Şimdi Ara

ESENLERDEN SARIYER/ Ayazağa NASIL GİDİLİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
13.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esenlerden Ayazağa mahallesi Maslak/Sarıyer'e nasıl gidebilirim arkadaşlar? Beykent üni. kampüsüne gideceğim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Esenler'den Sarıyer/Ayazağa'ya Nasıl Gidilir

Esenler'den Sarıyer/Ayazağa'ya gitmek için çeşitli ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. En uygun yöntem, seyahat süresi ve tercihlerine bağlıdır.

Metro İle Ulaşım:

• Esenler Otogarı'ndan M1A (Yenikapı - Atatürk Havalimanı) metro hattına binin.
    • Zeytinburnu durağında inin ve M2 (Yenikapı - Hacıosman) metro hattına aktarın.
    • Sarıyer durağında inin.

Otobüs İle Ulaşım:

• Esenler Otogarı'ndan 36CE (Esenler - Sarıyer) otobüsüne binin.
    • Otobüs, Sarıyer Meydanı'na kadar direk olarak gitmektedir.

Marmaray İle Ulaşım:

• Esenler Tren İstasyonu'ndan Marmaray hattına binin.
    • Kazlıçeşme durağında inin ve M2 (Yenikapı - Hacıosman) metro hattına aktarın.
    • Sarıyer durağında inin.

Araba İle Ulaşım:

• Esenler'den E-5 karayolunu takip edin.
    • Maslak Kavşağı'ndan sağa dönün ve TEM Otoyolu'na girin.
    • Ayazağa gişelerinden çıktıktan sonra Sarıyer yönüne doğru devam edin.

Alternatif Ulaşım Seçenekleri:

• Esenler'den Sarıyer'e taksiyle ulaşmak da mümkündür. Ancak bu seçenek diğer yöntemlere göre daha maliyetlidir.
    • Ayrıca, Esenler Otogarı'ndan Sarıyer'e otobüs bileti satın alabilir ve otobüsle seyahat edebilirsiniz.

Seyahat süresi, trafik durumuna ve kullandığın ulaşım yöntemine bağlı olarak değişmektedir. Metro ile ulaşım genellikle en hızlı seçenektir, ancak aktarma gerektirir. Otobüsle ulaşım daha yavaştır ancak direkt olarak Sarıyer'e gitmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir yol atayım, ama daha kısası da olabilir.

M1 metrosuyla Yenikapı, oradan M2 metrosuyla İTÜ - Ayazağa durağı, o durakta da plazaların oradan çıkıp, plazaların arasından içeri giren yol istikametinde Ayazağa dolmuşlarına binmek. O dolmuşlar gidiyordu sanırım, bu Ağaoğlu 1453'ün olduğu yerler dimi Beykent Üni?
  • Metrobüse bin Zincirlikuyu da in iett otobüslerinin kalktığı yere git sarıyer tarafına orda 41E yi bekle okulun önünde indiriyor

Bu arada aramıza hoşgeldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bölüm bende bu sene kazandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind Man

Hangi bölüm bende bu sene kazandım
    Yazılım mühendisliği hocam sizin nedir bölüm?
    Teşekkür ederim arkadaşlar, en uygun gidiş gelişi arıyorum şu anda mecidiyeköy - oradan metro ile olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyya

Bir yol atayım, ama daha kısası da olabilir.

M1 metrosuyla Yenikapı, oradan M2 metrosuyla İTÜ - Ayazağa durağı, o durakta da plazaların oradan çıkıp, plazaların arasından içeri giren yol istikametinde Ayazağa dolmuşlarına binmek. O dolmuşlar gidiyordu sanırım, bu Ağaoğlu 1453'ün olduğu yerler dimi Beykent Üni?

+1

• masteyen kullanıcısına yanıt
    Insaat muhendisligi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mecidiyeköydeki otobüs durağından 41at otobüsüne binersen okulun önünde inebilirsin.

• quote:

Metro daha yakın kalıyor bana sanırım teşekkür ederim.
  • quote:

Insaat muhendisligi

hayırlı olsun, hazırlık okuyacak mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

quote:

Nasıl metro daha yakın kalıyor? Ben de metro'lu verdim zaten gidişi, 2 metro 1 dolmuşla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

quote:

Nasıl metro daha yakın kalıyor? Ben de metro'lu verdim zaten gidişi, 2 metro 1 dolmuşla.

Yok hocam, sizin tarif ettiğiniz tarifte metro daha yakın evime metrobüsten ve otobüsten o yüzden daha pratik gibi duruyor demek istemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık İşler Müdürü

Mecidiyeköydeki otobüs durağından 41at otobüsüne binersen okulun önünde inebilirsin.

Teşekkür ederim, bu rotayıda bir denerim.
  • masteyen kullanıcısına yanıt
    Hayır. Türkçe bölümüm.

• Bu üniversitede 3. sınıfa geçtim. Ama nasıl gidileceğini bilmiyorum. Sadece ilk sene kayıt için perpa'nın oradan 41 AT ile gittim o kadar.

Az önce nette bununla ilgili daha doğrusu metro ile ulaşım hakkında bilgi arıyordum, tesadüfen bu konuyu gördüm. Konuyu açan ve bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

• quote:

Hayır. Türkçe bölümüm.
    Hocam en kısa yolu anlatıyım metroyla itü-ayazağa durağında inilir orda windowist çıkışından çıkılır gelen 41a-at-m-e-c 48l otobüslerinden ya da gelen minibüslerden birine binilir mis gibi okula gidilir.

Edit:48l yanlış hatırlamıyorsam göktürk otobüsüydü o acil durum otobüsü olarak kullan 41ler tıka basa gelirse bin 48e ayazağa mahallesi girişinde in yürü.

Tabi esenlerden metroya nasıl aktarma yapıcağını bilmiyorum ama beykente metro hariç zincirlikuyudan otobüse binerim yok 4.leventten miniye binerim gibi ütopik fikirlere kapılma ömrün yollarda geçer...
    Metroya ulaştıktan sonrası zaten otobüsle 15 dk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 29 Temmuz 2015; 12:54:31 >
  • Metro sonrası dolmuş dışında şöyle de bir alternatif varmış;

Metro ile İTÜ-Ayazağa durağından inip Windowsist Tower kısmından çıkarak Maslak durağından geçen 41-E, 41-AT VE 41-M otobüslerini kullanarak Ayazağa Kampüsümüze ulaşabilirsiniz.

Sanırım bu daha mantıklı. Malumunuz dolmuşlarda istanbul kart işe yaramıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Metro sonrası dolmuş dışında şöyle de bir alternatif varmış;

Metro ile İTÜ-Ayazağa durağından inip Windowsist Tower kısmından çıkarak Maslak durağından geçen 41-E, 41-AT VE 41-M otobüslerini kullanarak Ayazağa Kampüsümüze ulaşabilirsiniz.

Sanırım bu daha mantıklı. Malumunuz dolmuşlarda istanbul kart işe yaramıyor.
    İtü Davutpaşa'dan 41AT'ye bin tek otobüsle gelirsin buraya.
  • Ustteki arkadas en dogrusunu yazmis esenler otogardan tarif edilen yolllarla cok ugrasirsin ve cok parann gider ogrenci kartin olmadigi icin

Otogarin icinde metro var zaten ona bin davutpasada in indigin yer yildizteknigin kampusu bekle orada 41at gelecek

Yalniz itu davutpasa degil yildiz yeknik davutpasa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Hocam en kısa yolu anlatıyım metroyla itü-ayazağa durağında inilir orda windowist çıkışından çıkılır gelen 41a-at-m-e-c 48l otobüslerinden ya da gelen minibüslerden birine binilir mis gibi okula gidilir.

Edit:48l yanlış hatırlamıyorsam göktürk otobüsüydü o acil durum otobüsü olarak kullan 41ler tıka basa gelirse bin 48e ayazağa mahallesi girişinde in yürü.

Tabi esenlerden metroya nasıl aktarma yapıcağını bilmiyorum ama beykente metro hariç zincirlikuyudan otobüse binerim yok 4.leventten miniye binerim gibi ütopik fikirlere kapılma ömrün yollarda geçer...
    Metroya ulaştıktan sonrası zaten otobüsle 15 dk.

hocam ben esenlerden metroya binip mecidiyeköye kadar gidiyorum, oradan da sanırım aktarma yapıp itü-ayazağa'ya giden metroya geçip sonra 41a vs. otobüslerle gideceğim doğru mu anladım acaba?
    Yardımınız için çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.