Şimdi Ara

ESENLERDEN SARIYER/ Ayazağa NASIL GİDİLİR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
13.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben mecidiyekoyde her yolu denedim metro+otobusten hizlisi yok hocam.
    48 li otobusu ilk gidisinizse denemeyin ayazagin icine girmez girisinden gecer durak kacirirsinaniz geri yurumek gerektirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Bu üniversitede 3. sınıfa geçtim. Ama nasıl gidileceğini bilmiyorum. Sadece ilk sene kayıt için perpa'nın oradan 41 AT ile gittim o kadar.

Az önce nette bununla ilgili daha doğrusu metro ile ulaşım hakkında bilgi arıyordum, tesadüfen bu konuyu gördüm. Konuyu açan ve bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

Hocam yanlış anlamayında 3.sınıfa kadar araçla falan mı gittiniz yani o sınıfa kadar nasıl sağladınız ulaşımı, birde hangi bölümdesiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Ben mecidiyekoyde her yolu denedim metro+otobusten hizlisi yok hocam.
    48 li otobusu ilk gidisinizse denemeyin ayazagin icine girmez girisinden gecer durak kacirirsinaniz geri yurumek gerektirir.

Hangisini deneyim hocam annemde gelir büyük ihtimal kadını yürütmeyim bu sıcakta.
  • masteyen kullanıcısına yanıt
    41 a-at-m-c kesin okulun oraya kadar birakiyor.

• quote:

41 a-at-m-c kesin okulun oraya kadar birakiyor.

Çok teşekkür ederim hocam.
    Hocam donuste durak cok dolu olursa yukara cikan bir tane otobuse binin son durakta inin ordan kalkan bir otobuste otura otura gidersiniz.

• İtü davutpaşadan 41at var binersin ama uzun sürer bence ayvnsarayda yada mecidiyeköyden 41atye bin metrolar uğraştırır

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

İtü davutpaşadan 41at var binersin ama uzun sürer bence ayvnsarayda yada mecidiyeköyden 41atye bin metrolar uğraştırır

yardımınız için teşekkür ederim ama bana ytü bıraz uzak kalıyor hocam. mecidiyeköy ve 41at falan daha iyi gibi sağolun yinede.
  • quote:

Hocam donuste durak cok dolu olursa yukara cikan bir tane otobuse binin son durakta inin ordan kalkan bir otobuste otura otura gidersiniz.

Çok teşekkür ederim birşey soracam çok otobüs kullanan biri gibisiniz de Bu aylık akbil alsam 1ay yeter mi ?
    Hocam cok gezmiyen biriyim ama aylik yeter zaten gidis donus nerdeyse 5 lira tutuyor mecidiyekoyden hesaplarsak aylik sart.
    Hem ne kadar kaldi dertleri de yok ohhh mis:D

• quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Bu üniversitede 3. sınıfa geçtim. Ama nasıl gidileceğini bilmiyorum. Sadece ilk sene kayıt için perpa'nın oradan 41 AT ile gittim o kadar.

Az önce nette bununla ilgili daha doğrusu metro ile ulaşım hakkında bilgi arıyordum, tesadüfen bu konuyu gördüm. Konuyu açan ve bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

Hocam yanlış anlamayında 3.sınıfa kadar araçla falan mı gittiniz yani o sınıfa kadar nasıl sağladınız ulaşımı, birde hangi bölümdesiniz ?

Yok kardeşim, Hukuk Fakültesindeyim. Bizim bina Taksim'de. Ayazağa ile hiç işimiz olmadı ilk kayıt hariç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Metrobus - Mecidiyeköy - 41AT - Ayazağa
  • Toplu tasıma aracı ile gidersin ki şimdiye kadar gitmişsindir de.
  • Birader nesen yazdigimizi kaale almiyon demissin ki ytü bana uzak kaliyor ne uzagi kardesim otogarin icinden metroya binip 4 durak gideceksin sonra davutpasadasin 41at ye bineceksin oturarar git biraz uzun surebilir ama koşturmamis olacaksin bu sicakta metrobusle falan ugrasmayacaksin hemde paran cebinde kalacak

İnsanoglu tuhaf adam otogardan mecdiyekoye gidip oradan 41 atye binecek otobusun ilk kalktigi duraga git diyoruz biz de zaten

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.