Şimdi Ara

ESET Smart Security & NOD32 Antivirus v3.0.560.0 Final (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eset Smart Securitydeki firewall leaktesti geçemiyor ama Kaspersky geçiyor.
  • Kullandığım önceki versiyonda, bazı programlar (MSN, FlashGet) vasıtasıyla yüklediğim dosyaları bilgisayara kaydetmeden önce Nod32 ile otomatik olarak taratabiliyordum. Aynı komutu yeni versiyon için de aktifleştiricem ama resimde görüldüğü üzere hangi seçeneği seçmem lazım?

ESET Smart Security & NOD32 Antivirus v3.0.560.0 Final

Önceden orada nod32krn.exe ve nod32.exe çıkardı ve nod32.exe'yi seçiyordum. Şimdi egui.exe'yi seçiyorum ama tarama yapmadan dosyayı kaydediyor

• dikkat, sanırım serial sorunu var, kurmadan önce düşünün ...daha önceki sürümü kaldırıp bu versiyonu kurmuştum (3.12.2007 de) şu anda "Virus signature database update failed" uyarısı verdi. yani güncellemeyi kesti. girdiğim diğer serialleri de kabul etmiyor. bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
  • Çalışan bir nod32 lisansınız varsa, herhangi bir problem olmadan bunda da kullanabilirsiniz. Lisans keyleri her ikisine de uyumlu. Ayrıca serial konuşmak yasak forumda.
  • Her iki yazılım da v3.0.560.0 final sürümüyle güncellendi.
  • 15gündür kullanıyorum gerçekten çok memnun kaldım.
    Gerçi biraz daha zaman vermek lazım test için
    KIS te güzel isteyen onuda kullanabilr.
  • Testlerdeki sonuçlar iç açıcı değil.Serial,crack vs sitelere girildiğinde uyarı vermiyor.
    @refqref arkadaşımız doctus ta güzel bir inceleme yapmış.Bence kötü bir sonuç.Tam bir hayalkırıklığı benim için.Ücretsiz olan antivir bile bu tip sitelrde daha girmeden uyarı verirken nod32 nin hiç uyarı vermemesi ayrıca on-demand taramada temiz dediği bilgisayardan diğer antivirüslerle yapılan taramada tehlikeli zararlıların bulunması Nod32 nin bana göre kullanılabilir bir yazılım olmadığının ve eski başarısını kaybettiğinin net göstergesidir.Antivir kullanmaya devam kısacası.Ayrıca hala 90 günlük premium kampanyası devam ederken neden nod32 kullanalım ki.Hemde antivir in on-demand taramasındaki başarısı da yadsınamaz bir gerçek.

Ayrıca firewall unda da çok açık var.Bütün testlerden kalıyor.Sakın güvenipte sağa sola girmeyin.Benden uyarması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 9 Kasım 2007; 22:14:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.