh diyen yüzsüz şeref yoksunu 2 yayıncı bile tanıyorum.

Ama site ismi belirtmek açıkça hileye teşvik, bilmeyenlerin önünü açmak böyle konularda daha dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valve'de mi çalışıyosun?

bu oyunun kötü yanı mm in 64 tick olması, 3 kişiden birinin hile olması ve o paralı hile alanların banlanmadan çatır çatır rank kasıp hesap satması. iyi yanlarının bir faydası yok bunlar olduğu sürece

bilmiyorum dostum ben hiç bahsettiğin konudan şikayetçi olmadım. Oyunda hile var mı yok mu ondan bile haberim yok, hiç rastlamadım.

• Wisrty kullanıcısına yanıt
    lol, rankın ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Führer.

lol, rankın ne?

ge
  • Wisrty kullanıcısına yanıt
    ilginç hiç mi hile görmedin yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Führer.

ilginç hiç mi hile görmedin yani?

yok dostum görmedim. ilginç evet

ama şunu söylemem lazım bir kaç kişinin hileden vac ban yediğini çevreden işittim. Yani hile yok demiyorum ben rast gelmedim.
  • Arkadaşlar oyunun kötü yanlarının büyük kısmını MM'e yansıtmamın ve yansıtmamızın sebebi sunuculardaki kalitesizlik ve oyuncu kitlesindeki illegal oran yüzdesinin yüksek olmasıdır. Bu oyunu uzun süredir oynayıp da MM'de hileye rastlamadım diyen birisine güler ve geçerim bu kadar. Kendimizi kandırmaya gerek yok, mantık olayını ters düz edersiniz öyle diyerek. Oyunda ve MM'de hile olduğu kanıtlanmış bir gerçek. Videoya atılan like ve güzel yorumlarınız için minnettarım.
  • Emeğine sağlık öncelikle.Esea yı bende alıp denedim.Maçta herkes global elite miş gibi takılıyor.Her aksiyonda OMG çekiyorlar.Sürekli birbirine rank sormalar vs. Daha ilk elden moral bozucu cümleler. Sanırım all mute yapıp oynamak gerek.Bi eleman 10-9 galipken takıma sinirlenip ben oynamıyorum dedi ve base durmaya başladı.Gerçekten hasta ruhlu insanlara rastlamak mümkün.En iyisi arkadaş bulup oynamak bu durumda.
  • adamlar hileci ve şüpheli hilecilerin daha kolay ortaya çıkması için overwatch sistemi kurmuşlar bizim arkadaş hileye rastlamadım diyor her gün oyunu açıp 2-3 tane ow vakası incele bi rast gelmek istiyorsan.
  • gio88 kullanıcısına yanıt
    Türk oyuncular böyle kardeşim, adamlar sorgulamaktan başka bir işlev yapmıyorlar :)
  • RedlEyel kullanıcısına yanıt
    Merhaba . Doğrudur üstad. Birkaç gündür girmiyorum foruma. Onu da o an sinirli yorum attığım için yazmışım sildim şimdi. Anlayacağımız tek şey hiçbir platform tamamen temizdir diyemeyiz. Çünkü bu dediğim siteleri vs. hepsini inceledim. Ve gerçekten vaat ettikleri gibi, adamlar twitch yayını yapar iken bile hile kullanabiliyor. Düşünsenize adam canlı yayında hile kullanabiliyor ve izleyici bunu göremiyor ama. Neler yapmış bu adamlar böyle. Bu beyinlerini hilesiz bir platform geliştrmek için kullansalar ne güzel olurmuş. Ama tabii işin içinde para var maalesef :) Neyse kısaca temiz die Esea para veriyoruz ama maalesef adam Esea para veriyor ise, gidiyor bilmem kaç euro da hile lisansı alıp full ömür boyu hileyi alıyor, takılıyor haysiyetsiz elemanlar.

Neyse uzattım uyarı için teşekkürler. Site ismini sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 16 Eylül 2016; 18:33:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • esea daki rank etkiliyormu? normal valve sunucusundaki rank ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkert

Arkadaşlar oyunun kötü yanlarının büyük kısmını MM'e yansıtmamın ve yansıtmamızın sebebi sunuculardaki kalitesizlik ve oyuncu kitlesindeki illegal oran yüzdesinin yüksek olmasıdır. Bu oyunu uzun süredir oynayıp da MM'de hileye rastlamadım diyen birisine güler ve geçerim bu kadar. Kendimizi kandırmaya gerek yok, mantık olayını ters düz edersiniz öyle diyerek. Oyunda ve MM'de hile olduğu kanıtlanmış bir gerçek. Videoya atılan like ve güzel yorumlarınız için minnettarım.

neden söylediğimi muhalif anlıyorsunuz ki?

ben 130 saattir oynadığım hesapta hiçbir şekilde henüz hileyle karşılaşmadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farukkert

Arkadaşlar oyunun kötü yanlarının büyük kısmını MM'e yansıtmamın ve yansıtmamızın sebebi sunuculardaki kalitesizlik ve oyuncu kitlesindeki illegal oran yüzdesinin yüksek olmasıdır. Bu oyunu uzun süredir oynayıp da MM'de hileye rastlamadım diyen birisine güler ve geçerim bu kadar. Kendimizi kandırmaya gerek yok, mantık olayını ters düz edersiniz öyle diyerek. Oyunda ve MM'de hile olduğu kanıtlanmış bir gerçek. Videoya atılan like ve güzel yorumlarınız için minnettarım.

neden söylediğimi muhalif anlıyorsunuz ki?

ben 130 saattir oynadığım hesapta hiçbir şekilde henüz hileyle karşılaşmadım.

Selamlar

yazdıklarınız trollükse komik degil.Güzel bi konu. lütfen kirletmeyin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.