Şimdi Ara

ESET Smart Security & NOD32 Antivirus v3.0.560.0 Final

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme: Eset, Outlook express ile ilgili çıkan bir sorundan dolayı mevcut sürümü bugün 3.0.560.0 final sürümüne güncelledi.

Evet arkadaşlar, Eset' in kendi sitesinde 5 Kasım' da çıkacağı yazıyordu, fakat bugün internete sızmış. ESET Smart Security 3.0.551.0 Final ve NOD32 Antivirus v3.0.551.0 Final sürümleri çıkmış.

ESET Smart Security v3.0.560.0 Final

Download --->http://download2.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_enu.msi (Kullanıcı adı-şifre gerekli)

Deneme sürümü --->http://download2.eset.com/eval/win/ess/ess_nt32_enu.msi

NOD32 Antivirus v3.0.560.0 Final

Download --->http://download2.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_enu.msi (Kullanıcı adı-şifre gerekli)

Deneme sürümü --->http://download1.eset.com/eval/win/eav/eav_nt32_enu.msi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agemennon -- 7 Kasım 2007; 20:38:45 >

• security'nin farkı nedir spyware korumasıda mı oluyor?
  • Security paketinin içinde Antivirus, Antispyware, Firewall ve Antispam korumaları mevcut.
  • Paylaşım İçin Teşekkürler !
  • quote:

Orjinalden alıntı: agemennon

Security paketinin içinde Antivirus, Antispyware, Firewall ve Antispam korumaları mevcut.

herşey dahil yani
  • Nod32 nin Tr sürümü var bunun yokmu yaw.
  • Yakında çıkar tahminimce de, daha resmi olarak duyurulmadı bile zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Smart sec. çıktı kullanıyorum bile
  • bence henüz yeni çıktı bisürü eksiği vardır bunun.kis in verdiği güvenliği vermez gibime geliyo.kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • Aylardır beta sürümü dolaşıyordu, final sürümü çok iyi. Antivirüs aynen korunmuş ve geliştirilmiş, firewallu da zone alarmla yarışıyor (Şu an ikisini birden deneme amaçlı kullanıyorum da)

Tavsiye olunur...
  • bunu yükleyene kadar bitdefender bundan daha güvenlidir komple paket olarak.bunun firewall unun çok ta işe yarayacağını sanmıyorum.bazı arkadaşlara AVIRA premium + comodo demem rağmen bunu kurmuşlar yine.hatta yanına arovax shield hips yazılımını kurdunuzmu daha hiçbirşeye gerek yok.firewall konusunda değil zone alarm KIS teki firewall la yarışamaz.bence bekleyip testleri görmek gerek.nod32 dir güvenilirdir diye her yere girmeyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 2 Kasım 2007; 11:55:06 >
  • Ya beyler iyi güzel de bu programın çıkma tuşu yok mu ?

System Tray'de sağ tıklayıp Exit tuşu yok,programın içinde yok,ilginçtir Görev Yöneticisinden Sonlandırıyorum tekrar çıkıyo

• Tasarıma önem vermişler güzel de olmuş.

program görev yöneticisinde egui.exe olarak çalışıyor ekrn.exe sistemin arkasında çalışıyor onu kapatmak zr.
  • Program güzel ama kaspersky gibi portlara yönelen saldırıları göstermiyor.Normalde 135-445 ten fln hep saldırılar olur kaspersky de banlanmış ip leri listelerdi.Bide bu sitelerdeki reklamları engellemiyor kaspersky gibi.Gerçi çok sessiz çalışan bir program ilk açılışta ekranda 10 saniye fln logosu çıkıyor sanırım startup objelerini tanıyor.Detaylarını kullanarak öğrenicez artık.
    Bu arada KIS-7 gerçekten hatalı bir program bana sorun yaşattı KIS6 bile daha iyidi.
  • arayüz görünüşünü hiç beğenmedim eskisi çok daha iyiydi orjinasl bir tasarımı vardı şimdi hemen hemen her programın kullandıgı arayüzü kullanmış
  • Reklamları engellemiyorsa yaramaz. KIS in FW u para etmez pek ama kalan kısımları çok sağlam olduğu için tolere ediyor bunda o güven de yok.
  • KIS ta proaktif koruma olmasa zaten firewall unu at gitsin.proaktif koruma sayesinde o firewall var.yukarıda söylediğim 3 lüyü kurun oturun keyfinize bakın derim.IS programlarının her zaman zaafı vardır bir yanının.Nod32 yi di fixlemeyin artık.o fix programı bildiğiniz WORM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

KIS ta proaktif koruma olmasa zaten firewall unu at gitsin.proaktif koruma sayesinde o firewall var.yukarıda söylediğim 3 lüyü kurun oturun keyfinize bakın derim.IS programlarının her zaman zaafı vardır bir yanının.Nod32 yi di fixlemeyin artık.o fix programı bildiğiniz WORM.

KIS deki proaktif koruma gaz bulutu.sadece herşeye maydanoz oluyor.adamı sinir ediyor.testlerde zaten proaktifde sondan birinci veya ikinci KIS
    asıl proaktif koruma NOD32 de var.hemde işini sessiz sedasız yapıyor.başınıza bela olmuyor.testlerde proaktif koruma NOD32 birinci veya en fazla ikinci.
    fark budur NOD32

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

KIS ta proaktif koruma olmasa zaten firewall unu at gitsin.proaktif koruma sayesinde o firewall var.yukarıda söylediğim 3 lüyü kurun oturun keyfinize bakın derim.IS programlarının her zaman zaafı vardır bir yanının.Nod32 yi di fixlemeyin artık.o fix programı bildiğiniz WORM.

KIS deki proaktif koruma gaz bulutu.sadece herşeye maydanoz oluyor.adamı sinir ediyor.testlerde zaten proaktifde sondan birinci veya ikinci KIS
    asıl proaktif koruma NOD32 de var.hemde işini sessiz sedasız yapıyor.başınıza bela olmuyor.testlerde proaktif koruma NOD32 birinci veya en fazla ikinci.
    fark budur NOD32

bu da ispatı

bu test bilinmeyen virüsler için bu sene mayısta yapılmış
    Retrospective / ProActive Test May 2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 3 Kasım 2007; 2:05:13 >

• ben o ondan iyi demedim zaten.kaspersky nin firewall u proaktif koruma olmadan hiçbirşeye yaramaz.2 si birbirini tamamlıyor.1 inden biri yoksa açığınız var demektir.onu belirttim.eset in komple paketini incelemedim ama IS programlarının kullanılmasını pek önermem.illaki 1 yanı zayıftır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 3 Kasım 2007; 2:19:01 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.