Mahalleye dadanan hırsızlar, çok sayıda aracın dört lastiğini jantları ile birlikte çalarken, yaşananlar Çiçek Abbas filmindeki hırsızlık sahnesini akıllara getirdi. İstanbul Esenyurt’ta film sahnelerini aratmayan hırsızlık görenleri şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz cumartesi günü Örnek Mahallesi’nde yaşanan olayda mahalleye dadanan bir grup hırsız, sabah saatlerinde gözüne kestirdiği araçların dört lastiğini jantları ile birlikte çaldı. Araçların altına da taş koyarak sabitleyen hırsızlar ise geride hiçbir iz bırakmadan kayıplara karıştı. ÇİÇEK ABBAS FİLMİ AKILLARA GELDİ Sabah saatlerinde durumun farkına varan araç sahipleri neye uğradığını şaşırırken, durumu yetkililere haber verdi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Yaşanan hırsızlık ise Yeşilçam’ın önde gelen yapımlarından İlyas Salman ve Şener Şen’in başrollerini oynadığı Çiçek Abbas filmindeki hırsızlık sahnesini akıllara getirdi. Yaşanan o hırsızlık anlarından geriye ise sahiplerinin taş üzerine oturtulmuş araçlarını çektiği videolar kaldı. Yaşanan hırsızlık hakkında konuşan araç sahibi Gökhan Dinç, "Dün akşam aracımı park ettim ve evime gittim. Sabah geldiğimde ise aracımı taş üstüne oturtulmuş ve sıfır lastikleri ile birlikte jantları çalınmış halde buldum. Yazık günah yani ne diyebilirim. Çalışıyoruz, çabalıyoruz emeğimizle bu araçları alıyoruz. Düşünsenize gecenin bir saati işten geliyorsunuz ve aracınızı park ediyorsunuz, sabah kalktığınızda ise bu manzara ile güne başlıyorsunuz. Yani bu kadar ucuz mu emek ne diyebilirim ki. Aracım sıfır araçtı. Lastikleri yeniydi ve 4-5 bin TL gibi bir tutarı vardı. Jantlar ise değeri 2-3 bin TL arasında değişiyor. Yani en azından 15 bin TL gibi bir zararım var. Maddi zararı da geçtim can sıkıntısı yetiyor insana. Benim annem engelli, bu araç onun rahatı için vardı. Buradan hırsızlara sesleniyorum. Siz bu aracı bu hale getirerek engelli bir kadının kolunu kanadını kırdınız." dedi. "YAŞANAN HIRSIZLIK BURADA TEK DEĞİL" Olay hakkında konuşan bir başka araç sahibi İbrahim Eraslan, "Dün arabamızı buraya park ettik ve geldiğimizde arabamız bu haldeydi. Ne diyeyim ki, diyecek bir şey yok yani. Polis ekipleri geldi ve parmak izi aldı. Olayla ilgili inceleme başlattı. Bu yaşanan hırsızlık ise burada tek değil, bu bölgede buna benzer 4-5 farklı hırsızlık daha olmuş. Olan oldu artık. İnşallah kısa sürede bulunurlar." dedi. ensonhaber Esenyurt'ta çok sayıda aracın lastikleri çalındı https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/esenyurtta-cok-sayida-aracin-lastikleri-calindi90larda bulgaristan göçmenlerinden böyle hikayeler dinlerdik. kırmızı ışıkta 4 teker çalınıyor diye anlatılırdı. şimdi biz 90ların bulgaristanına döndük. |
Esenyurt'ta çok sayıda aracın lastikleri çalındı
-
-
Daha durun nice artacak adi, yüz kızartıcı suçlar! Memleketin en başındaki kişi rekabetçi kur adı altında, memleketi Afrika ülkesi yapmaya and içmişken, insanlarda taş mı yiyelim şiarını daha çok düstur edip benimseyecekler. Böyle olayları ne yazık ki daha çok duymaya başlayacağız böyle devam ederlerse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ev önü özel araç parkı veya kapalı otopark zorunlu olmalı. Hırsızlığa ceza büyük olmalı.
Başka türlü bunlar çözülmez. Mülteci kılıklı hırsızlar yapmış olabilir.
Ve tabii ki araç kamerası zorunlu olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelir seviyesi düştükçe daha bunlar hiçbir şey. Başımıza neler gelecek önümüzdeki sene görüm.
Camurluklardaki izler nedir?
Parmak izi almak için olması lazım
çeliktepe'de cumaya giden taksici namaz sonrası aracının başına geldiğinde aracını takoz üzerinde bulmuştu, o kalabalıkta gündüz vakti bu işler oluyorsa esenyurt gibi yerde gece vakti olması gayet normal
-
Bende öyle düşündüm ama lastiği çalan adam eldiven takmıştır büyük ihtimalle. Ayrıca çamurluğa dokunma ihtiyacıda duymamıştır ama standart prosedür olabilir belki.
Yine taş ın üzerine bırakmışlar arabaları ya oda olmasa idi
şifreli bijon işe yarar mı bu şerefsizlere?
-
Bu yaşıma geldim ilk defa kapımdan ayakkabım çalındı. Memlekette namussuz o kadar çok arttı ki burada garajım olmadığı için mobese altına parkediyorum aracımı o hale geldik.
Sipariş üstüne çalmıyorsalar yarar, şifreli bijonu sökmeye uğraşacaklarına şifresiz iki aracın lastiklerini alırlar aynı sürede. Özellikle sizin jantı istiyorsalar bir şekilde sökerler (ki sökerken bijona- bağlantılara zarar vermemek gibi bir dertleri yok).
-
çalan kişiler eldiven takmış, onun izleri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakalansalar bile akşamına salarlar.
-
Polisin parmak izi ve avuç izi almak için döktüğü sepya tozu
Hırsızlık olaylarının artacağına dair forumda konu açılmıştı. Buyrun canlı örneği. Oturduğum sitede de yıllardır olmayan hırsızlık vakası yaşandı, bir eve girmeye çalışmışlar. Reis rekabetçi kur diye uydursun halâ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Kasım 2021; 18:9:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Türkiye'den olası manzaralar.
Huzurun başkenti Esenyurt şaşırtmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen Ataşehir de de görmüştüm böyle bir araç ama park alanında idi. Sahibi taşların üzerine koymazdı herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Daha durun nice artacak adi, yüz kızartıcı suçlar! Memleketin en başındaki kişi rekabetçi kur adı altında, memleketi Afrika ülkesi yapmaya and içmişken, insanlarda taş mı yiyelim şiarını daha çok düstur edip benimseyecekler. Böyle olayları ne yazık ki daha çok duymaya başlayacağız böyle devam ederlerse.
|
Hırsızlık olaylarının artacağına dair forumda konu açılmıştı. Buyrun canlı örneği. Oturduğum sitede de yıllardır olmayan hırsızlık vakası yaşandı, bir eve girmeye çalışmışlar. Reis rekabetçi kur diye uydursun halâ.
|
Parmak izi almak için olması lazım |
Hırsızlar yakalanıyor ama ceza almıyor. Bizzat başıma geldi. Şu BMW NBT, hayalet ekran, M direksiyon hırsızlarını hatırladınız mı? Sadece Çekmeköy'de benim araç da dahil 10 dan fazla aracı soydular. Ne oldu? 1 gün bile yatmadılar 1 lira bile ceza gelmedi. |
Benzer içerikler
- 1.2 puretech triger değişimi fiyatı
- liqui moly top tec 4200 5w-30 yorum
- petlas kış lastiği yorum
- seyir halinde direksiyon sertlesmesi
- 20 yas ustu araclarin trafikten cekilmesi
- jaecoo 8 türkiye"ye ne zaman gelecek
- 2024 elektrikli araç satış rakamları
- toyota chr 2025
- tesla şarj ücreti
- kia ev4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X