Şimdi Ara

Eşim babasıyla kızımı alıp evi terk etti yardım! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dövdüm dememiş, koluna biraz vurdum demiş ki kadın adamın anasına babasına sövmüş. O kadar vurduysa iyi, başkası olsa orda o kadının ağzını yüzünü kırabilirdi de. O sorun değil fakat size darılmış olabilir, eğer boşanmayı kabul etmiyorsa. Sizde boşanma konusunda acele etmeyin derim. Kaç sene oldu evleneli bilmiyorum ama bebeğiniz var onun geleceğini düşünmek bir baba olarak en önemli görevin. Annesi babası küçükken boşanan bir insan genelde ne olduğu belli olmuyor büyüdüğü zaman. O tarz insanlarla çok tanıştım gerçekten düzgün olanını görmedim. Bence bu tartışmadan önce aranızda bir sorun yoktu ise erkeklik yapın ve özür dileyin. İkisini de babasının evinden alıp dönün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 22 Eylül 2018; 9:16:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadına şiddeti savunanlar var. Yazıklar olsun.. nasıl insansınız lan siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Bilmem Beyin Bilir

Kadınların saçmalıklarına katlanmak zorunda değilsiniz. Kendiniz gibi bir erkek tercih edebilirsiniz. Demagoji çok gereksiz bir şey. İyi geceler.
    Iste boyle adam gibi verecek bir cevap bulamayinca belden assagi vurursunuz ama yemezler senin gibisini cok yolcu ettim ben

ben demagoji yapmiyorum ! Kadin iftirasi, kiskancligi, musrifligi, dedikodusu yuzunden her sene yuzlerce erkegin basina gelmiyen kalmiyo birde toplum icinde bazi kadinlar toplumdan ilgi goremedigi zaman ortaligi birbirine katiyorlar ! Seni mantikli dusunmeye davet ediyorum

Kulaginin duymak istediklerini soyleme !
  • Maalesef hapı yutmussun, velayeti kadın alacak. Ciddi bir tazminat , ayrıca hem kadına hem de çocuğa nafaka ödeyeceksiniz, üstelik ölünceye kadar. Donuna kadar alacak, hayatın boyunca kadına çalışacaksın, kadın senden aldığı paralarla tatillere filan gidecek.Anlasabilirsen ne ala

Şimdi bir de durumun tam tersini düşünelim. Kadın size vurmuş olsun. Siz çocuğu alıp gittiniz ve boşanma davası açtınız. Yine velayet kadına verilecek, tazminatı belki vermeyebilirsiniz ama nafakalari yine ödeyeceksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Eril dilini al ve uzaklaş. Kişinin sorduğu soruya Cevabın yok. Tek yaptığın kadın aşağılamak. Tek tek kopyalayamam çık oku kişi ne soruyor sen ne diyorsun. Fikrimi de bir düşün derim. Belden aşağı vurduğum yok bu nefretin işaret ettiği yeri gösteriyorum korkma.

• Gidenler zaten senin değildir.
    Böyle hissetmen gerekiyor.
    En yakın zamanda boşan.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 18:45:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ömür boyu nafaka ödeyeceksin maaşsının çoğu oraya gidecek, çocuğunu da yıllarca görmeden yaşabilirsin, anne isterse çocuğu senden uzak tutabilir. Hayatın mahvolmuş durumda haberin yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes kadın dövülür mü falan diyor, bazen kadınların söylediklerinin aynısını başka bir erkek size söylese kafa göz dalarsınız muhtemelen.

Böyle düşünüyor ve hareket ediyorsanız bunu sizin aleyhinize kullanan kadınlar da olabiliyor hayatta.

Yerine göre kadın erkek eşit yerine göre kadın dövülür mü?

Dövün demem ama tam bir feminazi tuzağındasınız!

İş ayrılmaya gelince o güçlü kadın hiç orada olmaz, nafaka ile adamın ciğerini sökmeye çalışır! O erdem ve eşitlik çocuğa ve nafakaya gelince hiç görülmez.

Ortlalık mavi haplılarla dolmuş.

Eklemem lazım kadından haklı olmana rağmen özürü dilersen sanki düğünde gelinlik giydirmemiş gibi 30 yıl gözünde adam olmazsın.

Bir kadınla daha önce tartışmamış varsa söyliyim özür dilediğiniz anda tam bir ezik olursun üstüne iki saat de saydırır bir tane daha çakmak durumunda kalabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 22 Eylül 2018; 12:20:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Bilmem Beyin Bilir

Eril dilini al ve uzaklaş. Kişinin sorduğu soruya Cevabın yok. Tek yaptığın kadın aşağılamak. Tek tek kopyalayamam çık oku kişi ne soruyor sen ne diyorsun. Fikrimi de bir düşün derim. Belden aşağı vurduğum yok bu nefretin işaret ettiği yeri gösteriyorum korkma.
    Bende ne nefret var nede kadin dusmanligi ben sadece cinsiyetini silah niyetine kullanan insanlara karsiyim ! idrak edemiyorsan yapacagim bir sey yok

senin toplumun sorunlarina karsi duyarsiz kaldigin belli ! Sen git yalan ruzgari dizilerini izlemeye devam et !
  • Hocam burası çoluk çocuk dolu, bunu düşünerek okuyun yorumları

• Aile konutunu terk etmek boşanma sebebidir. Süresi felan var araştır hocam.
  • yabgufurkan Y kullanıcısına yanıt
    Dayak yiyen kadın aile konutunda durmaz. İstediği kadar araştırsın. Kanunu vereyim siz de araştırmış olursunuz TMK 164. Hem dayak ye hem evi terketme diyen bir kanun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Bilmem Beyin Bilir -- 22 Eylül 2018; 13:34:12 >
  • Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    Drap raporu var mı yok mu bu mühim. Konuda net olarak rapor alında denilmemiş. Ayrıca kışkırtma ve tahrik unsurları var. Hakim taktiri sulh davalarında önemli bir etkiye sahip.
    Evi darp raporundan hemen sonra terk etmedi, evine geldi ve 2 gün geçti bu sürette bişey yaşanmadı 3. Akşamı ben işteyken kayınpeder gelip baskı kurup götürdü bu terk olmuyormu?

• yabgufurkan Y kullanıcısına yanıt
    Darp raporu aldım derse almıştır. Evden giden kadın bırakın da o kadar düşünsün. Darp raporu kesin bir kanıtken sizin kışkırtma dediğiniz şeyin tanık olmaması halinde kanıtlanamayacağı da açık. “Hakim takdiri” dediğiniz şeyin ne olduğunu bildiğinizi düşünmüyorum açıkcası. Sulh davası dediğiniz şeyin ne olduğunu da ben bilmiyorum. Sulh ceza? Sulh hukuk? Konu boşanma. Aile Mahkemesinde görülüyor. Aile mahkemesi olmayan yerde asliye hukuk mahkemesi bakar. Sulh davası nedir?

• Vitu V kullanıcısına yanıt
    Bakın tabi ki her söylediğinizin bir karşılığı vardır. O yüzden ilk mesajımda “kusurun çoğu” kelimelerini kullandım. Türkiyede yaşıyoruz. Kadınlar dayak yiyip evlerinde duruyorlar başka şansları olmadığı için. 2 gün evde kalmış sonra gitmiş olması bir affetme olarak algılanmaz. Kadının terk sebepleri var ve gitmiş. Bu sizin terk için işlem başlatmanızı engeller mi? Engellemez. Ama ben sonucunda olabilecekleri söylüyorum. Siz darp etmişsiniz ve rapor vs kanıtlandığında kusurun büyük çoğunluğunun size yükleneceği konusunu belirtiyorum. Yoksa terk in izlenecek yolları izleyebilirsiniz. Sonuç alamayabilirsiniz diyorum.

Kadının raporu alması değil ilgili sağlık ekibinin vermesi olabilir ki iki vurmaya verilmeyen bir rapor. Kaldı ki siz kadının yanında o an olmadığınızdan veyahut daha sonra raporuda ıslak imzalı görmediğinizden alınıp alınmadığını şuan bilemiyoruz.

Burda tartışmanın unsuru iki kişi ve aile birliğide göz alınacaktır.
    Sulh davası derken "Ceza Davası Değil" demek istemiştim.

Kısacası şunu demek istemiştim. Toplum öyle bir yerdeki çeşit işkence fantazilerini bile yazan olmuş erkek/kadın
    için. Bunlar nefret suçu.

Biz burdan oturduğumuz yerde kararlar mı vereceğiz şimdi kadını dinlemeden. Buda çok yanlış.

Benim için bu konun özeti iki hatalı ve öfkesine yenik insan. Bu durumda asli yardım profesyonel bir destek almak daha iyi. Hem evlilik terapisi hem de öfke kontrolü için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.