Şimdi Ara

ESET kalkmıyor.[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok karmaşık bir durumum var.

Öncelikle tekrar ESET'i deniyim dedim önceden de bu böyleydi program kalkmazdı! İnternette arıyorum arıyorum yok kalkmıyor.Görev Yöneticisinde arka planda çalışıyor."Görevi sonlandır" diyince de "Eylem tamamlanamadı.Erişim engellendi" diyor.

Şimdi ben bunu kaldırmak için aklıma Sistem Geri Yükleme geldi.Denedim biraz önce ama hata veriyor.

SS:
     ESET kalkmıyor.[ÇÖZÜLDÜ]

Antivirüs falan dediği için bütün her şeyi kapadım Avast! 'taki.Ama sanırım Eset'i görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 23 Aralık 2011; 15:30:09 >

• Merhabalar

Başlat\Tüm Programlar\Eset\Kaldır tıklayın. Bu işlemden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekir..

Denetim Masası\Program Ekle Kaldır yardımcı programını kullanarak Nod32 kaldırmaya çalışmayın..

Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra Denetim Masası / Klasör Seçenekleri’ nden Görünüm sekmesini tıklayın. Gelişmiş Ayarlar bölümünden “Gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster” seçeneğini işaretleyin ve Tamam ile tüm pencereleri kapatın.

Başlat\Bilgisayarın\Yerel Disk C:\‘ den aşağıdaki klasörleri silin..

Windows 7 ve Vista işletim sistemi kullanalar için ;

C:\Program Files\ESET

C:\Program Data\ESET

Diğer bir yöntemse aşağıdadır.

Eğer yukarıdaki işlemde başarısız olursanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın Windows Logo’ su gelmeden önce Klavyenizde F8 tuşuna basarak bilgisayarınızı Güvenli Mod’ da başlatın..

Başlat \Çalıştır bölümüne “regedit” yazıp Enter basın..

Kayıt Defteri düzenleyicisinden aşağıdaki anahtarları bulun ve silin..

[a] HKEY_CURRENT_USER\Software\ESET
    b] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\ESET
    [c] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\egui

yine aynı şekilde Denetim Masası / Klasör Seçenekleri’ nden Görünüm sekmesini tıklayın. Gelişmiş Ayarlar bölümünden “Gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster” seçeneğini işaretleyin ve Tamam ile tüm pencereleri kapatın.

Bilgisayarım\Yerel Disk C:\Windows\INF klasörünü ve klasöründen INFCACHE.1 dosyasını silin.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Başlat\Bilgisayarın\Yerel Disk C:\‘ den aşağıdaki klasörleri silin..

Windows 7 ve Vista işletim sistemi kullanalar için ;

C:\Program Files\ESET

C:\Program Data\ESET

Bir diğer yöntem ise :

Bu NOD32 kaldırmak için en kolay yoludur. Aşağıdaki adımları izleyin:

1. Buraya tıklayarak http://www.nod32.nl/download/tool/nod32removal.exe indirin.

2. NOD32 Temizleme aracını çalıştırın..

3. Bilgisayarınızı yeniden başlatın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 23 Aralık 2011; 13:34:22 >

• your uninstaller kaldırabilirsin. Programı kur aç eset ikonuna sağ clik uninstall de süper modu seç tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Be Happy , başlatta "ESET" klasörü yok.En altta verdiğin programı çok denedim fos çıktı.Diğerleri ise "Program Files\ESET" silinemiyor. Sorun haylen devam ediyor.

@KEREM04283 , deniyorum hemen.

EDİT1: Kurban olayım sana Kerem. Çok teşekkür ettim kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 23 Aralık 2011; 15:29:45 >
  • sorununu çözdüğüne sevindim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avg Kaldırma Hatası Çözüm
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.