Şimdi Ara

Esenboğa ucuz yollu otopark (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
7
Favori
31.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: boombip

son zamanlarda esb'de park&fly kullanan var mı. geçen aylarda aracı esb park'a bırakırken baktım, atıl bir halde görünüyordu. servis sıkıntısı yaşanıyor mu park&fly'da?

Eski çalıştığım yer. Eskiden de 1 tane servis aracı vardı şimdi de 1 tane var. Yolcusu çok olmadığı için genelde servis sorunu olmaz ama sizin de zamanında gitmeniz lazım. Şu an tadilat yapıyorlar muhtemelen ama çalışıyor hala.

Ücretlendirme heryerde aynıdır 24 saat üzerinden dediği şey de günlük dediği şey de aynıdır. ESBpark'ta da giriş saatinden hesaplanır Ottopark'ta da aynı hesaplanır.

Giriş saatini geçtiysen diğer güne devreder.

Cok kohneydi guvenemedim. Servisi de gelmez ucagi kaciririz diye dusunup esbparka biraktim.

Bu arada 5 kez ottoparka birakmis biri olarak gunluk ve 24saatlik ucretlendirme ayni sey degil.

Misal cuma gunu 12.00da aracinizi birakip pazar 10.00'da alirsaniz, esbpark 2 parklanma ucreti 30tl alir. Ottopark 3. Gune girdigi icin 3 parklanma 45tl alir. Bizzat yasadim. O yuzden artik ottopark tercih etmiyorum.

3 yıl boyunca çalıştım tüm parkların sistemini biliyorum. Saat 11:53'te giriş yaparsanız ertesi gün 11.52'ye kadar 1 gün sayılır 11:53'te 2. güne geçer. Sizin hesaplamada yanlışlık vardır ya da onların sistemde sorun vardır.

Şöyle ki Ottopark ESBPark Apark falan yokken Park&FLY vardı. Diğer açılanların hepsi sistemlerin nasıl olacağını fiyatların hepsini PF'den aldılar.

PF dediğin gibi şu an tadilatta falan ama güvenilir yerdir.

• En iyisi yol kenarına bırakıp gitmek.
  • park and fly 5 tl hopi veriyormuş. 10 tl ye geliyor. tekrardan açılmış
  • Atatürk havalimanı için öneriniz nedir ? Bir yakınımı bırakmak için akşam üstü orada olacağım şehir dışından gelicez. Sabah 8 de uçağı, 3-4 saatlik bir bekleme süremiz olacak. Bu süre zarfında hem güvenli hem hesaplı alternatif nedir ? İstanbula arabayla gidip geldim kaç kere ama hava limanlarına gitmedim hiç.
  • 24 saat ile günlük aynı şey değildir, yukarıda da arkadaş örnekle belirtmiş. Bence yine en mantıklı ESB Park'a bırakmak diye düşünüyorum, arkalarda ara sokaklarda yer var diyorlar ama ben ya gece iniyorum ya da güneş doğmadan. O riski alamam açıkçası. ESB Park güzel, servisleri devamlı var.
  • Bu parklardan anahtar istemeyenleri hangileridir?

Servis sıklığı vs çok önemli değil, 30 dk erken giderim yeter ki güvenilir bir yer olsun, bir de anahtar istemesin. (Hava alanı içindeki otoparka göre bariz ucuz olmayacaksa en mantıklısı hava alanı içindeki otoparka bırakmak.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 26 Şubat 2018; 12:6:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Bu parklardan anahtar istemeyenleri hangileridir?

Servis sıklığı vs çok önemli değil, 30 dk erken giderim yeter ki güvenilir bir yer olsun, bir de anahtar istemesin. (Hava alanı içindeki otoparka göre bariz ucuz olmayacaksa en mantıklısı hava alanı içindeki otoparka bırakmak.)

Park dolu değilse eğer istemez. Park doluysa isterler ama P&F ve ESB pek dolu olmadığı için istemiyorlar.
  • ESBPark'ın sitesinde fiyatlar yok, 4 gün ne kadar tutuyor?
  • Bence aralarında bir fark yok, ESB Park araçları biraz daha sık geliyor ama mesela ben A Park'a koydum(an baştaki)

Aradım 2 dakikaya geliyor dedi, geldi ve hızlıca gittik. Herhangi bir sıkıntı olmadı. A Park aracı otoparkı dolaşıyor herkesi arabasının yakınında indiriyor bu arada.

30 saat için 30 TL verdim. Aynı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 28 Şubat 2018; 9:49:6 >
  • Belediye otoparkları 1 tl olacak diye haber var. Havalimanindaki belediye şirketine ait a park da 1 lira olacakmi
  • Ottopark i aradım. Girdiginiz saat üzerinden 24saati 15tl 25. Saat 2.Gün olur dedi.
  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    Hopi nasil veriyor hocam ben goremedim hopi uygulamasinda

Bu arada guncel en ucuz otopark hangisidir esenboga tarafinda esb pf gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilat -- 2 Mayıs 2018; 0:25:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

Hopi nasil veriyor hocam ben goremedim hopi uygulamasinda

Bu arada guncel en ucuz otopark hangisidir esenboga tarafinda esb pf gibi
    hopi kampanyası bitti hocam. yol üstü otoparkların hepsi 15 tl. hepsinin servisi var. Büyükşehir belediyesinin jandarmanın yanında A park adlı otoparkı var belediye meclisi kararıyla 1 TL oldu. ama defalarca ceza kesilmesine rağmen uygulamıyorlar. Hatta gazetelere manşet bile oldu
  • Ottopark, esbpark, park n fly 19tl olmus. Esenboganin kapali otoparki gunluk 45tl. iyice pahalandi
  • 5dk bekleyecez yolcu gelecek polisler durmak yok diyor napalım 5dk için çıldırmamak elde değil çıkmak zorunda kalıyorsun dönüş çok uzakta o yaktığım yakıt alıyından çıkar umarım
  • Esbpark 24 saat üzerinden hesaplıyor. Ottopark.ta aynı şekilde 24 saat üzerinden.

Ben esbpark tercih ettim. Servis çok sık var. Memnun kaldım.

Ücret hepsinde aynı 19 lira.
  • 24 saat ya da günlük olayına aldırmayın hepsi aynı, 25. saat 2. günü ödersiniz. ESB parkın servisleri daha fazla, çoğunlukla orayı tercih ediyorum ancak park&fly'ı kullandığımda da bir sıkıntı yaşamadım.
    Aracınızı hangisine koyarsanız koyun, uçağınıza son dakika kalaya kadar sıkıştırmayın.
  • İki gün öncec ottoparkın yanında parkstop diye bir otopark açılmış (yeni açılmış olması lazım çünkü iki hafta önce çatıya park ettiğimde açık değildi) oraya park ettim. İçeride 30-40 araba vardı. diğerleri gibi iki servisi var ve hemen bıraktılar beni. ottopark neredeyse dolu olduğu ve en arkalara park etmek istemediğim için deneyim dedim.

Servisi, hizmet kalitesi ve fiyatlaması diğerleriyle aynı. 1 saat opsiyon tanıdıklarını söyledi beni bırakan şoför arkadaş. yani 1 günü 25 saat olarak alıyorlarmış. ama anladığım kadarıyla iki gün kaldığınızda 50 saat değil 49 saati iki gün olarak sayıyorlar. yanlış anlamış da olabilirim.

asıl söylemek istediğim, parkstopta güzel bir sürprizle karşılaştığım. servis şoförü beni bırakırken bana bir zarf verdi. açılışımıza özel ilk müşterilerimize özel teşekkür hediyemiz var dedi. ilk 100 müşteriden biri olduğum için bana 1 yıl boyuna %30 indirim vermişler. bunu da plakaya tanımlayacaklarını söylediler . 39 saat kaldı aracım ve çıkarken 26 TL aldılar ben indirim vs. herhangi birşey söylemeden.

bana verdikleri kağıdın fotosunu koyuyorum tabi bu sadece ilk 100 müşteri için mi. 100 müşteri doldu mu bilmiyorum. ama ben 17 şubatta çıkış yaparken içerde 30 araç var gibiydi. ilk 100 içine hala girilebilir diye düşünüyorum. forum arkadaşlarım için çakallık yapıp ilk 500 falan da yapsınlar bence güzel olmuş dedim :) patronlar bilir abi dedi.
    imgbb.com
    otopark
    https://ibb.co/NmWnkry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meneghin -- 18 Şubat 2019; 0:49:36 >

• mysterious_tr kullanıcısına yanıt
    Daha hızlı gitmek için ESB parkı tercih ediyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Gidiş yolu üzerinde bulunan çatıpark parkstop ve ottopark direkt gittiği için bir defa 4-5 dakika yoldan kazanıyor. diğer türlü taa çubuk kavşağına kadar gidip geri dönüyoruz bana çok saçma geliyor.

ayrıca kendi deneyimlediğim kadarıyla ottopark ve yanına yeni açılan parkstop ilk 1 saat bedava. geçen parkstop a parkettiğimde 24 saat 50 dakika kaldım ve 1 saat opsiyon tanıdıklarını söylediler ve 1 gün ücreti aldılar.
  • Size en mantıklısını söyleyeyim, süres uzun ise TAV otaparkına girip abonelik almak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.