Şimdi Ara

ESET Smart Security & NOD32 Antivirus v3.0.560.0 Final (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

ben o ondan iyi demedim zaten.kaspersky nin firewall u proaktif koruma olmadan hiçbirşeye yaramaz.2 si birbirini tamamlıyor.1 inden biri yoksa açığınız var demektir.onu belirttim.eset in komple paketini incelemedim ama IS programlarının kullanılmasını pek önermem.illaki 1 yanı zayıftır.

kasperin firewallı yerine kav kullanıp yanında başka bir firewall kullanabilirsin.mesela ücretsiz comodo.ücretli zonealarm veya sunbelt gibi
    kasperin firewallına ben güvenmiyorum
    kasperin antivirüsü bir tek bilinen virüslerde çok iyi.gerisi boş.
    ha beni kasper düşmanı ilan etmeyin ha.kasper kullanıyorum ama online değil sadece arasıra diskte virüs araması yapmak için.kasperi online yapıp pc yi göçermek niyetinde değilim.sadece gerktiğinde kullanırım açık değildri.öncü kuvvet bende her zaman nod32 dir

• imzamdaki kombinasyonu kullanıyorum. ben elime geçen her yazılımı sanal makinede test ederim kendi çapımda. ama yanlışım yoksa sen bir aralar comodo kötü diyordun pc yi kasar diyordun.yanlış mı hatırlıyorum.şimdi neden böyle tercihlere sundun.Comodo her testten geçer dediğimde bana leak testleri gösterip durdun.sadece leak değil her testten geçiyor.yeni sürümü de yolda ve içidne hips var daha da sağlam olacak ve kapışacak hiçbir yazılım bırakmayacak.şu an sadece Jetico ile kapışır ama jetico çok fazla soru sorar delirtir.tercih Comodo o yüzden.
    Ayrıca yine free olan onlie armor firewall u da önerebilirim.içinde hips te var.denedim gayet güzel ve hafif bir firewall

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 3 Kasım 2007; 2:26:19 >
  • bu test kasperskyın eski versiyonu ile yapılmıştır bence kararvermeden yeni versiyon ile yapılacak testlerin sonucunu bekleyin zira çok şaşıracaksınız çünkü nod32 yi çok geride bırakacak kadar güçlü bir sezgisel motor geliştirilmiştir kasım sonu aralık başı gibi yeni test sonuçları açıklanır ayrıca tekbir test gösterip şu program kötü bu program iyi demek çok yanlıştır piyasada onlarca test var hepsini degerlendirip öyle sonuca varmak daha mantıklıdır

ESET Smart Security & NOD32 Antivirus v3.0.560.0 Final
  • Ücretli herhalde bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

imzamdaki kombinasyonu kullanıyorum. ben elime geçen her yazılımı sanal makinede test ederim kendi çapımda. ama yanlışım yoksa sen bir aralar comodo kötü diyordun pc yi kasar diyordun.yanlış mı hatırlıyorum.şimdi neden böyle tercihlere sundun.Comodo her testten geçer dediğimde bana leak testleri gösterip durdun.sadece leak değil her testten geçiyor.yeni sürümü de yolda ve içidne hips var daha da sağlam olacak ve kapışacak hiçbir yazılım bırakmayacak.şu an sadece Jetico ile kapışır ama jetico çok fazla soru sorar delirtir.tercih Comodo o yüzden.
    Ayrıca yine free olan onlie armor firewall u da önerebilirim.içinde hips te var.denedim gayet güzel ve hafif bir firewall

hocam zaten burda birbirimiz analamak için çaba sarfetmiyoruzki.temel sorun bu.türk işi yani.bilirsin yolda adamın kızına hanımına göz ucu ile baksan ne ulan bakıyorsun diye kavga çıkar biz türk milleti olarak birbirimizi pek sevmeyiz aslında.herkesi potansiyel düşman filan görürüz.alıştık artık.
    birbirimizin yazdıklarını daha dikkatli okusak birbirimizi anlamaya çalışsak ve önce önyargılarımızdan kurtulsak dünya daha güzel bir yer olacak

gelelim konumuza.

comodoyu genel olarak beğenmiyorum haklısın.kullanmadan söylemiyorum.çok kullandım bende.ama güvenmiyorum söyliyeyim. leaktestlere gelince ben yine o testlere göre seçim yapmayı doğru bulmuyorum.bir abimiz vardı onun fikirlerine çok değer veririm.o bir yazısında yapılan her leaktestin farklı sonuçlar verdiğini örnek vererek göstermişti.leaktest biraz aldatmaca olabiliyor.adamlar sadece leaktest geçsin diye bazı entrikalar çevirmiş olabiliyor.benim başıma geldi.comodo kurulu bir arkinin bilgisayarında bir backdoor vardı.nod32 ile tarayınca görmüş.aman dedim dur silme.comodoyu maksimum güvenliğe filan getirdik yok uyarı muyarı vermedi.dur dedim birde kerio kuralım nolcak.kerio kurdu pcyi açtık kapadık açar açmaz kerio uyarı verdi.meğerse vatandaş geri planda çalışırmış.şimdi leaktestten comodo süper olsa ne yazar.hani comodo kötü değil ama en iyiside değil.abartıyorlar bence.birde interneti yavaşlatıyor.filan falan.neyse.jeticoyuda iyi bilen birinin kullanması lazım.pc yi iyi bilmeyen adamı çıldırtır.

ben ücretsiz olarak comodo diğer ücretsizler içinde iyi olduğu için önerdim.ama yok zonealarm veya sunbelt kullanma imkanı varsa elbette onlar bence daha iyi.anlaşılmayan nokta bu sanırım.yoksa comodo çok iyi olduğu için önermedim.ücretsizler içinde iyi.armorunda övüldüğünü duyuyorum ama kullanmadım.belki bir ara denerim.ben zonealarm kullanıyordum milete sunbelt önerdim.kuran acaip memnun kaldı.ulam hem öneriyorum hemde kullanmıyorum bu ne biçim iş dedim.şimdi 1 aydır felan sunbelt firewall kullanıyorum.zonealarmdan sonra bende beğendim.sunbelt+nod32 var online olarak.kurulu ama online çalışmayan counterspy ve kav var.yetiyor bana.zaten bilinçli kullanıcıyım.öyle abuk sabuk eylemler içine girmediğimden benim güvenlik risklerim düşüktür.zaten kullandıklarımında kendi sınıfında en iyilerinden birileri olduğunu çok ciddi düşünüyorum.yetiyorda artıyor yani

• quote:

Orjinalden alıntı: refqref

bu test kasperskyın eski versiyonu ile yapılmıştır bence kararvermeden yeni versiyon ile yapılacak testlerin sonucunu bekleyin zira çok şaşıracaksınız çünkü nod32 yi çok geride bırakacak kadar güçlü bir sezgisel motor geliştirilmiştir kasım sonu aralık başı gibi yeni test sonuçları açıklanır ayrıca tekbir test gösterip şu program kötü bu program iyi demek çok yanlıştır piyasada onlarca test var hepsini degerlendirip öyle sonuca varmak daha mantıklıdır

hocam yapılan en son test o.ama daha öncelerindede kasperin durumu farklı değildi.6 olsa 7 olsa farketmez.kasper aynı kasper senelerdir
    şunu bir anlasan iyi olur.kasper proaktif güvenlikte en kötü antivirüstür.yapılan tüm proaktif teslerde sondan birinci veya ikincidir.NOKTA....
    araştır öyle konuş.insanları yanıltma hocam.ben nod32nin adamı değilim.sende kasperin adamı değilsen doğru olanı konuş olurmu?

• o dediklerinin hiçbiriyle karşılaşmadım.Hala da iddia ediyorum ve laktest haricinde de comodo nun en iyi firewall olduğunu iddia ediyorum.interneti hiç yavaşlattığını da görmedim.Zone alarm değil sunbelt değil onunla kapışacak tek firewall kesinlikle JETICO dur bunu da üstüne basarak söylüyorum.comodo nun v3 ü çıktığında da karşısında hiçbir yazılım duramaz hale gelecek.bunu tek söyleyen ben değilim.Comodo işi para için değil güvenlik için yapıyor ve ücretlilerden çok daha iyi çözüm sunuyor.outpost bile çok kez çamur attı comodo ya ama comodo hepsini temizledi ve en iyi güvenlik duvarı olduğunu her alanda kanıtladı.bir tek senin memnun olmadığını gördüm comodo dan istisnalar olacaktır doğal olarak.ne pc yi kasar ne de surf yaparken interneti yavaşlatır.öyle olsa ben kullanmam 256k internetim var.outpost u kaldırıp tekrar comodo ya döndüm.evet 1-2 kişi netin yavaşlamasından bahsetmiş ama 1-2 ye karşılık birçok kişi comodo kullanmanın memnuniyetini konuşuyor.sunbelt dediğin comodo ile boy ölçüşemez.sadece Jetico yarışabilir bu alanda.
    zaten ücretsiz sürümünün hiçbir cazibesi yok sunbelt in.birçok önemli koruma devre dışı.ücretli kullanılacaksa kullanılabilir çünkü ücretli versiyonda önemli korumaların hepsi var.

Neyse senle zaten anlaşamıyoruz forumda bir tek senle anlaşamıyoruz. gerek kasper konusunda gerek comodo.bu yazılımlar her alanda en üstte yer alırken sen her fırsatt en aşağıdaymış gibi gösteriyorsun.bence senle ben birbirimize yazmayalım.sen en ufak program hatasında kötülüyorsun.her programın açığı vardır.neyse seninle tartışma ortamından uzak kalmam lazım çünkü ben araştırarak ve deneyerek yorum yapıyorum başıma bişey geldiğinde de ödüllü ve güvenilir programlara çamur atmıyorum. kolay gele

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

bu test kasperskyın eski versiyonu ile yapılmıştır bence kararvermeden yeni versiyon ile yapılacak testlerin sonucunu bekleyin zira çok şaşıracaksınız çünkü nod32 yi çok geride bırakacak kadar güçlü bir sezgisel motor geliştirilmiştir kasım sonu aralık başı gibi yeni test sonuçları açıklanır ayrıca tekbir test gösterip şu program kötü bu program iyi demek çok yanlıştır piyasada onlarca test var hepsini degerlendirip öyle sonuca varmak daha mantıklıdır

hocam yapılan en son test o.ama daha öncelerindede kasperin durumu farklı değildi.6 olsa 7 olsa farketmez.kasper aynı kasper senelerdir
    şunu bir anlasan iyi olur.kasper proaktif güvenlikte en kötü antivirüstür.yapılan tüm proaktif teslerde sondan birinci veya ikincidir.NOKTA....
    araştır öyle konuş.insanları yanıltma hocam.ben nod32nin adamı değilim.sende kasperin adamı değilsen doğru olanı konuş olurmu?

ben gerçekleri konuşuyorum yeni test çıkınca sende anlayacaksnı biraz senin araştırma yapman gerekiyor anlaşılan eskiye takılıp kalmışşın sabit fikirli olmuşşun kullandıgın antivirüse ögle tapmışşınki ondan daha iyi bir antivire tahhamülün bile yok bence biraz gözünü aç yeniliklere kapalı olma birde 7 denemeden nod32 nin ondan daha iyi oldugunu ileri sürme

• quote:

ben gerçekleri konuşuyorum yeni test çıkınca sende anlayacaksnı biraz senin araştırma yapman gerekiyor anlaşılan eskiye takılıp kalmışşın sabit fikirli olmuşşun kullandıgın antivirüse ögle tapmışşınki ondan daha iyi bir antivire tahhamülün bile yok bence biraz gözünü aç yeniliklere kapalı olma birde 7 denemeden nod32 nin ondan daha iyi oldugunu ileri sürme

asıl ben gerçekleri konuşuyorum.hatta ispatını koyuyorum.bazıları gibi çalçene konuşmuyorum
    benim iddiam devam ediyor.kasanpersky 7'de proaktifde durum değişmeyecek.sonlarda yeralacak yine.yeni test çıkınca ispatını foruma ilk ben koyacağım merak etme.siz yine yan çizeceksiniz nasıl olsa
    kasanpersky 7 kullandım.kasanperskyleri senden iyi bilirim.merak etme.
    sen daha kavichs, istream, ichecker nedir bilmezsin.eğer çok iddialısan sana pazartesi gecesine kadar bol bol vakit veriyorum araştır ve istream ile ichecker arasındaki farkı ve teknik olarak nasıl çalıştıklarını yaz bakalım.fazla oyalama ama bizimadem biliyorsun görelim bakalım ne kadar bildiğini.profesör kardeşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 4 Kasım 2007; 2:43:00 >

• 2.7 sıkılmaya baslamısdım tamda bunu kullanıcam formata kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

asıl ben gerçekleri konuşuyorum.hatta ispatını koyuyorum.bazıları gibi çalçene konuşmuyorum
    benim iddiam devam ediyor.kasanpersky 7'de proaktifde durum değişmeyecek.sonlarda yeralacak yine.yeni test çıkınca ispatını foruma ilk ben koyacağım merak etme.siz yine yan çizeceksiniz nasıl olsa
    kasanpersky 7 kullandım.kasanperskyleri senden iyi bilirim.merak etme.
    sen daha kavichs, istream, ichecker nedir bilmezsin.eğer çok iddialısan sana pazartesi gecesine kadar bol bol vakit veriyorum araştır ve istream ile ichecker arasındaki farkı ve teknik olarak nasıl çalıştıklarını yaz bakalım.fazla oyalama ama bizimadem biliyorsun görelim bakalım ne kadar bildiğini.profesör kardeşşş

se çocuksun ya sana sadece gülüyorum bukadar fanatik olma

• indirdik deneyelim bakalım iş yerindeki makinada işe yararsa evdekine selam edip kaspersky yol vereceğiz
  • quote:

çocuksun ya sana sadece gülüyorum bukadar fanatik olma

lafı bırak sen sorduğuma cevap ver.kim çocukmuş görelim
  • Tam 64bit destekli sürümleri de çıkmış.
  • 5gündür kullanıyorum sisteme KIS ten daha az yük bindirdiği kesin ve sypware doctorla arattım hiç bi spy -trojan fln bulmadı.
    Çok sessiz ve derinden çalışıyor
    Gerçi 135nolu porttan yapılan taramaları göstermiyor normalde ordan saldırılar hep.
  • türkçe yaması çıktımı bunun ?????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: sol_ak

türkçe yaması çıktımı bunun ?????????????

destur daha yeni cıktı fullu biraz sabır

bende betasını kullanıyordum 3.0.1412 bunun cıkması iyi olmus
  • Deneyelim bakalım

Bende 2.7 versiyonu var ve memnunum bi de buna bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 6 Kasım 2007; 1:46:07 >
  • Sistemim iyi olsa kesinlikle kis kullanırdım ama malesef sistemim zayıf , mecburen nod32 kullanıyorum.
  • antivirus olarak çok iyide firewallını test etmek lazım bu vakte kadar sygate firewall kullandım çok detaylı kasmadan iyi iş görüyodu deneyem bakam

görünümü çok güzel olmuş yenisinin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.