Şimdi Ara

esenyurt uydunet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar esenyurt örnek mahallesinde oturuyorum smile adsl kullanıyordum bugün iptal ettirdim net hızı 1mbitti :( uydu net e geçmeyi düşünüyorum o bölgede olup kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi nasıl o bölgede uydunet tavsiye edermisiniz

• gokhan389 G kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnundum:
    hızı ve fiyatı iyiydi. 2 seneyi aşkın süre kullanıp (mayıs 2011de aldım ilk) 2 ay önce de yenileme yapmıştım.
    özellikleri fiyatları ve kalitesi iyi olmakla birlikte bir sorunu var ki; taahhüt şartları ağır.
    istanbulun en merkezi lokasyonlarında bile her yerde bulunmayabiliyor
    taahhütü bozarsanız yaklaşık 380-400 tlye yakın para istiyorlar.
    bu sebeple bu platforma üye olacaksanız tavsiyem; almadan önce internette araştırıp, birinden devralın.
    hem 24 ay yerine 20 ay 18 ay 12 ay bazen 7 ay lık sözleşmelere sahip olursunuz, ömrünüzü adamazsınız hem de 2 sokak öteye taşındığı için altyapısı olmayan turksata para ödemek zorunda kalan zavallı insanlara yardımcı olma şansınız olur, üstelik devredecek olanlar kurulum ücretini vs ödemeye razıdırlar. her türlü siz kazançlı çıkarsınız.
    mesela bu yüzden ben de şöyle bir sorun yaşıyorum:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=92802128

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhani88

Ben çok memnundum:
    hızı ve fiyatı iyiydi. 2 seneyi aşkın süre kullanıp (mayıs 2011de aldım ilk) 2 ay önce de yenileme yapmıştım.
    özellikleri fiyatları ve kalitesi iyi olmakla birlikte bir sorunu var ki; taahhüt şartları ağır.
    istanbulun en merkezi lokasyonlarında bile her yerde bulunmayabiliyor
    taahhütü bozarsanız yaklaşık 380-400 tlye yakın para istiyorlar.
    bu sebeple bu platforma üye olacaksanız tavsiyem; almadan önce internette araştırıp, birinden devralın.
    hem 24 ay yerine 20 ay 18 ay 12 ay bazen 7 ay lık sözleşmelere sahip olursunuz, ömrünüzü adamazsınız hem de 2 sokak öteye taşındığı için altyapısı olmayan turksata para ödemek zorunda kalan zavallı insanlara yardımcı olma şansınız olur, üstelik devredecek olanlar kurulum ücretini vs ödemeye razıdırlar. her türlü siz kazançlı çıkarsınız.
    mesela bu yüzden ben de şöyle bir sorun yaşıyorum:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=92802128

malesef benim bulunduğum bölgede alt yapı yokmuuş aradım öğrendim :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turknet ankara
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.