Bildirim
esed nod 32
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
senin programı kurarken koyduğun şifre, nod32yi değiştirmelere karşı korumak için şifre koymuşsun başta onu hatırlamaya yada tahmin etmeye çalış? -
hyr ya oyle bi sifre koymamıstım. ayar koruma parolası olarak gecior istedigi sifre. -
başlat - çalıştır - regedit yaz enter yap - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Info\PackageID bu giriş varsa bunu sil bi de öyle uninstall etmeye çalış? -
cok tesekkur ederim ama ınfo nun icinde package id yok komple regedit menusundeki eseti silsem olur mu ? :D -
hmm uninstallun ihtiyaç duyduğu girdiler olabilir mi onların arasında bilmiyorum sora uninstall işlemini zedelemeyelm. girmedim diyosun ama yüklerken bi ayar koruma şifresi girmeseydin uninstall ederken karşına çıkmazdı bence kafandaki bütün kombinasyonları bi dene. -
Yok abi ya benden ole bi sifre istememisti kurarken olsa kesin hatırlarım ne koydugumu :S -
Güvenli modda iken kaldırmayı dene
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X